Skocz do zawartości

[filmy] Ostrokołowe filmy

Yukon

Rekomendowane odpowiedzi

koleś miał zjechać kilka kółek wcześniej ale na janku jechał dalej. na torze miał zostać tylko stach i lisek. stach miał wyprzedzać licha. wtedy koleś zaczął ich wszystkich wyprzedzać, władował sie w stacha, stach w licha a lichu władował się ręką w tor i sobie ją złamał.

dario mało kolesiowi nie spuscił łomotu.

szkoda że tego nie widziałem...

teraz widzę że tam jeszcze był ostry

koleś miał zjechać kilka kółek wcześniej ale na janku jechał dalej. na torze miał zostać tylko stach i lisek. stach miał wyprzedzać licha. wtedy koleś zaczął ich wszystkich wyprzedzać, władował sie w stacha, stach w licha a lichu władował się ręką w tor i sobie ją złamał.

dario mało kolesiowi nie spuscił łomotu.

szkoda że tego nie widziałem...

teraz widzę że tam jeszcze był ostry

Wow, dzięki. Teraz przynajmniej wiadomo o co te okrzyki.

Stałem i filmowałem w miejscu gdzie wypadek się odbywał, ledwo co uciekłem przed rowerami co na mnie leciały.

Powinni jakieś brzęczki rażące prądem przyczepiać do ucha żeby wiedzieli, że odpadli. Nie tylko ten koleś z warszawy jechał dłużej, ale też kola z wrocka. Rozumiem ostre nerwy po kraksie, ale to była przesada, bo sami amatorzy tam jeździli, więc nie ma co oczekiwać, że wszystko będzie ładnie pięknie i full profeszjonal.

Torowy dzień był zdecydowanie najlepszym na PCMC 2009 wg mnie, pomimo tej jednej większej i jednej mniejszej kraksy.

• 2 tygodnie później...

Niestety chyba nikt z tej ekipy nie pojawia się na forum. Albo się ukrywają :]

Ja chętnie bym się zapoznał. Ostatnio kiepsko u mnie z czasem wolnym, ale zawsze można gdzieś ustawić na trochę.

Inicjatywę filmową jak najbardziej popieram. Mój kumpel siedzi mocno w produkcjach freeski, longboard, windsurfing, wakeboard i miło się to ogląda. Ostry teaser z Katowic też nienajgorzej się prezentuje - czekam na pełną produkcję. Katowice to nie San Francisco, ale porównamy porównamy ;]

Haha ... z tą tylko różnicą, że wrocławski bruk ma zerowe znaczenie w świetle klasycznych tour'ów szosowych :)

Za to lans ostrokołowy grzać się w świetle klasyka będzie cudownie. Ja naprawdę rozumiem, że ostrokołowe timy dorobkiewiczów starają się korzystać z mody ile się da, żeby kasy natrzepać, ale kisiel w moich majtkach powoduje raczej większa kasa niż to co im się tam uda wyżebrać za tą przejażdżkę od sponsorów.

Te trailery nic fajnego nie pokazują, eksploatują tylko mit wyścigu. To coś jak wciskanie znanego aktora do gównianego filmu, po to by wyprodukować 30s trailer, na który nabiorą się ludzie i do kina pójdą. Nie lubię takich syfów.

Jak ja uwielbiam fora...powiecie "no to po co wchodzisz" no i nie wchodzilem od dawna, ale pomyslalem, ze moze jakies fajne filmy sa, ogladne.

W te wakacje kilka osob przejechalo ostatni odcinek Tour de Pologne z Rabki do Krakowa przed peletonem 130km na ostrych kolach na konkretnych przelozeniach, po gorach. Pomyslalem wtedy, ze fajnie bylo by miec z tego wydarzenia material (choc nie ludzilem sie, ze udalo by sie zrobic material na tym poziomie, na ktorych zrobili to Francuzi). Pomyslalem, fajnie bylo by miec z 2 sponsorow by chociaz zrobic okolicznosciowe koszulki kolarskie (nie t-shirty), a dwa po prostu promowac ICH z czystej sympatii. Po trzecie pomyslalem, ze fajnie bylo by o tym dac znac jakiejs lokalnej gazecie, wcisnelibysmy im jakis przekaz, ze promujemy odbudowe toru kolarskiego w Krakowie, by odwrocic klatwe, ktora sciagnela Cracovia burzac tor i rozbudowujac stadion (spadli do drugiej ligii, czy tez jakos sie z tego wywineli nie wiem, nie interesuje sie az tak) Ze promujemy greckiego ducha spontanicznego sportu. Jesli to wszystko by sie udalo tak jak o tym pomyslalem to dowiedzialbym sie dzis, ze grzeje sie w swietle klasyka...Przejechalismy ten odcinek, dla mnie osobiscie nie bylo lekko momentami, ale uczucie na koniec bylo bezcenne pomimo tego, ze nie udalo sie tego zrobic z takim rozmachem jak planowalismy. W przyszlym roku mam nadzieje, ze wypali plan przejechania calego tour'u, oczywiscie by ogrzac zmarzniete po zimie kosci w swietle klasyka.

Szczerze watpie by Francuzom chcialo sie to robic by "natrzepac kasy". Jesli na cos poszla kasa to na to by moc to udokumentowac.

Naprawde czuje sie nieopisanie zazenowany czytajac takie teksty i zaluje, ze nie mam filtra, ktory pokazuje tylko linki (chociaz moze taki jest, zaraz poszukam).

Naprawde czuje sie nieopisanie zazenowany czytajac takie teksty i zaluje, ze nie mam filtra, ktory pokazuje tylko linki (chociaz moze taki jest, zaraz poszukam).

Bardzo mi głupio, że mam własne głupie zdanie. Wykonałem samosąd i klęczałem 15minut w kącie na grochu.

Bardzo mi głupio, że mam własne głupie zdanie. Wykonałem samosąd i klęczałem 15minut w kącie na grochu.

Właśnie taką karę chciałem ci zadać jak to przeczytałem, ale widzę, że jesteś w pełni samodzielny :D

A film trzeba zobaczyć w całości, bo teasery to wiele nie mówią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...