Konik Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Haha, szukałem filmów z Paris-Roubaix na YT i też trafiłem na Sunday in Hell ściągam również Brea.king Away (pisane oczywiście razem, ale cenzura na forum poprawia na brakeing), o którym na preclu ktoś ostatnio wspominał. Może dzisiaj obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 zobaczyłbym chętnie jak armstrong otwiera wysępioną oranżadę ze sklepu po drodze o karbonowy mostek a potem i tak zębami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 patrząc na ten film i patrząc na to co jest teraz można dostrzec jak to wszystko się zmieniło. Wydaje mi się, że wtedy było więcej swobody, więcej zabawy sportem. Aktualny sport zawodowy kojarzy mi się z mega powagą. Tak jak kiedyś piłkarze.. na przykladzie Ruchu Radzionków jak to kiedyś zawodnicy po cieżkiej pracy na kopalni przychodzili na treningi, a teraz ? teraz z tego żyją. Pojęcie pasji i serca dla sportu zastąpiono pieniędzmi i kolejnymi kontraktami. Takie są moje odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Może nie wszyscy widzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Pk_tA2cHC18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horniasty Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Pk_tA2cHC18 dobrze się to oglądało nie widziałem wcześniej jeszcze tego fragmentu. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchat3k Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Poznański Lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Rowerzysta chyba był w ciężkim szoku... Swoją drogą nie wiem jak na to patrzeć, i czyja była wina. Obiektywnie ujmując, kierowca mógł nie zobaczyć rowerzysty i tak się to skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horniasty Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Sam nie jestem fanem zbyt BMX'owego podejścia do tricków na ostrym itd, ale ten gość robi naprawdę ładne rzeczy. Przede wszystkim podobają mi się przejścia przód-tył http://www.milanofixed.com/fukuoka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Huhu, panowie na ostrzakach, może ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomjan Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 aloha, ze mu sie te giry nie poplacza tj ps.filmik wrzucony dwalata temu na tube wiec pewnie juz go widzieliscie ale nie moglem sie powstrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Może nie ostre, ale szosowe i fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 najbardziej mi się podoba reklama san marco na dupie:) ciekawe, czy chodziło o bezpośrednią bliskość produktu reklamowanego, czy po prostu tak wyszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 http://vimeo.com/12895495 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 (tak, wiem, że filmik stary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 1:51 wooooooot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no i to jest fajne jeżdżenie, jak mash.a nie jakieś tricki i pierdzielenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 brrrrr widze ze sajgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 brrrrr widze ze sajgon Gdzie te mroczki?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 LATFH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garw1n Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Murder Of Couriers Trailer 2 Murder Of Couriers Trailer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.