almaster Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jak w temacie. Czy to są oryginały? Chcę poprosić rodziców na gwiazdkę o nie, ale nie jestem pewien czy rzeczywiście mogą tyle kosztować: http://allegro.pl/item489794861_slx_2009_s...t_promocja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Normalna cena za komplet to 430-450 na allegro, więc nie są dużo tańsze. Ale jedyne co mi nie pasuje to długość przewodów - są trochę za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 71 cm powinno wystarczyc - uzywalem 75 cm na styk w widelcu dwupolkowym. tyl raczej tez nie powinien stanowci problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 więc to oryginały, tak? To jedyne chyba slx w krakowie, i chcę wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mudia Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Wyglądają ok, ale zastanów się nad dłuższym przewodem na przód. Wszystko zależy od widelca, ale dla mnie ideałem jest 74-75cm. Na końcu aukcji piszą, że można takie zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Licz się z tym, że cena "kompletnego zestawu" będzie 50-200zł większa, bo powiększona niestety o koszt tarcz (chyba, że się mylę ) "W SKŁAD ZESTWU WCHODZI CAŁY KOMPLETNY HAMULEC - KLAMKA + PRZEWÓD + ZACISK + OLEJ. - WSZYSTKO GOTOWE DO MONTAŻU NA DWA KOŁA, CZYLI CAŁY ROWER" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Polecam sklep Xtrabike. Kupilem tam slx-y z tarczami xt. Wszystko zalatwione na najwyzszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.