Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

ej kojarzycie może był taki filmik.że firma znana ze skokorowerów wchodzi w fixy i namówiła jakiegoś gościa od bmxów i trialów i tego typu rzeczy żeby to promował swoją znaną w tym światku osobą.i tam był taki motyw że właził do jakiegoś pustego domu i wciągał ten rower na sznurku przez okno i śmigał.

tyle zapamiętałem.

znajdzie ktoś linka>?

Tak, to z pewnością jest to o co mu chodziło. Nie mogłem tego znaleźć. Była chyba jeszcze inna wersja tego filmiku, bardziej otwarcie reklamująca tego Moongoose'a. Można mieć różne opinie dotyczące takich trików na fixie, ale trzeba przyznać, że wygląda to fajnie;)

• 2 tygodnie później...

filmik przaśny, dużo lepiej to wygląda niż ten poprzedni wypust (z którego zresztą zaczerpnięto ujęcia) całość okraszona przednią muzyką i do tego zgrabny montaż, duży plus!

i nie zachwalam dlatego, że jestem z Wrocławia i imponuje mi poziom jazdy chłopaków z WKR, tylko uważam, że promo prezentuje już odpowiedni poziom!

:thumbsup:

Mam pytanko - znacie jakieś pełnometrażowe (ew. powyżej 30 minut) filmy związane z ostrym kołem? Potrzebuję motywacji i inspiracji, a Mash SF i Macaframę znam już prawie na pamięć. Bootleg Sessions v2 też posiadam, ale wolałbym więcej jeżdżenia, a mniej gimnastyki:) Zaznaczam, że nie chodzi o filmy fabularne typu "2 Secondes".

Poszperałem trochę i znalazłem parę tytułów. Gorzej z dostępnością.

No cassettes

SF Track/Fixed (FonsecaFilms)

Council of Doom

Kolture Voltures

A Taste of The Toast

Death Pedal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...