Skocz do zawartości

[zlot] Profile użytkowników zlotu

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Napisano

Żeby wszyscy na zlocie mieli już jakieś pojęcie kto kim jest, i się to nie myliło, prosimy wrzucać tutaj swoje zdjęcia podpisane imieniem. Temat jest dal użytkowników, którzy już zapłacili. Prosimy, żeby zdjęcia były aktualne i wyraźne, a nie dwukilometrowe ujęcie w kasku i okularach z przed 5 lat... ;)

Napisano

Kasa poleciała, więc chyba też już mogę ;)

Mam na imię Piotrek, mieszkam sobie w Koluszkach i uczyłem Miecia jeździć na rowerze :) . Pozdrawiam

361cad97c911b43e.jpg

Napisano

Tak jak w nicku Robert więc chyba bez niespodzianki. Dodatkowy element rozpoznawczy to biały KTM :D I to by chyba było na tyle. Aha co do kasku, nie noszę go bez przerwy, pod nim skrywa się hmmm "miedziana" czupryna.

foto.jpg

rower.jpg

Napisano

MarcinGoluch vel Marcin Goluch :D. Pomysłodawca i samozwańczy Ojciec Chrzestny :).

Rakieta to Mongoose Cannan Team z F100RL. Będą jeszcze dwa inne Cannany więc ostatni szczegół dość istotny :D.

2af4ed29080e7515.jpg

Napisano

To sem ja. :P Wybaczcie za pokojową scenerię i mroczny klimat ale jak na złość na wszystkich z nielicznych zdjęć mojej osoby, które posiadam na kompie jestem w okularach przeciwsłonecznych. <_< Więc cyknąłem coś na szybko..

post-110230-1228755938_thumb.jpg

P.S.. upps, dlaczego to to się wyświetla jako link? :P Button "wstaw obrazek" nie działa <_<

Napisano

Moja najbardziej aktualna obecnie fotka bez kasku... tzn. tuż po zdjęciu go z głowy:

02_11_08.jpg

Świeżych fotek cywilnych nie posiadam. Kiedy się jakiejś ładnej dorobię (choć z uwagi na czynniki natury zewnętrznej to może być trudne do osiągnięcia :P ) - obiecuję podmienić <_<

Pozdrówko twarzowe <_<

Napisano

Geveraaaa a eee yyy znaczy Alicja Gabriela <_<

18 lat, ze Świdnicy

emm, tak, to zdjęcie ze szkolnej toalety <_< nie, na więcej pytam nie udzielam odpowiedzi :P

najbardziej aktualne z posiadanych, ale że już mi kilka osób powiedziało, że co zdjęcie to inaczej wyglądam, to ta z krótkim nosem to ja :P

861b2c4cbfft9.jpg

• Mod Team
Napisano

iiii tam cieple posadzki... Toc to goraca dziewczyna ;)

Przeca widac... Ty tobo masz oczy jeszcze mlodsze od moich a na posadzki pogladasz zamiast...

OSTRO!

I.

Napisano

Ale nie martwcie się :( Gevera już zajęta jest :woot: Możesz Jurasek swojej żonie powiedzieć i niech Cie puszcza bez dyskusji :(

Napisano

Skoro dla Juraska żony nie jest argumentem to, że Jurasek jest żonaty, to to, że Gevera zajęta - chyba tym bardziej :P

Napisano

klasyczna sytuacja, deficytowy towar kolarstwa, kobietki, cieszy sie wyjatkowym zainteresowaniem, oczywiscie towar w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby mi nikt nie zarzucal przedmiotowego traktowania czy cos :)

Mateuszek, Gliwice, nie ma jak artystyczne autofoto komorka :D

zdjcie021gc5.jpg

w1536.png

a w tle oczywiscie fr, smutna mina spowodowana dlugim czasem oczekiwania na zlot :D

Napisano

ja i mój ptak jesteśmy nierozłączni (to chyba normalne w przypadku facetów)

zdjęcie w cywilu żeby wyraźnie było widać moją facjatę :D

fotoforumkv9.jpg

....jedyny dysonans to taki, ze on jest niebieski. ja nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...