Skocz do zawartości

[Zlot] Pomorze jedzie w góry?

Kubusiowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanko Czy kos wraca w Niedzielę o 13:34 z Wałbrzycha Miastko do Trójmiasta?

Wałbrzych Miasto Osobowy tylko 2 kl.

---->i Wrocław Główny

Wrocław Główny Pospieszny Wrocław Mikołajów Oborniki Śląskie Żmigród Rawicz Leszno Kościan Poznań Główny Gniezno Mogilno Inowrocław Bydgoszcz Główna Laskowice Pomorskie Tczew Gdańsk Sopot Gdynia

Napisano

I ja będę chyba kolejnym z pomorza na zlocie :whistling:

Planuję samochodem w piątek po południu śmignąć gdzieś koło 14-15, powrót raczej w poniedziałek tak żeby wieczorkiem być w domu.

Jakby ktoś chętny był to pisać na PM albo GG.

Napisano

Pewnie ja Kubusiowa będę wracał więc się "podepnę" :)

nie sprawdzałem jeszcze co i jak z tymi połączeniami no ale samemu wracać nie mam zamiaru ;)

Janisław, nie zawracaj sobie głowy przejazdem samochodem, dawaj z nami do pociągu :P

Napisano

Cybuch fajnie, że planujesz ze mną wracać...

może ktoś jeszcze się skusi... w gromadzie raźniej :D

Zapraszam do wesołego wagonika :P hehe :)

Chyba się nie pogryziemy przez drogę :P Każdy jest mile widziany ;)

Niech mi ktoś pomoże przekonać Kotkepsotkę, żeby jechała :D

Pozdrawiam

Roksana

Napisano
Janisław, nie zawracaj sobie głowy przejazdem samochodem, dawaj z nami do pociągu :)

Nie da rady - w piątek jeszcze praca mnie czeka :/

Poza tym musiałbym się ciut cofnąć do Tczewa, żeby wsiąść do tego tramwaju.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mnie też czeka praca ale biorę sobie urlop :) w czwartek siedzę do 18 w robocie a później w pociąg wsiadam i weekend pełen wyzwań dla mojej lichej kondychy :P

Zapraszam i mam nadzieję że coś wykombinujesz :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Napisano

Temat już chyba lekko nieaktualny i ciągle przyklejony... czy nie czas na jakiś kolejny zlocik? Może jakiś regionalny? :)

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
Napisano

Jestem dość nowy na forum i przez przypadek zajrzałem do tego tematu. Robi się coraz cieplej, może jakieś małe spotkanko? Chętnie bym wziął udział w jakimś "spocie".

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Napisano

Ja z Gdańska na długi czerwcowy weekend wybieram się nad Wdzydze. Zapraszam jak ktoś chętny, noclegi w kwaterach lub namiotach jak kto woli. Wyjazd w czwartek, 2 dni na miejscu i powrót w niedziele. Zapraszam!

Wysłane z mojego C2 przy użyciu Tapatalka

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Witam, jestem z Leborka ;-) co prawda na dirtowym sprzęcie ale po wyciagnieciu siodełka skusze się na turystyczną jazdę ;-)

Pozdrawiam !

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...