Mod Team mrmorty Napisano 3 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 czemu nie można jak można? nawet trzeba jeśli się nie ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wolałbym uniknąć takich sytuacji, ale jak nie będzie wyjścia to nie będę się zastanawiał. Żeby też innych nie naciągał na kasę. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 nawet za 1zl możesz,moze nie szkodliwosc,ale mim wszystko to oszustwo i to karalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Szczerze powiem że nigdy nie miałem takiej sytuacji. Stąd moja nie wiedza w tym temacie. Muszę zgłębić temat jutro i zobaczyć co i jak. Napisałem koledze parę wiadomości i nic a wiem że raczej odczytał ponieważ widziałem, że logował się na forum. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jechan - WIELKI POZYTYW. User niestrudzony mnogością moich pytań i wahaniami. Szybka wysyłka za pobraniem. Polecam. Pozdro Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Sprawa zakończona jednak pomyślnie z kolegą mekp. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 crupez - produkt ekstra, cena najlepsza, wysyłka instant, kontakt perfekcyjny. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Sprawa zakończona jednak pomyślnie z kolegą mekp. Niech zgadnę sprzęt wysyłał ci 3 tygodnie, nie odpisywał na PW, a gdy postraszyło się go łatką oszusta giełdowego, wymyślił jakąś idiotyczną odpowiedz pokroju "przetrenowałem się tak bardzo, że nie miałem ci siły odpisać" - przynajmniej tak było u mnie, jednak po 3 tygodniach dostałem to co miałem dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No za dwa tygodnie wysłał mi paczkę. Ale było podobnie jak piszesz z tym że postraszyłem drogą sądową i już. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hmm czyli ma schemat postępowania albo się uda zrobić w balona albo ktoś nie da się zrobić i trzeba wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No tak by to mniej więcej wyglądało. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sory za offtop ale aby uniknac takich sytuacji wystarczy poprosic o przesylke "za pobraniem" . Wtedy nie ma prosb o wysylke, czy bez sensownego czekania gdy pieniazki dawno sie juz przelalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 już rozwiązałem ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sory za offtop ale aby uniknac takich sytuacji wystarczy poprosic o przesylke "za pobraniem" . Wtedy nie ma prosb o wysylke, czy bez sensownego czekania gdy pieniazki dawno sie juz przelalo. No w zasadzie też tak można. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jesli chodzi o osoby prywatne to tylko taki sposob motywuje do szybkiej wysylki. Nie ma to juz wplywu na stan, moze klamac. Ale to juz nastepna historia. Wiec jesli taki pacjent wysle Ci przesylke za dwa tygodnie Ty mozesz grzecznie przeprosic Pania listonosz iz nic takiego nie zamawiales, wiec paczka wroci do wlasciciela z prosba o pokrycie kosztow powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Mam problem z uzytkownikiem jasinski21444. Otoz zakupilem od niego przez allegro hamulce dnia 04.12.2013, sroda, kolejnego dnia czyli w czwartek mial juz pieniazki na koncie. W czwartek nie mial czasu wyslac, wiec ok. W piatek padly komputery na poczcie, Ksawery, wiec ok. W poniedzialek kurier niby odebral paczke, a paczki ani widu ani slychu. Numer przesylki nie pozwala sprawdzic gdzie jest poniewaz w systemie DPD jej nie ma. Dzwoniac na infolinie DPD nie sa wstanie powiedziec gdzie jest paczka poniewaz nie maja jej w systemie. Nie moge dogadac sie tez z kontrahentem. W DPD powiedzieli ze jesli cos takiego nastepuje to nadawca powinien wyslac do nich protokol sporzadzony przez kuriera, ale ja nie wysle bo dostalem tylko cos takiego na ktorym nic nie ma: ....do wgladu... Nie chce negatywnie oceniac kolegi Jasinski21444, tylko niech poczuje sie do tego aby ta sprawe rozwiazac! Zamrozilem troszke gotowki i ani hamulców ani jazdy. EDIT: Paczka sie znalazla, dzis zostala dopiero nadana. Wiec po co klamac? Nie rozumiem... Edytowane 11 Grudnia 2013 przez gajutrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Pozasłaniaj na tym piśmie dane osobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) 123pla szybka wpłata , dobry kontakt - polecam gajutrw również polecam Edytowane 16 Grudnia 2013 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Polecam Forumowiczów: buchar69 - świetny kontakt, pełna kultura oraz ciekawe produkty na Jego stronce allegro! Dzięki Buchar! itr - zamówił przez mnie kilka fantów z jUKeja, cała transakcja przebiegła szybko, sprawnie i w miłej atmosferze! IvanMTB - godny polecenia kupiec, zapalony cyklista z indywidualnym podejściem do codzienności...Szacun! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja polecam kolegę qsik. Pełen profesjonalizm. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja polecam userów: zadra1965 deTem Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 POLECAM w 100% - sivydym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudimks Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Polecam użytkownika rosol. Szybka wysyłka i zgodnie z opisem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 szkoder - wszystko szybciutko i na temat, zdecydowany współziomek z naszej małej Ojczyzny - z Podbeskidzia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Polecam, transakcje bez zastrzeżeń: - szliri - grzybek - matis1906 - ELO78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi