Grabarz Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to już mam prze#^%##... Zaraz mnie z forum wywalą - nie dość, że cyklista, nie dość, że prawie mason, nie dość, że prawie Żyd, to jeszcze Kaszuba... Nie wiedziałem, że to na tubę wrzucili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jak to który MarcinN? ten brzydki z brodą a tak na marginesie mesje Grabarz ..strasznie cięzko mi pokumać gwarę jaką mówisz(posiłkowałem się napisami) ,ale brzmi to fajnie noi trailer zmontowany zacnie io Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamarkowski Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 uuu... uważaj coby cię nocą komando mścicieli nie nawiedziło. Gwara? Chyba właśnie nadepnąłeś kaszubską dumę. Gwara? Zdaje mi się (aczkolwiek mam w zwyczaju plątać fakty), źe to jest pełnoprawny, uznany język, w którym wydaje się prasę, ksiąźki i uczy dzieciaki w szkołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 nooo i Kaszuby obecnie (w UE:|) mają duże szanse na stanie się pełnoprawnym państwem vide: Kosowo, Czarnogóra... bo pan premier Tusk uznając Kosowo stracił wszelkie argumenty przeciwko. spiskowe teorie to mój konik;) a trailer jest pro, przypomniała mi się 4 część Johna Rambo. ale to już offtop na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 wybaczcie mi moje niedouczenie ..nikt doskonały nie jest chetnie wpadne na te kaszuby i zobacze co i jak mam nadzieje ze nikt za tego offtopa nie bedzie gonił ,to juz mój ostatni nietematowy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moje kochane dziatki kończymy OT bo polecą ostrzeżenia i procenty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a może ma ktoś soundtrack z Masha ? byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja jestem w posiadaniu tylko kawałka z intra. Można go ściągnąć z http://www.myspace.com/themall korzystając z myspace mp3 gopher downloader czy jakoś tak. Ewentualnie mogę na mail dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=b2885aR6o6s&NR=1 Fix Pushin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiadomo, czy gość na ostrym kręci, ale filmik ma w cobie coś olejkotowego:) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,60068 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 pic na wode fotomontaż, ten filmik to reklama Specializeda zdaje się, był na ich stronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Owszem że jest to fotomontaż policja tak szybko nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Magicy na ostrych http://www.vimeo.com/1005126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale tego typu triki są moim zdaniem idiotyczne jeśli wykonuje sie je na fixach(nie chodzi mi o triki na fixach w ogóle). Wiem, że może to brzmi staroświecko, ale aż się na płacz zbiera jak oni tak katują te rowery(w końcu nie do skakania zostały stworzone). To trochę tak jakby koleś na fulu z grubymi oponami ogłosił sie królem asfaltu na swoim osiedlu....po prost niektóre rzeczy warto robić na sprzęcie przystosowanym do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian000 Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Magicy na ostrych http://www.vimeo.com/1005126 Niskosiodełkowcy mogą się schować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no podskakiwacze wymiekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale tego typu triki są moim zdaniem idiotyczne jeśli wykonuje sie je na fixach(nie chodzi mi o triki na fixach w ogóle). Wiem, że może to brzmi staroświecko, ale aż się na płacz zbiera jak oni tak katują te rowery(w końcu nie do skakania zostały stworzone). To trochę tak jakby koleś na fulu z grubymi oponami ogłosił sie królem asfaltu na swoim osiedlu....po prost niektóre rzeczy warto robić na sprzęcie przystosowanym do tego. A ja nie widzę w tym nic złego. Ostre koło to popularne narzędzie cyrkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A do tego wszystkiego zrobić jakiś tam trik na zwykłym rowerze jest łatwiej niż na ostrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Widzę, że nikt nie podziela mojego zdania, ale nie szkodzi . Chciałbym podkreślić, iż tricki typu różnych wariacji skidów strasznie mnie rajcują. Dodam też, że ostre(o geometrii torowej) mają geo zbliżone do streetówek(!) nie licząc oczywiście długości rury podsiodłowej. Chodzi mi tu konkretnie o krótkie tylne widły, małą bazę kół i duży kąt główki ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 :( Masz fantazje czlowieku... Idzmy dalej... Rowery miejskie sa podobne do sprzetu do DH bo maja duzy offset widelca OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 16 Maja 2008 Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No tak, tylko gdybyś się rzeczywiście zastanowił nad tymi geometriami, to mógłbyś dojść do podobnych wniosków co ja. Poza tym chciałem się odnieść do tego co mówił KAZUMI: A do tego wszystkiego zrobić jakiś tam trik na zwykłym rowerze jest łatwiej niż na ostrym Nie był bym tego taki pewien, właśnie poprzez wspomnianą wyżej geometrię, poza tym waga fixów na poziomie 8-9 kg to chyba nic nadzwyczajnego, w przeciwieństwie do innych rodzajów rowerów. Co oznacza kolejne ułatwienie w robieniu tricków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 16 Maja 2008 Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ja raczej miałem na myśli utrudniający rodzaj napędu a nie geometrię, która i tak nie ułatwia sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 No tak, tylko gdybyś się rzeczywiście zastanowił nad tymi geometriami, to mógłbyś dojść do podobnych wniosków co ja. Poza tym chciałem się odnieść do tego co mówił KAZUMI:Nie był bym tego taki pewien, właśnie poprzez wspomnianą wyżej geometrię, poza tym waga fixów na poziomie 8-9 kg to chyba nic nadzwyczajnego, w przeciwieństwie do innych rodzajów rowerów. Co oznacza kolejne ułatwienie w robieniu tricków. Czy ty kiedys kolego bardzo sympatyczny siedziales na szosowce o klasycznej geometri lub ramie torowej? Wydaje mi sie ze nie po jak bys siedzial to nie wymyslalbys takich dyrdymalow... Sproboj podniesc kiere na ostrzaku na ktorym siedzisz wysoko od ziemi i w centrum grawitacji. Nie bardzo to sie ma w jakikolwiek sposob do streetowych sprzetow gdzie siedzi sie wlasciwie na tylnym kole i podciaganie kiery jest wpisane w budowe tego sprzetu. To ze ramy torowe i streetowe maja krotki tylny widelec swiadczy o niczym. to tak jakby porownywac malucha i dajmy na to forda pume. Dwa male samochody. Prawie zupelnie takie same Prosze... skonczmy te wydziwniania... KAZUMI! Czyn swoje czyli porzadek OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ok, ja mam swoje zdanie, Ty masz(Wy macie) swoje zdanie i rozstańmy się w pokoju Tymczasem coś na temat: wheelie master http://youtube.com/watch?v=TzDEGYZwiWY chłopaki jeżdżą po Nowym Jorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Karać nie będę za odmienne zdanie nawet jak jest błędne. Podniesienie przedniego koła ku niebu nie tylko zależy od geo ramy ale tak że od przełożenia w rowerze. Czym lżejsze tym łatwiej. Zwróćcie uwagę na wheelie mastera jaki ma blat z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.