jacekkoz Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam, czy ktoś może rzucić jakąś opinie na temat roweru Rockrider 9.2? Mało jest testów w sieci. Jedynie BB popełnił test młodszego brata. Miałem kupować Gianta Trance X1 (bądź X2) ale w związku z planowanymi innymi zakupami chyba zrezygnuje z wydania dość dużej kasy na nowego fulla. Biorąc to pod uwagę, wpadł mi w oko full w Decathlonie. Osprzęt jest naprawdę niezły, Revelation Dual Air, Sram X9, Juicy Five, poza kokpitem właściwie nie ma do czego się przyczepić. No i cena teraz jest bardzo przystępna 4500pln. Fill 130/120mm na pływającym zawieszeniu i wysokim osprzęcie.\ Brzmi to interesująco. Warto czy nie warto? Jakieś opinie na temat tego roweru? Specyfikacja: http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-9...5136885/#TAILLE a tu krótki test słabszej wersji: http://www.bikeboard.pl/index.php?d=sprzet...13&art=3081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ja mogę powiedzieć tylko tyle.. Byłem w decathlonie całkiem niedawno i właśnie oglądałem tego rockridera. Przyznam, że zrobił na mnie duże wrażenie. Ładnie wykończona i gustowna rama. Sprzęt na wysokim poziomie i ta cena.. Gdybym teraz miał kupować rower w podobnej kwocie pewnie byłby to jeden z faworytów. Rockridera 9.2 niestety nie miałem okazji dosiąść a tym bardziej się przejechać. Ale sprzęt z pewnością warty rozpatrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 cena naprawdę jest zachęcająca... generalnie chciałem kupić Giant Trance X2 ale cena jest o prawie 3000 większa a osprzęt całkowicie porównywany. spróbuje wycisnąć w decathlonie jazdę próbną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Z tego co słyszałem w decathlonie nie robią problemów z przejażdżką po sklepie. Ja po prostu nie miałem na to czasu a tym bardziej funduszy na nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 przejażdżka po sklepie mnie nie urzadza. Przejażdżka w trudnym terenie mnie urządza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie robią problemów - byłem, jeździłem i kupiłem Co prawda nie 9.2, a 8.1, ale można pojeździć po sklepie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ganiałem sporo 9.1 a z tego co pamiętam tam też jest neuf i narzekać na to nie można jedyne co mi nie dokońca pasowało w 9.1 to moc hampli- jakoś coś nie tak to działało... No ale był to tzw. "wypożyczak" więc cudów oczekiwać nie można było, generalnie sprzęty warte polecenia zwłaszcza w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 tia, ale pytanie czy ktoś śmigał na tym w realu? Po sklepie to i jak pomykałem i nic z tego nie wyniknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kumpel ma i chwali. decathlon nigdy nie robił problemów z gwarancją, ramy robi merida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guerreiro Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Merida? Ja gdzieś słyszałem, że to kross produkuje dla decathlona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 http://www.btwincycle.com/EN/performance-mtb-9659500/ No jesli kross robi ramy dla francuskiego b'twin'a, to faktycznie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.