Sotnikov Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 madlutki - wszystko w porządku! Kupiłem od niego siodełko - wysłał błyskawicznie. Bardzo miły kontakt. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinenzo Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) dovectra - bardzo dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka oczywiście polecam Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Martinenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 dtr - wszystko jak w najlepszym porządku. Szybka wysyłka i wzorowy kontakt . jayjay - Dobry kontakt i szybka wpłata polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 OrzelPiotrmega pozytyw za zaufanie i szybką wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 mateusz0595 - dobry kontakt, wszystko okws3031 - szybka wpłata, bdb kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelett0 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 llancer - nie polecam, zwleka juz trzeci tydzień z wysyłką, kiedy zażądałem zwrotu pieniędzy stwierdził że nie ma jak mi oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Powitoł maroko777 - wszystko w najlepszym porządku. Kontaktowy i skłonny do negocjacji. Manetki jak opisano. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 M333 - wyśmienity kontakt, bardzo dobra obsuga i przy tym chęć pomocy, szybka wysyłka - w skrócie użytkownik idealny matis1906 - dobry kontakt, szybka wysyła, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 mrmorty jak zawsze pomocna dłoń polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) redbull1 - Polecam. Kupiłem kilka gratów, kasa nie przepadła a częsci do mnie dotarły, wiec wszystko gra. ;D W porządku sprzedawca!! Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez stefan2810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) lesieque- Czekam już tydzień na przesyłka a osoba nie odpowiada na moje wiadomości chyba już nie wyśle towaru. Jak na razie czekam. Zobaczymy co dalej wyniknie. Edytowane 5 Września 2013 przez marcinek1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 hheniek1987 - kupione liczniki, kontakt bardzo dobry, rzeczowe informacje, przesyłka doszła szybko i dobrze zapakowana Interesy z tym Panem to czysta przyjemność - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayjay Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 rzezniol - kupiony korek do XCR'a, dobry kontakt i szybka wysyłka. jasinski21444 - spóźniony komentarz - kupiony Raidon, dobry kontakt i szybka wysyłka Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 @@dovectra, - szybko i bez problemu ... dostarczony towar: sprawny, zgodnie z opisem ... Ponad to dobry kontakt i wysyłka bez zbędnej zwłoki ... POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 rzezniol ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszXXX Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 hheniek1987- Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelett0 Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 @jayjay: a więc to Ty podwinąłeś mi tego Raidona :< Ale nieważne. Bartosz111: Kupiłem od niego 3 rzeczy. Wszystkie w dobrym stanie i takie, jakie chciałem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 (edytowane) aizbaM - duży pozytyw. w poniedziałek przelałem kasę a już dziś paczucha do mnie dotarła. Świetny kontakt a towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo polecam! Edytowane 25 Września 2013 przez Piehursson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ponuryrybak wszystko gra polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Powitoł hheniek1987 - wszystko w najlepszym porządku. Keta jak opisano, kontakt dobry, wysyłka szybka. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dwutlenek pozytyw bardzo szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 llancer - nie polecam!! dzieciak bezpodstawnie opoznial wysylke, dopiero telefon do rodzica zmobilizowal go do wysylki. mial wyslac zestaw kol, zabraklo detek i szybkozamykaczy !!!! ODRADZAM!!!!!!! Jesli juz to tylko pobranie !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) gajutrw -Kupujący wysyla potwierdzenie i oczekuje ze ubiore sie i polece z przesylka na poczte,pisze co pare minut i mnie pogania z wysylka jak jestem w tym czasie w szkole, Rame wysłałem(w dodatku nie zaplacil wszystkiego tylko na raty) a potem chcial kola,mówie dojdzie przelew wysle,czekalem na sms ze kasa jest,nie bylo,potem chcial dodatkowo opony i tarcze-zaplacil wyslalem,a teraz w dodatku jeszcze oburzeny ze nie dalem mu dętek i szybkozamykaczy o których nie bylo mowy. Do tego 9 stron wiadomosci na forum w skrzynce z treścią ,,wysłałeś,żyjesz'' przez 3 dni !!! mrowa46-zaplacil szybko,wyslalem jak doszla kasa,obydwoje zadowoleni. mooniek13-zakup wieeeelu rzeczy,wyslane klient zadowolony. Edytowane 23 Października 2013 przez llancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) mrowa46-zaplacil szybko,wyslalem jak doszla kasa,obydwoje zadowoleni. I tym wlasnie kolego sie wkopales iz to co mowisz to nie prawda. Kolega mrowa46 wystawi Ci tu opinie, kontaktowal sie ze mna iz tez nie moze doczekac sie na wysylke. Edytowane 23 Października 2013 przez gajutrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi