Skocz do zawartości

[Zlot] wyjazd na I zlot FR

Mad Max

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanko jak w tytule, są jacyś chętni na wybranie się na zlot? Przyznam się, że zastanawiam się poważnie nad wyjazdem, jednak samemu to trochę ciezko, tym bardziej, że odległośc dość spora. Wiadomo, że razem raźniej. Jeśli byliby jacyś chętni na wyjazd dajcie znać w tym temacie i może wybierzemy się całą grupą :)

Napisano

samemu ciezko? organizator - marcin - jest z rawicza. z poznania do walbrzycha to chyba max 4 godziny pociagiem, przy czym poznan - wroclaw jedzie tyle co wroclaw - walbrzych :)

Napisano

Dokładnie ja jade z Rawicza. Każdy pociąg z poznania zatrzymuje się w rawiczu a że prawdopodobnie bede sam wsiadal do pociagu z rowerem bedzie można mnie łatwo namierzyć :).

Tobo wole koordynator ;).

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

No to dobrze wiedzieć. Ja jeszcze na 100% nie wiem czy będę, ale postaram się. Chciałem po prostu wiedzieć, czy są jacyś chętni z Wlkp.

• 2 tygodnie później...
Napisano

spoko

ludzie z Pomorza jadą pośpiechem przez wasze województwo :) Prawdopodobnie wyruszamy w czwartek wieczorem więc w Poznaniu będziemy o 3 rano, jak ktoś lubi rano wstawać to zapraszam do pociągu. W Wałbrzychu Miasto będziemy o godzinie 7:38 jeśli nie będzie opóźnień :)

Pozdrawiam :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jedź jak tobie wygodnie, to tylko kilka dni więc rower + niewielki bagaż możesz spokojnie przemycić pociągami. Ale mógłbyś też zgadać się aby jechać z kimś i rozłożyć koszta, wygodnie, wesoło i oszczędnie :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja jadę z Kalisza, i najlepsze połączenie jakie na razie wybadałem miałbym przez Poznań(tak czy siak muszę mieć przesiadkę) ale jakby był jakiś punkt zborny w Poznaniu, to ja bym się z miłą chęcią pisał. Pozdrawiam

Napisano
Ja jadę z Kalisza, i najlepsze połączenie jakie na razie wybadałem miałbym przez Poznań(tak czy siak muszę mieć przesiadkę) ale jakby był jakiś punkt zborny w Poznaniu, to ja bym się z miłą chęcią pisał. Pozdrawiam

Z Ostrowa jest dobre połączenie, ale najpierw musiałbyś sie jakoś tutaj dostać :icon_mrgreen:

Napisano

Do Ostrowa to ja mogę na upartego sobie na rowerze podjechać(w końcu to około 20km) transport jakiś będę miał. A gdzie mamy przesiadkę(bo na pewno taka jest) Wrocław?? Ciekaw jestem czy gdzieś na trasie nie spotkamy się przypadkiem z resztą. W każdym bądź razie mam nadzieje że chociaż we dwójkę polecimy, będzie raźniej i "bezpieczniej" :icon_mrgreen: Bo już różne sytuacje widziałem. Pozdrawiam

Napisano

Jeżeli nie pojadę samochodem, to pozostanie pociąg, wiec można się dogadać w razie czego. Przesiadkę mamy we Wrocławiu, być może tak jak reszta (nie wiem o której ten ich pociąg jedzie). Trochę gorzej z powrotem, bo trzeba by zostać do poniedziałku i odjazd wcześnie rano. No ale z drugiej strony to zawsze dzień dłużej :)

Napisano

Z tego co się orientuje to miejsca jeszcze są. Także nie powinno być z tym problemu. Także nie zastanawiaj się to nas będzie dwóch z Kalisza.

bartek_1990 Jest jeszcze trochę czasu to się jeszcze zgadamy może się okazać że też będę "samochodem" jechał. Może pojedzie kolega Jergus także zobaczymy wszystko się wyjaśni przed wyjazdem. Na razie możemy tylko jeździć na roweruch i czekać na zlot.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W planach było autko ale jade obciągiem.

Panowie mam nadzieję, że będziecie tacy dobrzy i zajmiecie mi miejsce.

Wyjeżdżacie 6:45 i u mnie w Rawiczu jesteście 8:15.

To już lada chwila huuuurrrra :(!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...