Czajnik Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 kod pocztowy 20-841 jest z Lublina, więc to wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Koleś to twardy zawodnik, który szuka osób którym nie chce się sprawdzać wiarygodności innych użytkowników ;/ Moim zdaniem warto wysłać mejla do policji i niech mają w pamięci ten numer konta bo dane adresowe to jedno, ale ruch z konta w banku jest dokładnie dokumentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dokładnie! Zbiorowo dobrać mu się do doopy, żeby był przykład że na forum i nie tylko takie jazdy nie przejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Lipowa w Białym to jedna z głównych ulic w centrum można by poprosić by ktoś z forumowych śledzików tam się przeszedł (bez urazy dla mieszkańców Białegostoku, ale wasz akcent jest przeuroczy jak słucham swoich kolegów z pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam Pierwszy raz kupuje cos na forum i mam pytanie o usera @bartaso (oczywiscie nie mam zamiaru nikogo obrazic, ani sugerowac oszustwa), chce sie upewnic ze to pewny kontrahent, ceny ma swietne,ale niestety bez opcji "allegro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Heh, bartaso czasami "znika" na dłuższy czas, kontakt jest więc utrudniony Swoją paczkę (bardzo brzydko opakowaną) dostałem, ale powiedziałbym że kontrahent dla zaawansowanych/szukających mocnych wrażeń. Przynajmniej tak było jakieś 1,5 roku temu. W sumie, nawet miło go teraz wspominam Acha, wtedy dawał się przekonać do Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Polecam handlowanie z newtonek - świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka, opisywanie aktualnego postępu w sprawie (czy wysyłka zapakowana, czy wysłana, dlaczego nie dzisiaj wysłana, etc) - wszystko czarno na białym, polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrvich Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 U kolegi Makker zakupiona kaseta i łańcuch - wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów. Paczuszka ładnie, solidnie zapakowana. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Ja zostałem nabrany jak wiele osób powyżej przez tego kolesia, kupiłem od niego manetkę 9 rzędową LX za 50 zł i po wykonaniu przelewu kontakt się urwał. Marcin Nowomiejski Ul. Sucharskiego 6/14 25-230 Malbork 11114020040000310270274320 Widać jak na dłoni że nr konta oszusta się zgadza, nie zgadza się osoba i miejsce zamieszkania, które oszust podaje cały czas inne. Nie możemy tego tak zostawić panowie!, zbyt wiele osób dało się nabrać u tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoście to na Policje. Nie ma, że boli, że za 50 zł się nie opłaca. Z Was wszystkich już niezła sumka wyszła. A to jest ewidentne, że gość liczy na to, że nikt nie będzie się szarpał za drobne sumy. Po koncie bankowym go znajdą. Po mailach też mogą W internecie można co do biurka człowieka namierzyć. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 W internecie można co do biurka człowieka namierzyć. Zwłaszcza że koleś zadarł też z moderatorem a ja mam jego IP wybaczcie nie mam nawet jak zabrać się za tę sprawę bo mam zbyt lichy internet(jeszcze przez dwa tygodnie uff) by zebrać całość informacji na jego temat. Ostatnio mamy plagę takich wałkarzy. Pamiętajmy że wszystko robimy na własną odpowiedzialność i najlepszym wyjściem jest allegro albo za pobraniem. Zwracajcie też uwagę na okazyjne propozycje od nowych użytkowników piszących wam na pw. Jeszcze dwa tygodnie i zrobię im pogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) a jeśli zbierzemy oszukanych to bank może na wspólną petycję przedstawi dane osoby posiadającej konto ?? Wtedy chętnie pojadę w odwiedziny... Edytowane 6 Lipca 2011 przez widzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) nie przedstawi, bo jest coś takiego jak ochrona danych osobowych.. o ujawnienie mogą się domagać organy ścigania i na dodatek nie we wszystkich przypadkach ludzie niech się znajdzie jeden MĄDRY poszkodowany i zgłosi sprawę na POLICJĘ spisanie protokołu trwa 30 min!!! (wiem bo zgłaszałem podobną sprawę dotyczącą zakupów przez Allegro) bo na razie sobie gadacie, a "kolega" pewnie innych oszukuje i się z Was nabija! sami nic nie zrobicie, oprócz założenia tematu, użalaniu się nad sobą i mówieniu jaki to on niedobry jest a miejcie na uwadze to, że każdy następny dzień zwłoki to nowe ofiary oszusta... @mrmorty może jako moderator wziąłbyś jego numery IP z jakich się logował i poszedł na policję? to naprawdę trwa chwilę, a taki temat może być przestrogą dla przyszłych oszustów i dowodem na to, że się działa w celu ich złapania Na koniec jeden demotywator, który pasuje do tego tematu i przedstawia moje poglądy na podobne sytuacje - http://demotywatory.pl/3141380/Cenie-sobie-ludzi Co prawda tu nie ma tragedii, ale jest za to brak działania Edytowane 7 Lipca 2011 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Bank nic Wam nie da, nawet jak przyniesiecie petycję podpisaną przez tysiąc osób i Papieża. Takie informacje są udzielane w ściśle ograniczonych warunkach, na konkretnych zasadach i tylko niektórym instytucjom. O dobrym "papierze" na otrzymanie takich informacji pisać nie muszę. Czy moderator może zgłosić? Jeśli już, to Admin, ale też nie widzę podstaw - Forum tu (IMHO) nie jest stroną (co najwyżej świadkiem ). Pewnie Policja zażyczy sobie logów potwierdzających "handlową żyłkę" pana. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) Kupiłem od Artwro klamki SLX. Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, towar jak najbardziej OK. Edytowane 11 Lipca 2011 przez sznib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Użytkownik GozDD zakupił ode mnie hamulce. Transakcja szybka, sprawna i przeprowadzona w miłej atmosferze. Interesy z takimi ludźmi to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kolejny oszust, kulasek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 To jakaś plaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ja miałem szczęście, trafiłem na uczciwego forumowicza. Kupiłem u użytkownika kalin20 przerzutkę przednią. Dobry kontakt i szybka wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Zakupy u kolegi LoveBeer - czysta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 mrmorty Wszystko sprawnie, smiało można polecić użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 matis1906 - wszystko sprawnie, przesyłka dotarła, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2011 mrmorty Wszystko sprawnie, smiało można polecić użytkownika Z mojej strony również pozytyw, przepraszam że to się tyle ciągnęło ale ciężko z wolnym czasem. Cieszę się że po Polsce jeździ już drugi Dart 3 Solo Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kupiłem hamulce od CzikO, mega pozytyw dlatego użytkownika. Szybka wysyłka towaru, wzorowe zapakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dopisuję dwóch użytkowników, którzy u mnie kupowali: EngelTFS dawidos1312 W obu przypadkach wszystko bardzo sprawnie, jak najbardziej pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi