provid Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 porcelanowy - konkret gościu chociaż mały z niego "szantażysta" żartuję fotki konkret i przedstawiające faktyczny stan przedmiotu, więc wiesz co kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 A ja polecam Provida, mam od Ciebie M615 ;-) Dopiero niedawno je zainstalowałem, tył chyba lekko zapowietrzony, ale generalnie OK, dotarły się i jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinder Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 llancer - oczywiście POZYTYW, wszystko fajnie, dobry kontakt, szybka wysyłka, jak najbardziej polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) PowitołWygląda trochę jak ustawka niemniej i ja mogę z czystym sumieniem polecić obydwu forumowiczów jako kontrahentów POZYTYW dla Dobryzioom'a i provid'a porcelanowy Konkretny i uczciwy, wiesz co kupujesz bardzo dokładne zdjęcia pokazujące produkt. Sprzęt zgodny z opisem bez wad ukrytych porcelanowy - konkret gościu chociaż mały z niego "szantażysta" żartuję fotki konkret i przedstawiające faktyczny stan przedmiotu, więc wiesz co kupujesz Negocjator psze Pana, negocjator Edytowane 10 Maja 2016 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 kudlaty801 - pozytyw. Dobry kontakt,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Patryke - Pozytyw dla tego użytkownika. Zdecydowany i już zadowolony kupujący. Bardzo dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 NowyUser99 - Wzajemnie polecam! Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w potrzebie - wreszcie mogę normalnie zmieniać przerzutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmarco83 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Transakcja z użytkownikiem @llancer to sama przyjemność. Polecam. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 A ja polecam Provida, mam od Ciebie M615 ;-) Dopiero niedawno je zainstalowałem, tył chyba lekko zapowietrzony, ale generalnie OK, dotarły się i jest ładnie. Łoooo matko.... kiedy to ja je sprzedawałem najważniejsze, że klient zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Moody - duży pozytyw, bez problemu mogłem zarezerwować pedały, po wpłacie bardzo szybka wysyłka, kontakt też super. Nic tylko polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 empe - bardzo pozytywnie. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) ACTIVIA http://www.forumrowerowe.org/user/170385-activia/ pozytyw. Fachowa pomoc, świetny kontakt, dobre ceny. Czegóż chcieć więcej ? Polecam. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez .jestemJAKmotyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 empe - dodam kolejny pozytywny komentarz. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, oponki zgodne z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 KrzychuKadetem - towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka, wzorowy kontakt. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 skom25 Polecam - dobry kontakt , dokładne fotki i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys135 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 pawel2208 - super kontakt, towar zgodny z opisem i błyskawiczna wysyłka. Polecam transakcję z tym użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 rzymo - wzór do naśladowania. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja wysyłki. MEGA POZYTYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekz Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 ACTIVIA - Jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko sprawnie i nawet mały gratis się znalazł w paczce. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Pozytyw dla użytkownika Activia. Dobry kontakt, szybko wszystko zrobione i szybko wysłane. Doradzi co i jak i na pewno nie oszuka. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 montell81 - wielki POZYTYW. Koła w stanie dokładnie jak z opisu i zdjęć, a poza tym rewelacyjnie zapakowane i błyskawicznie wysłane. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
California Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 burz - Dziękuję za transakcję i polecam tego bajkera. Kontakt, szybka wysyłka a zapakowana, jakby w środku był 6-pak ..... jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Użytkownik kosiarzp. NEGATYW. Wystawił na Olx ramę ze sztywnym widelcem Force. Wysłałem zapytanie czy sprzeda sam widelec. Odpisał, że tak. Nalegał na przelew a potem wysyłkę. Wolałem nie ryzykować i umówiliśmy się, że wystawi widelec na Allegro i podeśle link do aukcji. Przez weekend nie wysłał nic do mnie a gdy dziś przypomniałem się poprzez wiadomość na Olx to odpisał, że widelec jest już sprzedany. Uważajcie na transakcje z tym panem. Dziwny jakiś jest... Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Nastar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarzp Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Co ma wspólnego ten negatyw do funkcjonowania na forum ? Widelec sprzedałem szybciej osobie z odbiorem osobistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Przeczytaj jeszcze raz temat tego wątku. Jesteś użytkownikiem forum ? Jesteś. Transakcja nie musi być przez forum. Widelec sprzedałem szybciej osobie z odbiorem osobistym. I uważasz, ze wszystko jest OK, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Co ma wspólnego ten negatyw do funkcjonowania na forum ? Widelec sprzedałem szybciej osobie z odbiorem osobistym. koledze chodziło o pewien detal nie tylko w ujęciu dżentelmeńskim o poinformowanie- po tym kiedy się dogadaliście odnośnie transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi