Kubusiowa Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Drodzy Panowie, Czy to jest takie ważne Myślę że jeśli pragniecie dyskutować o oczach to lepiej na priw no i przecież przy ognisku na Zlocie będziecie mieli sporo czasu, aby ten wątek bardziej przeanalizować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 He, no to sorry, że jako kobieta nie zwróciłam uwagi . Pewnie dlatego, że jeśli idzie o oczy, jestem akurat wyczulona na kolor zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Po wczorajszym występie w szkole, muszę powiedzieć faceci uważajcie na zlocie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Tiaaaa.... To ja chyba wole spac w hotelu u zajaca lub w bloku pod mostem OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Będzie dokładnie tak jak piszesz, czyli... OSTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 hmmm no nic trzeba bedzie spać plecami do ściany ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Panowie kończymy OT!!! miały być tu zamieszczane fotki a nie ostre dyskusje o ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Kłaniam, Sebastian, Gdynia, aktualnie Coventry... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Kaska wplacona wiec mozna sie wpisywac:) Mam na imie Tomek i staram sie przestac pic Do zobaczenia na zlocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jestem Adam z pięknej Łodzi. Nawet nie wiecie, ile się naszukałem, żeby znaleźć jakieś zdjęcie bez kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a mi jak zwykle coś nie działa i mam problemy z wklejeniem fotki więc po raz n-ty zapodaję link zamiast foty Paweł, Sopot, wcale nie wyglądam tak jak na avatarze !! http://www.cybuchsite.ovh.org/grafika/foty/ikea1.jpg foto w kasku ale nieco innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Rafał, Chodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Paweł, Sopot, wcale nie wyglądam tak jak na avatarze !!http://www.cybuchsite.ovh.org/grafika/foty/ikea1.jpg Patrz Panie! Ja tam pracowałem - jednak w żółtej koszuli dopókiśta mi nie zabrali (w sensie: Ekipo budowlana ) pomieszczenia na rower, dojeżdżałem dzień w dzień na niebiesko-czarnym Scott'cie Sportsterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jacek Poznań ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Miejscowy Mariusz - Świdnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Jako że dodane foto zginęło w czeluściach mego serwera dodam nowe Dla dociekliwych dodam, że buff (to na twarzy ) jest nieodłączną częścią mojej garderoby. Tak co by łatwiej rozpoznać było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Niestety takie bo "normalnych" nie mam Pozdrawiam Mateusz, Kalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 eeeeeeeee to kiepsko trzeba będzie Tobie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No, to będziesz musiał przez cały Zlot tak chodzić, bo inaczej cię nie poznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No nie ma sprawy możecie robić, Ja nie fotogeniczny, może dlatego nie mam normalnych. Więcej mam zdjęć roweru niż swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Patrz Panie! Ja tam pracowałem - jednak w żółtej koszuli dopókiśta mi nie zabrali (w sensie: Ekipo budowlana ) pomieszczenia na rower, dojeżdżałem dzień w dzień na niebiesko-czarnym Scott'cie Sportsterze hehe, no przepraszam bardzo za zabranie miejsca, lecz ja do "ekipy" nie należę robiliśmy pomiary tylko jednego dnia jako firma z zewnątrz więc co złego to nie my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mogilniak Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ..a to ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 @bartmanin: Wygrałeś :-( mnie niestety nie będzie ponieważ zlot pokrywa się z ważnymi dla mnie wydarzeniami ... żałuję strasznie ... Ale pokażę wam moją facjatę, ponieważ może się cosik odmieni i jednak się pokażę? Albo nóż widelec ktoś mnie złapie na maratonie czy na trasie. Ja to ten na środku, jako jedyny nie mam już stroju teamowego, bo się spieszyłem na spotkanie z Panną (którą teraz wkręciłem w rowerowanie), 10s później mnie tam już nie było PS> Reklama! www.DalekoJeszcze.pl Zapraszamy do Zespołu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ..oo..pozdrow Bola..czy jak mu tam teraz..bylem kiedys z nim na nartach (ten w okularkach nad Toba)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.