Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nagrix - bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, zgodził się wysłać przesyłkę za pobraniem. W skrócie POLECAM ! :)

Edytowane przez MTBowiec97
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Z racji że udało mi się zakończyć sprawę z użytkownikiem RaQ52 jeszcze raz ku przestrodze opiszę sytuację. W odpowiedzi na moje ogłoszenie użytkownik zaoferował kilka części, transakcja była dogadana w większości przez sms. Po wpłacie umówionej kwoty dostałem sms z potwierdzeniem wysyłki, kolejne dwa tygodnie to obiecanki o wysyłce, braku czasu, złym adresie i takich tam... Sprawę zgłosiłem Policji, pod wskazanym adresem dzielnicowy zastał ojca który stwierdził, że nie wie gdzie syn się wyprowadził. Po kolejnym zażądaniu pieniędzy dostałem sms z prośbą o dane do wysyłki i o dziwo pieniądze dostałem równocześnie z zawiadomieniem o wszczęciu postępowania. Sprawa trwała prawie dwa miesiące. Jeszcze raz przestrzegam i polecam sprawę adminom.

Napisano

ACTIVIA również polecam, kupowałem części do EPICONA SF11. Konkurencyjne ceny, szybka transakcja, fachowe porady i miła obsługa.

Jak ktoś coś potrzebuje do Suntoura to nie ma lepszego sklepu.

Napisano (edytowane)

pawelbświetny kontakt,cena do dogadania (tanio :) ), szybka wysyłka,towar w idealnym stanie. 100% pozytyw  :)

Edytowane przez rmk83
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

pietrushkin - negatyw. Kupiłem od użytkownika mostek. Przyszedł pęknięty. Obiecał wyjaśnić sprawę, ale po wysłaniu przeze mnie zdjęć pęknięć kontakt się urwał. Nie polecam.

Edytowane przez Herman88
Napisano

pietrushkin - negatyw. Kupiłem od użytkownika mostek. Przyszedł pęknięty. Obiecał wyjaśnić sprawę, ale po wysłaniu przeze mnie zdjęć pęknięć kontakt się urwał. Nie polecam.

@pietrushkin zwrócił mi pieniądze za mostek. Więc mój komentarz można uznać za nieważny.