Mad Max Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Pytanko jak w tytule, są jacyś chętni na wybranie się na zlot? Przyznam się, że zastanawiam się poważnie nad wyjazdem, jednak samemu to trochę ciezko, tym bardziej, że odległośc dość spora. Wiadomo, że razem raźniej. Jeśli byliby jacyś chętni na wyjazd dajcie znać w tym temacie i może wybierzemy się całą grupą
tobo Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 samemu ciezko? organizator - marcin - jest z rawicza. z poznania do walbrzycha to chyba max 4 godziny pociagiem, przy czym poznan - wroclaw jedzie tyle co wroclaw - walbrzych
MarcinGoluch Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Dokładnie ja jade z Rawicza. Każdy pociąg z poznania zatrzymuje się w rawiczu a że prawdopodobnie bede sam wsiadal do pociagu z rowerem bedzie można mnie łatwo namierzyć . Tobo wole koordynator . Pozdrawiam! Marcin
MarcinGoluch Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Ten tez sie zatrzymuje. Wszystko kwestia dogadania. Zawsze można zorganizowac pkp rawicz jakis punkt konsultacyjny .
sebekfireman Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Ja też będę jechał pociągiem i w Poznaniu będę wsiadał w pociąg na Wałbrzych
Mad Max Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Napisano 7 Grudnia 2008 No to dobrze wiedzieć. Ja jeszcze na 100% nie wiem czy będę, ale postaram się. Chciałem po prostu wiedzieć, czy są jacyś chętni z Wlkp.
Kubusiowa Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 spoko ludzie z Pomorza jadą pośpiechem przez wasze województwo Prawdopodobnie wyruszamy w czwartek wieczorem więc w Poznaniu będziemy o 3 rano, jak ktoś lubi rano wstawać to zapraszam do pociągu. W Wałbrzychu Miasto będziemy o godzinie 7:38 jeśli nie będzie opóźnień Pozdrawiam
dejot Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 Ja też na zlocie zamierzam się pojawić- czekam tylko na świąteczną zapomogę ino nie wiem jeszcze czy samochodem czy ciapongiem.
arroyo Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Jedź jak tobie wygodnie, to tylko kilka dni więc rower + niewielki bagaż możesz spokojnie przemycić pociągami. Ale mógłbyś też zgadać się aby jechać z kimś i rozłożyć koszta, wygodnie, wesoło i oszczędnie
Stachmaister Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Ja jadę z Kalisza, i najlepsze połączenie jakie na razie wybadałem miałbym przez Poznań(tak czy siak muszę mieć przesiadkę) ale jakby był jakiś punkt zborny w Poznaniu, to ja bym się z miłą chęcią pisał. Pozdrawiam
bartek_1990 Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Ja jadę z Kalisza, i najlepsze połączenie jakie na razie wybadałem miałbym przez Poznań(tak czy siak muszę mieć przesiadkę) ale jakby był jakiś punkt zborny w Poznaniu, to ja bym się z miłą chęcią pisał. Pozdrawiam Z Ostrowa jest dobre połączenie, ale najpierw musiałbyś sie jakoś tutaj dostać
Stachmaister Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Do Ostrowa to ja mogę na upartego sobie na rowerze podjechać(w końcu to około 20km) transport jakiś będę miał. A gdzie mamy przesiadkę(bo na pewno taka jest) Wrocław?? Ciekaw jestem czy gdzieś na trasie nie spotkamy się przypadkiem z resztą. W każdym bądź razie mam nadzieje że chociaż we dwójkę polecimy, będzie raźniej i "bezpieczniej" Bo już różne sytuacje widziałem. Pozdrawiam
bartek_1990 Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Jeżeli nie pojadę samochodem, to pozostanie pociąg, wiec można się dogadać w razie czego. Przesiadkę mamy we Wrocławiu, być może tak jak reszta (nie wiem o której ten ich pociąg jedzie). Trochę gorzej z powrotem, bo trzeba by zostać do poniedziałku i odjazd wcześnie rano. No ale z drugiej strony to zawsze dzień dłużej
Jergus Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Cześć wszystkim. Wiece czy jeszcze miejsca sa w noclegowni ? Bo mam coraz większą ochote wyrać sę na zlot
Stachmaister Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Z tego co się orientuje to miejsca jeszcze są. Także nie powinno być z tym problemu. Także nie zastanawiaj się to nas będzie dwóch z Kalisza. bartek_1990 Jest jeszcze trochę czasu to się jeszcze zgadamy może się okazać że też będę "samochodem" jechał. Może pojedzie kolega Jergus także zobaczymy wszystko się wyjaśni przed wyjazdem. Na razie możemy tylko jeździć na roweruch i czekać na zlot.
bartek_1990 Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Zlot za miesiąc, więc trzeba by się zacząć powoli organizować. Pytanie do ekipy kaliskiej, jak tam u was sytuacja wygląda?
dejot Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Ja lecę z Poznania ino nie wiem jeszcze czym Póki co w planach ciapongowy hardkor
MarcinGoluch Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 W planach było autko ale jade obciągiem. Panowie mam nadzieję, że będziecie tacy dobrzy i zajmiecie mi miejsce. Wyjeżdżacie 6:45 i u mnie w Rawiczu jesteście 8:15. To już lada chwila huuuurrrra !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.