Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Człowieku, nie wiem co w tym jest ciekawego? To, że koleś stracił wyścig przez durnego opiekuna psa, czy to, że pies cierpiał przez swojego durnego pana.

To, że koło karbonowe pękło jak zapałka.

A jak miało pęknąć? Tak właśnie pęka karbon ;]

Prędkość była duża tylko pies włączył bullet time mode, dlatego wydaje się, że wolno. Później odbiegł, wesoło merdając ogonem, triumfując skuteczną eliminację kolejnego szkopa.

Serio to jest więcej takich zdarzeń, z psami i nie tylko, odsyłam do Youtube. Zdarzenia z kategorii tej zabójczej (najprawdopobniej francuskiej) czapki, która swego czasu prawie wyeliminowała Armstronga.

Bo wy myślicie, że to są przypadki...

• 2 tygodnie później...

W "Pedal" wypowiada się niejaka Iska. Myślicie, że to polka? Akcent jakiś taki znajomy:)

Hehe też o tym myślałem. Jej imię wyświetla się jako 'Iska' czyli chyba słowackie lub czeskie. Ale ja tam się nie znam.

Nie wiem co powiedzieć. Jaram się tym filmem od 2 dni. Btw - udało mi się dorwać kilka ciekawych filmów w tej tematyce takich jak; A Sunday In Hell, Hell on Wheels czy Overcoming.

Tutaj jest krótka lista produkcji, które trzeba obejrzeć http://bicycleuniverse.info/stuff/movies-racingdocumentaries.html.

"The Greatest Show on Earth" trzeba zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...