Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z napisami raczej cieżko, bo to niszowa produkcja, zresztą czy tam aż tyle mówią, żeby były potrzebne napisy?

Jesli chodzi o sam film - podobał mi się baaardzo, tylko ta strzelanina w Urugwaju jakaś taka... nie wiem... słaba.

Montaż i muza super, ujęcia też, brwawa dla pana Lucasa który nie dość, że zaiwania tak samo szybko jak zawodnicy alleyów, to jeszcze daje radę nie kręcić łbem na boki zbyt dużo.

Mash i Macaframa to przy tym zabawy hipsterków.

Napisano

Nooo, strzelanina była strasznie daremna ;)

Gość 20 razy nie trafił z odległości 1m :P

Brakowało mi tylko bike polo...

Spoko wyglądałyby rozgrywki street'owe, np. zamiast tej strzelaniny :D

Napisano

Mogłoby być dłuższe, z większą ilością wywiadów i dokładniejszymi relacjami z imprez. Mimo wszytsko jest fajnie, sam środek akcji i super tempo.

Napisano

Zastanawiam się dlaczego na kask nie wsadzają gopro :icon_confused:

Przecież to koszt zwykłej kamery, takiej jak oni mieli na kaskach, może nawet mniej, a jest taka sama jakość, nawet lepsza...

Poza tym, o wiele mniejsza waga i świetne mocowania.

No i przy dwóch gopro można nagrywać 3d.

Napisano

A to wyjaśnia.

10 lat kręcić film, szok!

W tym momencie też się dziwie dlaczego taki krótki jest...

Niemniej jednak był jeden koleś z gopro.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Prawdziwym hardcorem, byłby gdyby jeździł po autach i autobysach, a nie lawirował obok nich. I to dopiero by był temat na reportarz, zamiast o "złych rowerzystach jeżdżących po chodniku"(chociaż, według najnowszych przepisów im wolno ;) )

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

elegancko

Ja się nie bawię w takie rzeczy, dlatego że jestem antytalentem, jeżeli chodzi o triki. Tym bardziej szacun, bo wyobrażam sobie jak bardzo to trudne.

Z drugiej strony, jednym przychodzi to naturalnie łatwo, inni mogą próbować całymi dniami i i tak nic z tego :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...