Leniwiec Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 mihalp90 - dobry kontakt, błyskawiczne załatwienie sprawy, POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 spytrec - świetny kontakt, towar bez zastrzeżeń, natychmiastowa przesyłka POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKce Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja polecę użytkownika bwbw wszystko tak jak w opisie i przede wszystkim bardzo dobry kontakt . POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 asp891 - wielki pozytyw. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 pankierownik Wielki plus Kupował ode mnie łańcuch Dobry kontakt, pieniążki szybko wpadły na konto, Miły człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ja polecam kolege lokys. Zgodził sie na płatnosc przy odbiorze . Towar zgodny z opisem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 http://www.forumrowerowe.org/user/124097-stefan2810/fulproseska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankierownik Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Szewka - Polecam! Szybka i sprawna transakcja w miłej atmosferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JGR Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Polecam kolegę tasia. Bardzo miły kontakt, szybkie ustalenia i równie szybka wpłata. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) NIE POLECAM!!Użytkownik @@marco68,Otrzymał przesyłkę i od 2 tygodni miga się z przelewem, kontakt bardzo bardzo kiepski, nie odpisuje na wiadomości choć bywa na forum telefonów nie odbiera. Dziś złożone zawiadomienie na policji, jutro wysyłam przedsadowe wezwanie do zapłaty. Edytowane 3 Września 2014 przez Pixon Wyedytowany tak żeby był bardziej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ja właśnie dostałem odpowiedź że sprawa została załatwiona. Daj znać czy aby na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 3 Września 2014 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Rzeczywiście sprawa zakończona, jednak tylko dla cierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2014 czyli info zostawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Polecam użytkownika PawelDL - dobry kontakt, pieniążki szybko przyszły na konto, Zero Ściemy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Polecam użytkownika PawelDL - dobry kontakt, pieniążki szybko przyszły na konto, Zero Ściemy !! Kolega @szewka - dzięki za transakcję, polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Handel z kolegą labudu to czysta przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ja polecam enussss, kupiłem manetki, wszystko w porządku. Mam jeszcze info o koledze fifiak. Kupiłem u niego hamulec SM M615 w dobrej cenie jak dla mnie (110zł). Lubię sprawdzać czasem komentarze sprzedających i się okazało, że ten sam hamulec został kupiony przez Niego za 49zł. Jak zwróciłem się do Niego, z informacją, że się zorientowałem, napisał mi tak: No nic, poprostu boli Cię że sobie zarobiłem na hamulcu i tyle, nie ma o czym gadać. Dałem sobie spokój z dalszą dyskusją. W historii konta allegro widziałem podobną sytuację z innymi hamulcami, na której zarobił też niemało. Nie mam pretensji o cenę za jaką kupiłem ten hamulec, bo jak pisałem było ok. Tylko ta reakcja, na zwrócenie mu uwagi mnie zmusiła do napisania tej opinii o użytkowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nie znam owego kolegi, ale na czym problem polega? W Polsce A.D. 2014 jest kapitalizm, ktoś zarobił pieniądze na Tobie i zabolało? Przecież sam napisałeś że kupiłeś w dobrej cenie więc WTF? Czy ten kraj i mentalność się zmieni kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ja polecam enussss, kupiłem manetki, wszystko w porządku. Mam jeszcze info o koledze fifiak. Kupiłem u niego hamulec SM M615 w dobrej cenie jak dla mnie (110zł). Lubię sprawdzać czasem komentarze sprzedających i się okazało, że ten sam hamulec został kupiony przez Niego za 49zł. Jak zwróciłem się do Niego, z informacją, że się zorientowałem, napisał mi tak: Dałem sobie spokój z dalszą dyskusją. W historii konta allegro widziałem podobną sytuację z innymi hamulcami, na której zarobił też niemało. Nie mam pretensji o cenę za jaką kupiłem ten hamulec, bo jak pisałem było ok. Tylko ta reakcja, na zwrócenie mu uwagi mnie zmusiła do napisania tej opinii o użytkowniku. A cóż nie pozwalało samemu poszukać?aż zęby bolą od takich komentarzy.Z kunśta som ? ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Polecam kolegę samoth. Jako kupujący wywiązał się z transakcji wręcz wzorcowo. Konkretny, kontaktowy a przelew doszedł w 5 sekund. Edytowane 6 Listopada 2014 przez Piehursson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 kemot1974 Pełen pozytyw. Widelec zgodny całkowicie z opisem. Sprzedający bardzo rzeczowy, nawet udało się dowieźć sprzęt w dogodne miejsce, żebym mógł odebrać osobiście. Interesy z Kemot1974 to czysta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 asp891 pełny profesjonalizm polecam użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ACTIVIA Kolejny zasłużony pozytywny komentarz. Świetny kontakt, rozsądne ceny sprzętu, naprawdę błyskawiczna wysyłka. Jak szukacie amortyzatora, to uderzać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 FONIKA polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broklyn20 Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Niestety pierwszy raz od X lat handlowania na forum spotkałem się z próbą OSZUSTWA. Użytkownik RaQ52, funkcjonujący pod tym samym nickiem na LB. Od trzech tygodni nie otrzymałem przesyłki mimo błyskawicznego przelewu. Kilka razy zwodził mnie że brak czasu, że przesyłka wróciła, od jakiegoś czasu brak kontaktu. Sprawa zgłoszona policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi