johndoe2 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foka Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Pozdrowienia z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Pozdrowienia z Poznania Pozdrowienia dla uczestników, jeździłem wczoraj wieczorem i wiem, że było ciężko! Ale ja pierdziele ta dziewczyna w rurkach to chyba wam pod drodze gdzieś zamarzła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000513195390#/profile.php?ref=profile&id=100000513195390 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000513195390#/profile.php?ref=profile&id=100000513195390 Racjonalistę czytuje i obrączkę nosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 a co ma piernik do wiatraka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 ej kojarzycie może był taki filmik.że firma znana ze skokorowerów wchodzi w fixy i namówiła jakiegoś gościa od bmxów i trialów i tego typu rzeczy żeby to promował swoją znaną w tym światku osobą.i tam był taki motyw że właził do jakiegoś pustego domu i wciągał ten rower na sznurku przez okno i śmigał. tyle zapamiętałem. znajdzie ktoś linka>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 czy chodzi ci o to? http://www.milanofixed.com/one-gear-no-idea/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 czy chodzi ci o to? http://www.milanofixed.com/one-gear-no-idea/ Tak, to z pewnością jest to o co mu chodziło. Nie mogłem tego znaleźć. Była chyba jeszcze inna wersja tego filmiku, bardziej otwarcie reklamująca tego Moongoose'a. Można mieć różne opinie dotyczące takich trików na fixie, ale trzeba przyznać, że wygląda to fajnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 to właśnie to, skeletor. masz plusika :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 nie wiem czy to było bo nie oglądam wszystkich filmów ale koleś jest jedną z najbardziej żenujących osób jakie w życiu widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nic o ostrym, ale za to lajfenddajrekt from Afrika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 film z wczorajszych jazdek po centrum.nie moglem sie powstrzymać. dziex gajor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no proszę jak ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 nie wiem czy to bylo gdzies ale wklejam:) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ou nowy fetysz i motyw mokrych snów właśnie znalazłem. te babeczki w obciślakach z tymi pompkami, jak pompują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 nie wiem czy to bylo gdzies ale wklejam:) :) Było było, ale zawsze warto sobie przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 filmik przaśny, dużo lepiej to wygląda niż ten poprzedni wypust (z którego zresztą zaczerpnięto ujęcia) całość okraszona przednią muzyką i do tego zgrabny montaż, duży plus! i nie zachwalam dlatego, że jestem z Wrocławia i imponuje mi poziom jazdy chłopaków z WKR, tylko uważam, że promo prezentuje już odpowiedni poziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 przekozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 w zasadzie nie wiem jak to skomentować. riddim mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 w zasadzie nie wiem jak to skomentować. riddim mi się podoba. Buahahah leżę... każdy kolejny wers bije poprzedni, teraz nie wiem co lepsze - "Moje czinkłeczento" czy to. NJS na nadgarstkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no teo nie dał rady pamiętam że robił fajne tricki ale za muzykę nie powinien się brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mam pytanko - znacie jakieś pełnometrażowe (ew. powyżej 30 minut) filmy związane z ostrym kołem? Potrzebuję motywacji i inspiracji, a Mash SF i Macaframę znam już prawie na pamięć. Bootleg Sessions v2 też posiadam, ale wolałbym więcej jeżdżenia, a mniej gimnastyki:) Zaznaczam, że nie chodzi o filmy fabularne typu "2 Secondes". Poszperałem trochę i znalazłem parę tytułów. Gorzej z dostępnością. No cassettes SF Track/Fixed (FonsecaFilms) Council of Doom Kolture Voltures A Taste of The Toast Death Pedal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.