Daczenko Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ode mnie również Wielki + dla Beskidek Bezproblemowa transakcja, wszystko pancernie zapakowane, kontakt wzorcowy. Polecam kolegę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość, WYROZUMIAŁOŚĆ i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dotarły do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików: - aizbam, - Szewka, - Daczenko, - SySy1912, - STF, - tobike, - klecko, - Maniak, - Klecko, - Nagrix, - carlos69, - GiorgioZS, - BikerLight, - simba, - Goorgoo23, - aflo, - detonator, - treborlandia, - wiater, - wl0di. - Puklus - premier2 Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Beskidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wielkie podziękowania i + dla użytkownika Beskidek Amoryzator z zakupów z kupkolo.cz przyszedł od niego solidnie zapakowany. Kontakt znakomity Gorąco polecam zakupy na kupkolo.cz u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 i jeszcze +wielki dla maniaka za wzorowy serwis i bardzo dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 sivydym - pozytyw, wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klecko Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Beskidek, szpej odebrany z poczty i zamontowany w mojej kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Czeski Łącznik spisał sie jak zawsze Oczywiście plus na Beskidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 "buchar69" Kupiłem bezpośrednio przez forum zestaw serwisowy uszczelek i oringów Rock Shox, wszystko doszło, dobry kontakt. Polecam Wysłane z Tapatalk za pomocą Samsung Galaxy Note 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ciuchy i akcesoria z kupkolo.cz zgodne z zamówieniem, paczka dobrze zabezpieczona, świetny i miły kontakt. Beskidek - wielki plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 gajutrw - towar poprawnie zapakowany, zgodny z opisem, szybka i sprawna wysyłka. Polecam użytkownika z tytułu przeprowadzonej transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosnikrowerow Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 przemot- Transakcja przebiegła pomyślnie, świetny kontakt. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Serdecznie pozdrawiam użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad555 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Mokryxd - POZYTYW Towar jak na zdjęciach, szybka wysyłka, dobry kontakt, paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Jak najbardziej polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniwiec Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 MokryxD - sprawna transakcja, dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 vitesse - jak zwykle pełna profeska dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 DrOetker Wszystko okej, szybka wysyłką, dobry kontakt, uczciwość. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Adrian920422 - szybka wpłata, świetny kontakt, bezproblemowo i na "duży +" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Dziękuję za cierpliwość użytkownikom ulek2a, dovectra i oczywiście za bardzo ekspresową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 endless11 Slawek_l_83Szybka wysyłka i świetny kontakt Na dodatek wielki plus za uczciwość ponieważ płaciłem przelewem. MEGA POZYTYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Plusik dla jasinskiego Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian920422 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 "duży +" Dla użytkownika adamos, za porządną transakcje, dobry kontakt, i ekspresową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Serdecznie pochwały dla użytkownika radzik71 pofatygował sie nawet 70 km aby dostarczyć mi rowerek a sprzęcik wart swojej ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Beskidek po raz kolejny pokazał ze można na niego liczyć w chwili próby uratował mnie z podbramkowej sytuacji, tak że wielki PLUS dla naszego czeskiego łącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 @@D4oS, @@KarolKrns, obu Panów jako kupujących mogę jak najbardziej polecić fajny, rzeczowy kontakt i w obu przypadkach szybka wpłata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Beskidek kolejny raz stawił czoło zamówieniu grupowemu paczka dobrze zapakowana + b.dobry kontakt! Synergy Kupowałem od niego manetki. Kontakt Bardzo dobry. W ramach przeprosin za opóźnienie wysłania paczki dorzucił nawet coś od siebie ! Gorąco obu Panów polecam! Edytowane 19 Maja 2014 przez szewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Szewka konkretny chłopak polecam..Miałem spore opóźnienie, ale zdrowe Kulki (czyt jaja) były najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi