seraph Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 leo2 - sprzedaż uszczelniacza szybko i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokipera Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 d8wid - z pomocą kolegi kupiłem amora RockShox Sid. Była dobra cena, niewielka zaliczka, płatność przy odbiorze. Wszystko zamknęło się w kilku dniach. Co jest rzadkością wśród sprzedawców, Dawid obszernie i kompetentnie odpisywał na moje upierdliwe pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 @Mathiu - kupiłem ogniwa 18650. Transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Do baterii nie mam zastrzeżeń - trzymają długo, wydają się mieć deklarowane pojemności. Polecam! @kolo1 - kupiłem opony. Wszystko poszło sprawnie, opony zgodne z opisem. Również polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Kaczorak ; żyć nie umierać i robić interesy. Mega plus. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez DEVILEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 (edytowane) anarchy ( Triglav ), zakupiłem T-ROLL, uszyty solidnie ( zgodnie z opisem ), cena ok, kontakt wzorcowy. Jak najbardziej polecam. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez crust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Blakeburn bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka , towar zgodny z cena bardzo dobra . Polecam tego forumowicza. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Kaczorak - nic tylko polecać, udany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 rkopec16 pozytyw , dobry kontakt , szybkie działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 ACTIVIA pozytyw , szybka przesyłka towar dobrze zapakowany , wzorowy kontakt polecam uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Marcinusz- Wszystko szybko i sprawnie, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiu79 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 chudeusz09 Wielki pozytyw!!! Szybka przesyłka, towar doskonale zapakowany, dobry kontakt.Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 pablo102425 - Wzorowy sprzedający, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 sivydym - Szybka wysyłka, wzorowy kontakt, 100% zadowolenia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 2 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 rafalbuczek, wciąż w drodze, sympatyczny człowiek, zna się na tym co robi, elastycznie podchodzi do potrzeb, bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Puklus, oczywiście, że POZYTYW. Miły i rzeczowy kontakt. Szybka wysyłka (zero problemów) i towar w 100% zgodny z opisem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Parker wielki pozytyw, dobry kontakt, idealny przedmiot, idealnie zapakowany i szybko wysłany Edytowane 11 Lutego 2016 przez grande1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 @@rmn1 oraz @@marlotnik Obu Kolegów polecam, bezproblemowe transakcje i szybka wysyłka. Wzorcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Pidzej - wielki pozytyw. Kupowałem tarcze i dostałem je w naprawdę ekspresowym tempie. Kontakt wzorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 @BikerLight wielki POZYTYW. Wzorowy kontakt, szybka dokonana wpłata. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alkir Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Mogę polecić Usera martinez77, zakupione koszulki wysłane szybko, a towar zgodny z opisem. pzdr Alkir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @strus13 pozytyw Kupiłem u niego na przełomie listopada i grudnia multitool Lezyne.Transakcja odbyła się osobiście bo akurat był w moim mieście.Przy drugim użyciu pękł mi skuwacz.Drogą już listowną skuwacz został wymieniny na nowy.Kontakt miły i rzeczowy.Tak więc dla mnie jeszcze raz wielki pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha34 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 KryMar1983 - pozytyw. Kupiłem amortyzator, towar zgodny z opisem, dobry kontakt podczas zakupu, towar spakowany bez zarzutu. pablo102425 - Kolega sprzedawał różne smary FL do łańcucha, kupiłem 2 szt. Chciałem przetestować ceramiczny niebieski. Po otwarciu paczki okazało się, że dostałem zielony, trzy czerwone i jakiś chiński zestaw lampek rowerowych. Zaskoczony zawartością wysłałem kilka pw z prośbą o wyjaśnienie, ale zostały one zignorowane mimo obecności użytkownika na forum. Reasumując - transakcja za śmieszne pieniądze, ale niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 matis1906 - pozytyw. Towar wysłany bardzo szybko, wszystko zgodne z opisem, miły kontakt. Polecam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 mancini - szybka i bezproblemowa transakcja. Perfekcyjne zapakowanie towaru przed uszkodzeniem, kontakt na najwyższym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobryzioom Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 porcelanowy Konkretny i uczciwy, wiesz co kupujesz bardzo dokładne zdjęcia pokazujące produkt. Sprzęt zgodny z opisem bez wad ukrytych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi