llancer Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 powodzenia,bo przesylke dostal w tamtym tygodniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowa46 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 powodzenia,bo przesylke dostal w tamtym tygodniu ! Dostałem przesyłkę w poniedziałek czyli tydzień po wpłacie środków, zapłaciłem za kuriera (25 zl) a wysłałeś pocztą polską (14zl), do tego stan amora nie jest idealny na razie nie mam czasu go zamontować ale zardzewiała rura sterowa, gwiazdka również ( w moim "pseudo uginaczu-rst" po 5 latach nie ma śladu rdzy) oraz popękane uszczelki kurzowe dają nieco do myślenia. Podsumowując więcej od Ciebie nic nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ehm ? Kurier ? Ja nic o takim czyms nie pisalem,wiadomo uzywka-nie bedzie idealny,Technicznie wszystko dzialalo mi,powietrze trzymal,0 wycieków, nieporysowane golenie,amor z 2010 roku,moze wymagac wymiany uszczelek,nie znam sie na tym.Rura sterowa jest stalowa,jak to w torach ,nie wisial na wystawie tylko na nim jezdzilem,mial prawo powstac nalot,widzialem gorsze- !!! gwiazdka ma 2 miesiace-nie miala prawa zardzewiec,amelinium.Moze ten twój pseudo uginacz jest aluminiowy...A nie kupuj.W serwisie pan powiedzial ze stan techniczny i wizualny jest bardzo dobry.Jak na to ze przez 3 lata prawie caly czas byla jezdzona,zima nie zima,teren nie teren,maraton nie maraton. Pozdrówka,nastepnym razem kup nowy a nie narzekasz na lakki nalot rdzy. ps. michal127,dzieki za rame,wszystko w porządku,az milo-POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Tyle, że coraz więcej skarg jest na Twoje transakcje a dokładniej brak fachowego podejścia.Obsługa forum nie jest i nie będzie rozstrzygac sporach, ale zakończyc karierę to już możemy.Partia mówi - popraw się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Piehursson - zakup uzywanych opon przez forum. pelen opis, duzo zdjec, dobry kontakt, solidna paczka. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 vitesse w porzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 llancer http://www.forumrowerowe.org/user/155509-llancer/ Polecam jako sprzedającego, łatwy i przyjemny kontakt oraz szybka wysyłka, czyli wszystko co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 123pla - POLECAM !!!! Szczerze powiem iz dawno o nikim nie mowilem, "idealny". Po prostu idealnie zapakowana paczka, szybka wysylka. Moge z czystym sumieniem powiedziec DZIEKUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Beardman - świetny sprzedający. Wszystko, od kontaktu, przez przesyłkę po sam towar idealne. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 kamfan w 90% Pozytyw. Co do zapakowanie bylo ok. Jednak 2 tygodnie czekania..... Jak komus sie nie spieszy to POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 crupez - 100% polecam !! Wzorowe podejscie do sprawy. Bardzo dobry kontakt, blyskawiczna wysylka. W dwa dni zrealizowana cala transakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaldrift Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 crupez - Gorąco polecam, uczciwy człowiek, bardzo szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha34 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Wielki pozytyw dla użytkownika Pulse. Świetny kontakt, szybka i bezproblemowa wysyłka, a towar w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) mekp - absolutnie nie polecam Kupiłem u niego koła, wg opisu miały być w stanie technicznym bardzo dobrym - jak je otrzymałem nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Obręcze z wgniotami, zużyta powierzchnia hamująca, ledwo kręcący się bębenek, generalnie złom. Oczywiście po wielkich bojach "wywalczyłem" zwrot, po 2 miesiącach upominania się o kasę stał się cud i otrzymałem pieniądze z powrotem. Było naprawdę blisko, aby sprawa skończyła się inaczej. Dodatkowo problemy z wysyłką - 1.5tyg czekania i z tego co wiem to standard u tegoż kontrahenta. Opis: https://lh6.googleusercontent.com/-DzynMhcHB0Q/Uovck2-Eb8I/AAAAAAAAL1Y/ABih-qwy_jc/w1358-h764-no/kola1.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-oBALHbP_-6M/UovcmYmA0EI/AAAAAAAAL1g/9xAbHGe4Kcg/w1358-h764-no/kola2.JPG Stan: https://lh4.googleusercontent.com/-Kq0j50Y10Yk/Uovcik9teJI/AAAAAAAAL1M/0M-AV4CfzQQ/w450-h801-no/IMAG1211.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-6xlW4PUWrao/UovcikRE4ZI/AAAAAAAAL1Q/qgsovCt1Hgo/w450-h801-no/IMAG1213.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-TGH6eOpSHko/Uovcn6k_kEI/AAAAAAAAL1w/yssD2yscUpU/w450-h801-no/IMAG1214.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-Uk6xlksUxN4/Uovcn-0sQZI/AAAAAAAAL1s/_cu1fSWZNfA/w450-h801-no/IMAG1215.jpg Edytowane 19 Listopada 2013 przez miskov17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 dovectra - polecam w 100% Szybka wpłata i bardzo dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Poochaty - Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mant3z - nie jest to typowa transakcja bo dostałem części w gratisie - jednak postawa forumowego kolegi zasługuje na wzmiankę a przy okazji dziękuje za bezinteresowną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 http://www.forumrowerowe.org/user/154361-kiciok/ szału nie ma... dawno dawno temu(jeszcze we wrześniu) w dziale "oddam" napisałem że mam do oddania rogi po kosztach wysyłki. Rogi wysłałem, wiem że dotarły, ale kasy do tej pory nie ma... Nie chodzi tu o kasę ale o przyzwoitośc.Ach to młode pokolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 @@M333, pełen profesjonalizm, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Sorry za offtop. Była już taka propozycja rozwiązania komentarzy? Na poniższym forum się przyjęło http://forum.mp3store.pl/forum/191-komentarze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Była już taka propozycja rozwiązania komentarzy? napisz to w dziale obsługi technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ja mogę polecić usera Tobo , kupiłem od niego parę rzeczy wszystko na czas, super kontakt - polecam !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A czy ktoś ma może kontakt z użytkownikiem mekp ?? prawie dwa tygodnie temu kupiłem u niego przerzutkę przednią XT i od tamtej pory anie paczki anie wiadomości od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 hmmm - kolega mekp w marcu został zawieszony za jakiś przekręt na giełdzie, później była sprawa Miskov17 i teraz widzę że znów narozrabiał. Liczę na polubowne załatwienie sprawy - jakiś kontakt musiał zostawic - pisz lub dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) A powiedzcie mi jak się poprzednie sprawy zakończyły? Zgłosić tego na policje nie można ponieważ mała szkodliwość społeczna czynu czy jakoś tak. W każdym razie kwota nie przekracza 250 złotych. Może są jeszcze inni poszkodowani tego pseudo usera ? Jak coś poproszę na pm lub tutaj. Może go sumienie ruszy i się przyzna do popełnionego błędu. Fakt kwota może nie jakąś wielka bo 80 złotych, niemniej jednak zawsze to pieniądze i kradzież ich. Wysłane Tapatalkiem Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Pinio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi