ProCombat Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Fajne te filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Lucas Brunelle przedstawia swoją nową filmową produkcję --> http://www.lucasbrunelle.com/line-of-sight/ Jest plan - robimy zrzutkę i kupujemy DVD. Ktoś obeznany zrobi kopie (oczywiście po legalu, bo to kopia na własny użytek ;-) ) i wiadomo co dalej ... Są chętni? Cena filmu to 20$ + 16$ za przesyłkę do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
candle Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 obejrzałem ten trailer na totalnej zajawce, a jak to pokazałem komuśtam z rodziny to się nasłuchałem jacy to muszą być idioci żeby tak jeździć itd itp motywy z jazdą pod prąd i łamaniem lusterek zaostrzają apetyt na tą produkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Taa...definitywnie... Jako użytkownik zarówno samochodu jak i roweru do codziennego przemieszczania się uważam niektóre z takich zachowań za przynajmniej dziwne... Taka tam moja opinia. Ale ludzi jarają różne zachowania, także enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 każdy medal ma dwie strony. Myślę, że nie chciałbyś być na miejscu kierowcy, któremu jakiś przy###### urwał lusterko bo...bo tak w sumie, bo jest hipsta buntownikiem na ostrym kole. albo się spieszy na alleyu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dobra, dobra. NIe interesują mnie Wasze wywody na tematy etyczno-moralno-hipstercośtamcośtam ... Konkretnie - ktoś jest chętny do zrzutki i nabycie tego filmidła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Daj spokój, za 2 miesiące będzie na piracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dobra, dobra. NIe interesują mnie Wasze wywody na tematy etyczno-moralno-hipstercośtamcośtam ... Nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Są chętni? Cena filmu to 20$ + 16$ za przesyłkę do Polski. Widziałem dzisiaj na YT i też o tym myślałem. Wychodzi po około 60 zł + wysyłka PL i płyta więc lajtowo. Mogę być chętny tak pod koniec przyszłego tygodnia. Zajmiesz się tym w razie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Można już ściągnąć "Line of sight" http://www.filestube...264-7z-002.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Oglądam właśnie i mdli mnie z nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 powiedźcie mi w jakim to formacie i czym to odtworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czym to odpalić, bo mój programik tego nie odczytuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Najpierw musicie scalić pliki, potem rozpakować i otworzyć byle jakim odtwarzaczem do filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Wiem, ale czym? Mam program do scalania tych plików, ale mi nie odczytuje. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 7-zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Moglibyście mi dokładnie powiedzieć jak to się robi? Wcześniej nie składałem filmów. Gdy scalam film, nic się nie dzieje, gdy rozpakowuje, nie zmienia się rozszerzenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 W jakimkolwiek programie do scalania musisz wskazać plik .001 i kliknąć JOIN (wsyztskie trzy pliki składowe powinny być w tym samym folderze). Wszytsko pójdzie samo i zapisze sie w folderze docelowym jako spakowany film. Rozpakowujesz i gotowe. Jak ci nie wychodzi to ściągnij inny program do scalania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A w którym rozszerzeniu mam to scalić? Czy to bez różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ściągnij sobie 7-zip, zainstaluj, otwórz program, zaznacz te 3 pliki, wybierz opcję wypakuj i wszycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aż takim hocków-klocków to to nie wymaga, kliknij tak "po prostu", albo zrób tak żeby scaliło się w .rar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dobra już ogarnięte, dzięki za pomoc Dupna jakoś tego filmiku Ale jest mocny, rock'owy kawałek na początku, więc jest dobrze Kurde, jeżdżąc tak u nas, to albo śmierć w oczach, albo psy na karku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Tad3k jak to scaliłeś w 7z, bo nie mogę tego ogarnąć ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zaznaczyłem trzy, kliknąłem prawym przyciskiem myszy, wszedłem w 7-Zip i kliknąłem "wypakuj tutaj". Potem wystarczy przeciągnąć plik na ikonkę odtwarzacza, tak szczegółowo mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Pomarudze Wiadomo kiedy mozna sie spodziewac napisow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.