Mod Team mrmorty Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 http://www.forumrowerowe.org/user/143325-elton29/ dobry kontakt, szybka wysyłka - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Polecam użytkownika NowyUser99 rewelacyjny kontakt. Szybko przeprowadzona transakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja ze swojej strony polecam użytkownika Daczenko. Bardzo miła, szybka i udana transakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ODRADZAM i PRZESTRZEGAM przed transakcjami z użytkownikiem ZOGI !W skrócie : Umowa sprzedaży -> przelew ->brak towaru->brak zwrotu pieniędzy->powiadomienie na Policji->zwrot pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dojdą do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików: - Maniak, - tobike, - GiorgioZS, - sivydym, - Piotrek111, - carlos69, - klecko, - kamfan87, - Iron79, - Puklus, - premier2, - zienio, - detonator, - beskidbike. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Beskidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Czyżbym pierwszy odebrał paczkę ? Chłopaku jesteś wielki. Dziękuję i do następnego zamówienia, mam nadzieje tak samo udanego jak obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrax84pl Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja od siebie polecić mogę użytkownika Przeor. Podziękowania za sprawną i bezproblemową transakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dojdą do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików: ... - Puklus, ... No to ja odpowiem, dostałem dziś paczkę, wszystko co zamawiałem, ładnie zapakowane tak że oczywiscie pozytyw dla Beskidka za tranzakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A ja uzytkownikowi druid towar pierwsza klasa szybko i milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja też dziś odebrałem paczkę , wszystko dokładnie z zamówieniem , więc bardzo polecam Beskidka. Plusik z mojej strony wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klecko Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wideł dotarł cały. Szacun i wielki POZYTYW dla Beskidka za wykonaną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Polecam użytkownik ZIENIO , transakcja szybka i towar jak w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Wielki plus za cierpliwość i miły kontakt dla użytkownika: tylkoNiedzielny - i przepraszam za opieszałość z mojej strony, to chyba to przesilenie zimowo-wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja od siebie dodam użytkownika kazafaza, bo z tak uczciwymi i honorowymi ludźmi robić interesy to sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Serdeczne dzieki! Szczerze polecam uzytkownika REALKRZYSIEK - pelen profesjonalizm, szybka wplata, wzorowa komunikacja! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziks Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Serdecznie polecam użytkownika mihalp90. Towar zgodny z opisem, natychmiastowa wysyłka, oby wiecej takich użytkowników!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 także polecam użytkownika Madziks - szybka wpłata, bardzo dobry kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 elton29 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziks Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Polecam użytkownika wiekszygofer. Miły kontakt i natychmiastowa wysyłka! Oby więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiekszygofer Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Polecam użytkownika Madziks , bardzo dobry kontak , szybka wpłata pieniążków , oby więcej takich osób !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 topol na plus wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 crupez - Dobry kontakt i najszybsza wysyłka na świecie. POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 derwisz Szybka wpłata , dobry kontakt , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Piksel Sprzęt w super stanie, dobra cena, świetny kontakt. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Wielki + dla Beskidek Bezproblemowa transakcja, wszystko pancernie zapakowane, kontakt wzorcowy. Polecam kolegę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi