Paveu Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam Prosiłbym o jakieś opinie. Jeździł ktoś na tym ktoś z was/waszych znajomych? Ciekaw jestem jaka jest sztywność tej korby. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolkier Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Bardzo ciężko ocenic na podstawie jazdy sztywność samej korby. Na twoim miejscu poszukałbym testów w jakiś zagranicznych gazetach/portalach gdzie przeprowadzają testy w laboratoryjnych warunkach. Moja ocena jest mocno subiektywna. Jeżdzac na KCNC i np Rotorach wydaje mi się że sztywnosc jest na podobnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 KCNC chyba nie ma zbyt sztywnych zębatek , więc wymianą ich można zyskac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.