Nagrix Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Natknąłem się ostatnio na ten temat i postanowiłem pochwalić kilku użytkowników Qamal - przedpłata z mojej strony i jakiś czas później otrzymałem adaptery MTBowiec97 - wysłałem za pobraniem; nie było problemów, MTBowiec odebrał paczkę Beskidek - przedpłaciłem -> wartościowa paczka z kupkolo bezpiecznie dotarła do moich rąk 79przemek - paczka dotarła bezproblemowo po tym jak zapłaciłem z góry maroko777 - przedpłata i zgodna z opisem manetka po pewnym czasie była u mnie GibsonWigry - otrzymałem kupione i zapłacone wcześniej części pawel1315 - bezproblemowy odbiór osobisty o umówionej godzinie Punkxtr - poratował mnie częścią do hamulców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Nagrix - bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, zgodził się wysłać przesyłkę za pobraniem. W skrócie POLECAM ! Edytowane 16 Grudnia 2014 przez MTBowiec97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 http://www.forumrowerowe.org/user/134854-shiler/shiler - dobry kontakt, szybka wysyłka za pobraniem polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ACTIVIA - świetny kontakt, szybka wysyłka, dostałem części do Raidona których nie ma w normalnej sprzedaży (części części ). Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 porcelanowy - świetny kontakt,tanio,wysylka gratis,szybka wysylka,towar w idealnym stanie. 100% pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Powitoł llancer - i ja mogę spokojnie polecić mojego ostatniego kontrahenta Prosta gadka, szybka piłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ACTIVIA wielki pozytyw, doskonały kontakt, szybka wysyłka i oczywiście dobra cena. Na pewno to nie są moje ostatnie zakupy u Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ACTIVIA pozytyw. Fachowa pomoc, świetny kontakt, dobre ceny. Czegóż chcieć więcej ? Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 mrmorty i MokryxD - polecam śmiało, prosta gadka i szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Seraph - także polecam, szybko, rzeczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broklyn20 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Z racji że udało mi się zakończyć sprawę z użytkownikiem RaQ52 jeszcze raz ku przestrodze opiszę sytuację. W odpowiedzi na moje ogłoszenie użytkownik zaoferował kilka części, transakcja była dogadana w większości przez sms. Po wpłacie umówionej kwoty dostałem sms z potwierdzeniem wysyłki, kolejne dwa tygodnie to obiecanki o wysyłce, braku czasu, złym adresie i takich tam... Sprawę zgłosiłem Policji, pod wskazanym adresem dzielnicowy zastał ojca który stwierdził, że nie wie gdzie syn się wyprowadził. Po kolejnym zażądaniu pieniędzy dostałem sms z prośbą o dane do wysyłki i o dziwo pieniądze dostałem równocześnie z zawiadomieniem o wszczęciu postępowania. Sprawa trwała prawie dwa miesiące. Jeszcze raz przestrzegam i polecam sprawę adminom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ACTIVIA. Ja byłem obsługiwany przez Krzysztofa. Kontakt poprawny, cena bardzo przystępna. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broklyn20 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 sivydym - zdecydowanie najlepsze transakcje forumowe z jakimi miałem do czynienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ACTIVIA również polecam, kupowałem części do EPICONA SF11. Konkurencyjne ceny, szybka transakcja, fachowe porady i miła obsługa. Jak ktoś coś potrzebuje do Suntoura to nie ma lepszego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 elton29 - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) @@jasinski21444 @@ACTIVIA Polecam, sprzęt z tematu "Oddam w dobre ręce" dotarł szybko i bardzo się przyda Edytowane 20 Stycznia 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmk83 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) pawelb - świetny kontakt,cena do dogadania (tanio ), szybka wysyłka,towar w idealnym stanie. 100% pozytyw Edytowane 26 Stycznia 2015 przez rmk83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Fenthin- Szybka wpłata,szybka wysyłka.Towar lepszy niż w opisie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustavomota Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 pentagram1985 - polecam tego użytkownika jako zadowolony kupujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 @rzymo - Szybko i konkretnie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Pidzej - polecam, szybko, sprawnie bez problemów. Kupowałem sztycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Lukwycz - szybko, sprawie w dobrej cenie. Znajomy kupil przerzutke jakis czas temu, ktora gra i huczy jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 n4k5 - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 (edytowane) pietrushkin - negatyw. Kupiłem od użytkownika mostek. Przyszedł pęknięty. Obiecał wyjaśnić sprawę, ale po wysłaniu przeze mnie zdjęć pęknięć kontakt się urwał. Nie polecam. Edytowane 14 Marca 2015 przez Herman88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 zatem czekamy na wyjaśnienia od kolego pietrushkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi