Kubusiowa Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Taka mała uwaga to nie ma być zdjęcie pleców ani kasku i okularów tylu buźki żeby was rozpoznać Bez sensu zdjęcia w których widać hmm no właśnie co?
miciu22 Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Oto i ja- Dominik, ale wszyscy i tak na mnie Miciu wołają Niektórzy może mnie kojarzą z Białki Tatrzańskiej i zawodów 24 h na okrągło
maciejtca Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 No to JA Maciej Tutaj po ostatniej jeździe na rowerze Niestety łokieć troszkę ucierpiał ale walczę aby do Zlotu było już w miarę OK !! A tutaj "ekipa" na wyjeździe JURA 2009 3 osoby od prawej pojawią się na zlocie: Kolo (Piotrek), Koza (Paweł) no i Ja
bartmanin Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Taka mała uwaga to nie ma być zdjęcie pleców ani kasku i okularów tylu buźki żeby was rozpoznać Bez sensu zdjęcia w których widać hmm no właśnie co? ok..fotoszopka
Kubusiowa Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Bardzo ładne zdjęcie z super widokiem, ale chyba o to tu nie chodzi
mogilniak Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Mi tam wystarczy widok Bartmanina maszyny... idę o zakład, że wystaczy zapamiętac rower, by zapamiętac osobę
agenciara Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 oto moja druga połowa - biały miś.... i jego cięższa pink "kierowniczka" ;-)
mikos Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Mikołaj z Bielawy brat wycięty z fotki bo nie lubi jeździć na rowerze i nie jedzie na zlot. Ciekawe które przewinienie gorsze ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.