Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Chciałbym zarekomendować użytkownika serav jako bardzo uczciwego partnera w interesach.

Kupiłem u niego kurtkę/bluzę membranową Polednik za bardzo atrakcyjną cenę. Serav wykazał się cierpliwością odpowiadając rzeczowo na moje pytania odnośnie interesującego mnie przedmiotu. Poprostu niezwykle sympatyczny, pomocny i uczciwy pasjonat. Kurtka doszła do mnie ekspresowo i w nienagannym stanie, zgodnie zresztą z zapewnieniami kolegi z forum. Gorąco więc polecam jakiekolwiek kontakty handlowe z kolegą serav.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Co prawda musiałem zapłacić tylko za wysyłkę opon od użytkownika marcin822, ale polecam go w 100%. Świetny kontakt i spora dokładność. Opony przyszły tak starannie zapakowane, że dobry kwadrans męczyłem się z ich rozpakowaniem :-)

• 3 tygodnie później...
Napisano

A ja kupiłem od użytkownika wojtek11 pokrywkę zbiorniczka i membranę do Juicy 7 za 10zł. Części miały być sprawne. Zapłaciłem za wysyłkę poleconym priorytetem 5zł.

A wysłał listem zwykłym za 1,95 części totalnie nie nadające się do użytku - całkowicie zeżarta od dota pokrywka i sparciała membrana.

Póki co czekam na zwrot wpłaconej kwoty(15zł) + koszt powrotu tego złomu poleconym priorytetem(4,15).

Ja rozumiem, że można się nie znać, ale jak widać na zdjęciu - nawet laik zauważy korozję.

membrana.th.jpg

Napisano

Użytkownik gerus. Kupiłem od niego ramę Corratec SuperBow i transakcja przebiegła jak najbardziej pozytywnie. Rama zgodna z opisem, do tego kilka bonusów i dobry kontakt.

THX.

Napisano

wojtek11 - Dostałem zwrot 13zł, za wysyłki nie zapłacił.

deathmount - kupiłem u niego komplet Vbrake deore. Przesyłkę nadał po 9 godzinach od przesłania przelewu. Towar zupełnie niespotykany w dobrej cenie - dzięki!

• Mod Team
Napisano

Kupiłem tylną przerzutkę Sram X9 od kolegi kejsaj. Świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam.

Koledze darmatt sprzedałem manetki XT - nie było żadnych problemów, przelew dostałem natychmiast.

Napisano

Polecam użytkownika Andrew (chyba nikogo to nie dziwi) bezproblemowy kontakt, odpowiedział na setke pytań i jeszcze zaoferował pomoc. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko wysłana. Polecam !

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

piaseq - kupiłem od niego sztycę. Dostałem świetne zdjęcia, a nawet filmik z jej ważenia!

Wysyłka natychmiastowa. Dodam, że sztyca przyszła rewelacyjnie zapakowana:

fsgz.jpg

Polecam!

Napisano

Lukaszm7- kupując ode mnie siodełko okazał się konkretnym, komunikatywnym partnerem. Miło jest spotkać w sieci fajnych, uczciwych ludzi.

Napisano

Chciałem podziękować urzytkownikowi Wodzu za wzorowo przeprowadzoną transakcję. Kupione od niego siodełko kurier przyniósł do domu zanim pieniądze pojawiły się na koncie Wodza :) Wielkie dzięki i pozdrawiam :)

Napisano

Pozytyw dla użytkownika peugeotcarbolite103. Kupiłem od niego ramę i kilka gratów, wszystko się zgadza i kontakt fajny.