omen Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zauważyłem, że w skórce IP.Board Pro nie występuje banner o zlocie.. po za tym nie zauważam, żadnych reklam która są w innych skórach.. i tu takie pytanie. czy jest to celowy zabieg.? jeśli tak to proponowałbym umieścić chociaż banner zlotu, ponieważ pewnie nie ja 1 korzystam z tej skóry. sprawdziłem wraz z Ciastkorzem u niego też reklamy i banner nie występują w tej skórze. pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ale za to jest odnośnik do www.forumfotograficzne.com - coś za coś, albo rybki albo akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dotarł mail? wiesz o zlocie? no to po co afera. ipb pro jest dla botów i jest pozbawiona wszelkich innych funkcji, jakie są w reszcie skórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.