DrOetker Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Z czystym sumieniem mogę polecić Użytkowników lukas85, Kafarek555, Axl, świetny kontakt, towar w super stanie, dobra cena. Przestrzegam natomiast przed użytkownikiem ponerek Kupiłem od niego koło "sprawne, z obtarciami na feldze od normalnego użytkowania, z lekkim biciem 2-3 mm." Dostałem koło z luźnym bębenkiem, z biciem ok 2 cm i mega wgniotem na obręczy. Widać że koło duuuuużo przeszło, a było zachwalane jako używane, ale w dobrym stanie. Nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Z czystym sumieniem polecam Axl. Świetny kontakt, towar bezpiecznie zapakowany i taki jak w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Popieram kolegę wyżej ! Miałem dylemat, bo ceny całkiem okazyjne. Wiadomo że im niższa cena, tym bardziej człowiek węszy. Jak się okazało zupełnie niesłusznie. Wszystko poszło jak z płatka i szybka wysyłka Edytowane 19 Września 2012 przez c1ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sc Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Bezproblemowy kontakt i szybka wysyłka towaru, polecam transakcje z kolegą morfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Amor od mrowek , bardzo fajny sprzedawca, zawsze miły kontakt, wszystkie potrzebne informacje, wysyła bardzo porządnym kurierem (UPS) ! polecam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja mogę plecić użytkownika Gacek123 szybka wpłata ,miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sc Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Polecam zakupy u kolegi refiko. Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka, bd kontakt. Edytowane 10 Października 2012 przez g0sc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobi13 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja z kolei polecam wszelakie interesy z użytkownikami Lawon i vitesse. Super kontakt, sprawna i bezpieczna przesyłka a wszystko zgodne z opisem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Marianoitaliano, polecam wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medik Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Zakupiłem kilka rzeczy od Kolegi Refiko . Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2012 polecam kolegę seebcioo; jeden pozytywny zakup u heb89, drugi w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Polecam uzytkownika "refiko" , zakupy przebiegly pomyslnie. Pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To skoro już tak polecamy to polecę użytkownika Andrew. Bardzo dobry kontakt oraz zakup przebiegł bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly200 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja polecam sprzedającego refiko . Przedmiot zgodny z opisem. Szybko wysłane. Bardzo dobrze pakowane . Dobry kontakt. Żadnych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Chciałem wszystkim polecić użytkownika morfish - błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 1bemar1 Gorąco polecam, przesyłka ekspresowa, dobry kontakt i doradztwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 bigos97 polecam, fachowo sprawnie uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jak zwykle handel z użytkownikiem Mrowek jest czystą przyjemnością Dzięki Michał U Andrew'a co prawda nie kupowałem ale, serwisował mi hamulec - miodzio i narzucam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Polecam użytkownika bigos97. Cierpliwy, można się z nim dogadać, ogólnie +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Podziękowania dla kolegi bigos97 za przekazanie łańcucha w cenie piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja kilka klamotów nabyłem od tobo i jak najbardziej godna zaufania bestia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Użytkownik Luk33, rzetelnie i sprawnie przeprowadzona tranzakcja, bardzo dobry kontakt, polecam tego uczciwego usera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 berkas97 Wzorowa transakcja, przesyłka wczoraj wysłana dzisiaj u mnie w domu. Wszystko zgodne z opisem i wygląda nawet lepiej jak na zdjęciach Za cierpliwość i chęć odpowiedzenia na wszystkie moje pytania WIELKI POZYTYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 bloom Transakcje przebiegła pomyślnie. Wszystko zgodnie z opisem, dobrze zapakowane. Na przesyłkę trzeba było troszkę zaczekać, ale każdemu mogą się zdarzyć problemy. POZYTYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) polecam użytkowników mucios92 i azotaren - szybka wpłata ,dobry kontakt....... Edytowane 21 Grudnia 2012 przez lukaszs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi