Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

co do tandemów ostrokołowych, zajęcia prawdziwie groznego, to na wyscigu w berlinie alleycat halloween widzialem taki duet na

takim rowerze, bez hamulców. przebranie byli za wielbłąda, bo przebrać sie wypadało. zajeli miejsce zdaje sie w pierwszej piatce

na naprawde wielu startujacych, wiadomo tandem sie rozpedza ale haaaaaaaaaaalo... w miescie na alejkacie?

• Mod Team

Oj marudzisz...

Tak samo mozmaby sie zastanawiac co bedzie z dirtjumperami, zjazdowcami i takimi innymi. Niby maja rowery przystosowane do hardkoru ale tez i obciazenia przyjmuja na siebie wieksze...

Jak by tak czlowiek myslal o wszystkim z domu by sie nie ruszal a zmarl na zawal przed telewizorem lub potknal sie o dywan i rozwalil sobie glowe o kant szafki :)

OSTRO!

I.

Oj marudzisz...

Tak samo mozmaby sie zastanawiac co bedzie z dirtjumperami, zjazdowcami i takimi innymi. Niby maja rowery przystosowane do hardkoru ale tez i obciazenia przyjmuja na siebie wieksze...

Jak by tak czlowiek myslal o wszystkim z domu by sie nie ruszal a zmarl na zawal przed telewizorem lub potknal sie o dywan i rozwalil sobie glowe o kant szafki :)

OSTRO!

I.

wczesniej się zastanawiałem, żeby właśnie cos takiego napisać, ale jakoś odpuściłem... a teraz przypomniał mi się kawałe pewnego utworu:

To wszystko po to by żyć, nie być idiotą

By być kimś, być, dziś mógł stawić czoła kłopotom

Nie się kryć by zgnić, żyje się po to żeby żyć

A nie dożyć, żyje się po to by coś stworzyć

Ktoś tworzy z pasji dając upust fantazji

Ktoś przy okazji jest w ramach atrakcji w akcji

Lecz każdy chciałby coś z tego mieć

Żeby suto wędlin kłaść na chleb

ej kaniwest no prosze. ogladalem keidys superslodkie szesnaste urodziny bo ja ogladam takie rzeczy i kiedyś byla jakas dziewczyna z brooklynu chyba i oprocz samochodu ktorym musi byc zawsze, zamowila sobie jkaiedos bmxa low ridera wiecie ocb i poszli do jakiegos takiego punktu gdzie składają takie rzeczy że tak to nazwe i tam były tez fixy. tak, tam tez są fixy:D

Przepraszam, że marudzę :icon_mrgreen:

o dirtjumperów się nie martwię, bo sam mam też sprzęt do tego typu jazdy, po prostu różnica między ramą 12" z niskim siodłem, a ramą 58 z wysuniętą sztycą jest kolosalna! Zresztą w dotychczasowo produkowanych konstrukcjach widać pewną prawidłowość, mianowicie: albo wysoko umieszczone siodło i efektywne pedałowanie albo nisko umieszczone siodełko i możliwość jazdy w trudnym terenie lub skakanie. Do tej pory wynaleziono tylko dwie rzeczy, które po części niwelują tą zależność, a są to: rower full suspension i sztyca opuszczana z manetki.

Niestety chłopaki z Charge bikes nie mają takiej mocy żeby oszukać prawa fizyki i budowy ludzkiego ciała.

Aha i żeby nie było niedomówień, doskoknale rozumiem potrzebę rozwoju tego sportu, po prostu uważam, że idzie to w złą stronę i chłopaki powinni pozostać raczej przy keospiaknch i barspinach.

Co do brooklyn machines to fixy są ich świeżą działalnością, od lat znani są z produkcji dość unikatowych fullów do freeride'u.

@mastiv, mógłbyś powiedzieć z jakiego utworu wyrwany jest Twój cytat?

OT. Współczuję rodzicom tych durnych dzieci z supersłodkich urodzin.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...