Kubusiowa Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 Mam pytanko Czy kos wraca w Niedzielę o 13:34 z Wałbrzycha Miastko do Trójmiasta? Wałbrzych Miasto Osobowy tylko 2 kl. ---->i Wrocław Główny Wrocław Główny Pospieszny Wrocław Mikołajów Oborniki Śląskie Żmigród Rawicz Leszno Kościan Poznań Główny Gniezno Mogilno Inowrocław Bydgoszcz Główna Laskowice Pomorskie Tczew Gdańsk Sopot Gdynia
Janisław Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 I ja będę chyba kolejnym z pomorza na zlocie Planuję samochodem w piątek po południu śmignąć gdzieś koło 14-15, powrót raczej w poniedziałek tak żeby wieczorkiem być w domu. Jakby ktoś chętny był to pisać na PM albo GG.
Cybuch Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Pewnie ja Kubusiowa będę wracał więc się "podepnę" nie sprawdzałem jeszcze co i jak z tymi połączeniami no ale samemu wracać nie mam zamiaru Janisław, nie zawracaj sobie głowy przejazdem samochodem, dawaj z nami do pociągu
Kubusiowa Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Napisano 7 Kwietnia 2009 Cybuch fajnie, że planujesz ze mną wracać... może ktoś jeszcze się skusi... w gromadzie raźniej Zapraszam do wesołego wagonika hehe Chyba się nie pogryziemy przez drogę Każdy jest mile widziany Niech mi ktoś pomoże przekonać Kotkepsotkę, żeby jechała Pozdrawiam Roksana
Janisław Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 Janisław, nie zawracaj sobie głowy przejazdem samochodem, dawaj z nami do pociągu Nie da rady - w piątek jeszcze praca mnie czeka :/ Poza tym musiałbym się ciut cofnąć do Tczewa, żeby wsiąść do tego tramwaju.
Kubusiowa Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Napisano 21 Kwietnia 2009 Mnie też czeka praca ale biorę sobie urlop w czwartek siedzę do 18 w robocie a później w pociąg wsiadam i weekend pełen wyzwań dla mojej lichej kondychy Zapraszam i mam nadzieję że coś wykombinujesz
Kubusiowa Napisano 10 Maja 2009 Autor Napisano 10 Maja 2009 http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=50554 Nie zamawiacie Koszulek??? Co tak się ociągacie Nie ładnie nie ładnie Ja już przesłałam kasę A WY???
Flash3M Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Temat już chyba lekko nieaktualny i ciągle przyklejony... czy nie czas na jakiś kolejny zlocik? Może jakiś regionalny?
Kubusiowa Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Napisano 22 Czerwca 2011 Mi się marzy Zlot z regionu pomorza na terenie pomorza 300km w pociągu męczy bardziej niż 2 dni w górach
Akuku Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 A co powiecie na jakiś zlot pomorze ?? al;bo jakiś wypaad grupą
Lubek Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Jestem dość nowy na forum i przez przypadek zajrzałem do tego tematu. Robi się coraz cieplej, może jakieś małe spotkanko? Chętnie bym wziął udział w jakimś "spocie".
MMMAAACCC7 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 warto byloby cos zorganizowac, ale w srodku pomorza Kościerzyna, eventualnie Wieżyca tylko nie w Gda bo mam za daleko
zientas Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja z Gdańska na długi czerwcowy weekend wybieram się nad Wdzydze. Zapraszam jak ktoś chętny, noclegi w kwaterach lub namiotach jak kto woli. Wyjazd w czwartek, 2 dni na miejscu i powrót w niedziele. Zapraszam! Wysłane z mojego C2 przy użyciu Tapatalka
ToKKo Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Witam, jestem z Leborka ;-) co prawda na dirtowym sprzęcie ale po wyciagnieciu siodełka skusze się na turystyczną jazdę ;-) Pozdrawiam !
MarcinGoluch Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 "Śledzie" Wy się szykujcie na 3-4-5 Lipca 2015 na Back to the Past czyli VI Oficjalny Zlot ForumRowerowe.org w Górach Sowich Schronisko Orzeł czyli tam gdzie tyraliśmy na I Zlocie
c1ach Napisano 1 Stycznia 2017 Napisano 1 Stycznia 2017 Kasa na IX zlot poleciała, chociaż urlop jeszcze nie zaklepany. Ktoś się wybiera?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.