kello Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Polecam transakcje z użytkownikiem Fonika. A raczej z użytkowniczką Towar zgodny z opisem, dobry kontakt i szybka wysyłka. Kupowałem używane opony do zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Piotrbedzin - Polecam tego użytkownika, szybko, precyzyjnie bezproblemowo. Kupiłem komplet hydraulików LX'a, elegancko opisane, zgodnie z prawdą. Pozelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Mrmorty - kupił u mnie tarczę , szybki przelew czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Jak widac obie strony zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 PUKLUS. Użytkownik, moderator, POLECANY partner biznesowy;] Bardzo fajny kontakt, święta cierpliwość, błyskawiczna, doskonale zabezpieczona wysyłka- czego chcieć więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nic dodać nic ująć, całkiem fajna transakcja, pełna humoru Oczywiście Joasia zwana w tutejszych kręgach także jako alkor po uprzednim ustaleniu wszelakich faktów niezwłocznie dokonała opłaty haraczu za zakładnika którego przyjęła jak własnego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 mihalp90 - polecam Dobry kontakt, szybka wysyłka, sprzęt zgodny ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 tyran - super, kontakt bardzo dobry, błyskawiczna wysyłka, dobry negocjator, słowny. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Luk33 - biznes z nim to czysta przyjemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Polecam transakcje z użytkownikiem Fonika. A raczej z użytkowniczką Towar zgodny z opisem, dobry kontakt i szybka wysyłka. Kupowałem używane opony do zimówki. Ja mam inne zdanie. Użytkowniczka ta wysłała paczkę na zły adres(z przelewu) chociaż został podany poprawny adres podczas rozmowy na GG. Fonika twierdzi że mogę sobie pojechać odebrać paczkę z poczty oddalonej o 60 kilometrów (sic!) . Zostałem obarczony podwójnymi kosztami przesyłki, Fonika uważa że wszystko jest OK bo ona nie będzie stratna i że to tylko i wyłącznie mój błąd bo nie zmieniłem adresu w banku. Ja dziękuję za takie transakcje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 rkopec16 Polecam- fajny sprzęcik za niską cenę, żadnych problemów, szybka wysyłka, dobry kontakt. Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) artex232 - polecam, szybka wpłata, dobry kontakt Edytowane 21 Stycznia 2013 przez rkopec16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mansua Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 PawelP112 polecam forumowicza, kupił odemnie ramę i karton innego szpeju. Bardzo dobry kontakt. miloszrr , również pełen pozytyw , szybka wpłata i dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Biafra- super szybka wpłata oraz bardzo dobry kontakt polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja się odwdzięczę bacakatowice -transakcja bez najmniejszych problemów, kontakt miły, przesyłka na następny dzień. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 polecam użytkownika Logitech07 dobry kontakt wszystko wedle opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 RybciaSum szybki przelew , dobry kontakt polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Polecam transakcje z użytkownikiem Yoshimitsu9. Kupiłem od niego przerzutkę, wszystko zgodne z opisem, szybko i bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Duży plus dla sivydym , dobry kontakt, towar 100% zgodny z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też polecę użytkownika sivydym paczka super zabezpieczona i ekspresowa wysyłka A także usera PawelP112 kupił ode mnie koła szybka wpłata polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To ja tak zbiorczo wystawię komentarz, na szybko to co pamiętam Kupione: 4ngus - Kupiłem od kolegi rower. Błyskawiczna wysyłka, świetnie spakowany sprzęt, zgadza się z opisem. Polecam! sivydym - Również kupiłem parę części, z odbiorem osobistym, jak najbardziej na + Sprzedane: malutki, medik, llancer, Yoshimitsu9 - Szybka wpłata, super kontakt, polecam interesy z tymi forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 @aizbaM - opinia pozytywna Dobry kontakt, wysyłka w ciągu 24h od przelewu, możliwość negocjacji ceny, ogólnie duży +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 aizbaM - polecam Super zapakowana przesyłeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 refiko- bardzo dobry kontakt, sprawna transakcja. Kierownica dotarła aż za dobrze zapakowana, bo dłuższą chwilę ją odwijałem z folii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 CMIK opinia bardzo pozytywna Towar zopakowany pieczołowicie a sztyca mimo, że używana w doskonałym stanie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi