Root Admin Mieciu Napisano 7 Grudnia 2008 Root Admin Napisano 7 Grudnia 2008 Żeby wszyscy na zlocie mieli już jakieś pojęcie kto kim jest, i się to nie myliło, prosimy wrzucać tutaj swoje zdjęcia podpisane imieniem. Temat jest dal użytkowników, którzy już zapłacili. Prosimy, żeby zdjęcia były aktualne i wyraźne, a nie dwukilometrowe ujęcie w kasku i okularach z przed 5 lat...
Kathar Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Kasa poleciała, więc chyba też już mogę Mam na imię Piotrek, mieszkam sobie w Koluszkach i uczyłem Miecia jeździć na rowerze . Pozdrawiam
Robert Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Tak jak w nicku Robert więc chyba bez niespodzianki. Dodatkowy element rozpoznawczy to biały KTM I to by chyba było na tyle. Aha co do kasku, nie noszę go bez przerwy, pod nim skrywa się hmmm "miedziana" czupryna.
omen Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Tobo a Ty sie pokażesz ? ;> Sebastian z Piekar Śląskich
MarcinGoluch Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 MarcinGoluch vel Marcin Goluch . Pomysłodawca i samozwańczy Ojciec Chrzestny . Rakieta to Mongoose Cannan Team z F100RL. Będą jeszcze dwa inne Cannany więc ostatni szczegół dość istotny .
tobo Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 pokaze swoją facjate - primo zrobie zdjecie secundo wybiore najlepsze z sesji tretio - musze zaplacic wpisowe
Nawrotek Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Nawrotek wersja Krzyś z Kubusia Puchatka xD Kuba Nawrocki ze Świdnicy Mam 16 lat i szukam na forum dziewczynyy
Qba66 Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 To sem ja. Wybaczcie za pokojową scenerię i mroczny klimat ale jak na złość na wszystkich z nielicznych zdjęć mojej osoby, które posiadam na kompie jestem w okularach przeciwsłonecznych. Więc cyknąłem coś na szybko.. P.S.. upps, dlaczego to to się wyświetla jako link? Button "wstaw obrazek" nie działa
Ecia Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Moja najbardziej aktualna obecnie fotka bez kasku... tzn. tuż po zdjęciu go z głowy: Świeżych fotek cywilnych nie posiadam. Kiedy się jakiejś ładnej dorobię (choć z uwagi na czynniki natury zewnętrznej to może być trudne do osiągnięcia ) - obiecuję podmienić Pozdrówko twarzowe
Gevera Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Geveraaaa a eee yyy znaczy Alicja Gabriela 18 lat, ze Świdnicy emm, tak, to zdjęcie ze szkolnej toalety nie, na więcej pytam nie udzielam odpowiedzi najbardziej aktualne z posiadanych, ale że już mi kilka osób powiedziało, że co zdjęcie to inaczej wyglądam, to ta z krótkim nosem to ja
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2008 iiii tam cieple posadzki... Toc to goraca dziewczyna Przeca widac... Ty tobo masz oczy jeszcze mlodsze od moich a na posadzki pogladasz zamiast... OSTRO! I.
jurasek Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 no i mam po zlocie , żona mnie załatwiła po tej focie
Root Admin Mieciu Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Root Admin Napisano 9 Grudnia 2008 nie migaj się jurasek, na wszystko jest sposób. Weź żonę ze sobą
KAZUMI Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Szymon , Szymon Michalski , przybędę z 3miejską grupą pewnie już w za ciasnym wagonie
Robert Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Ale nie martwcie się Gevera już zajęta jest Możesz Jurasek swojej żonie powiedzieć i niech Cie puszcza bez dyskusji
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Mój dom, pod mostem w Tczewie a wołają do mnie Roksana, tylko nie wiem czemu
Dornif Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 Skoro dla Juraska żony nie jest argumentem to, że Jurasek jest żonaty, to to, że Gevera zajęta - chyba tym bardziej
Root Admin Mieciu Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Root Admin Napisano 10 Grudnia 2008 jurasek próbuje się wymigać tanią wymówką równie dobrze mógł powiedzieć, że go głowa będzie boleć...
strzala4 Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 No dokładnie. Jak ja poradziłem sobie z matką To Jurasek bez problemów da rade z żona
Kubusiowa Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 A może lepiej skupmy się na wklejaniu zdjęć Pozdrawiam
nabial Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 klasyczna sytuacja, deficytowy towar kolarstwa, kobietki, cieszy sie wyjatkowym zainteresowaniem, oczywiscie towar w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby mi nikt nie zarzucal przedmiotowego traktowania czy cos Mateuszek, Gliwice, nie ma jak artystyczne autofoto komorka a w tle oczywiscie fr, smutna mina spowodowana dlugim czasem oczekiwania na zlot
tobo Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 ja i mój ptak jesteśmy nierozłączni (to chyba normalne w przypadku facetów) zdjęcie w cywilu żeby wyraźnie było widać moją facjatę ....jedyny dysonans to taki, ze on jest niebieski. ja nie
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 Oczy masz niebieskie [ ale to powinna zdaje sie powiedziec jakaś kobieta]
tobo Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 noo dziwne ze zauwazyl to facet choc fakt faktem ze moja to zauwaza zgodnosc kolorystyczna ptaka z oczami - przypadkowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.