mateusz0595 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 llancer to dzieciak (ma chyba ok 15 lat). Także negatywnie go oceniam. Małolat dużo pisze a nic z tego nie realizuje. Nie polecam w ogóle dogadywać się z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Tyran polecam, sprawnie -uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 bylem kilkaset km od domu na pogrzebie dziadka.Amorek dotrze,pojutrze wyślę. A po 2. nie sprzedaje drugiego... ! I nie jestem oszustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 bylem kilkaset km od domu na pogrzebie dziadka.Amorek dotrze,pojutrze wyślę. A po 2. nie sprzedaje drugiego... ! I nie jestem oszustem. To ten pogrzeb 2 tygodnie trwał? Moim zdaniem dałeś dupy na całej linii i teraz próbujesz w gówniarski sposób z tego wybrnąć. I obyś mówił prawdę o dziadku... Mrmorty - ja się zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ten pogrzeb to jest wielka ściema.. z tego co mi się przypomina w wcześniejszych sytuacjach też pisał, że pogrzeb. Ciekawe ile on ma babci i dziadków. Nie polecam Wam wszystkim wcale z nim się dogadywać. Niech dzieciak najpierw dorośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Bo 8 miesiecy temu tez zmarl mi dziadek,i sie nie wtrącaj,inni co odemnie kupowali jakos nie narzekają ze nei dotarlo :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Miosz, nie ma opcji. Zostawiłem na początku tygodnia kopertę w biurze w pracy i poszło bo wysyłają dwa razy w tygodniu kogoś z pracowników by zaniósł korespondencję hurtowo na pocztę. Albo dałeś mi zły adres albo listonosz i poczta dali ciała. Proponuję też zejśc z Illancera i przenieśc rozmowę w priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 GrubyTno- zdecydowanie polecam interesy z tym użytkownikiem. Zdecydowany, uprzejmy, darzący zaufaniem, empatyczny, wyrozumiały, bez debetu na koncie- same pozytywy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Panowie, jeżeli coś chcecie pisać w temacie to najpierw spójrzcie powyżej i przeczytajcie tytuł wątku. To chyba nie jest miejsce na takie dyskusje. * ja bym dał tak pro forma jeszcze kilka punktów za spam edit by mrmorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 llancer -NEGATYWNA- kupiłem u niego amortyzator SR suntour raidon Coil kasa do niego dotarła 7 marca , miał wysłać w następnym tygodniu ponieważ nie miał czasu .W środe dostałem wiadomość że nie wysłał ale na pewno wyśle w czwartek lub piątek . W Poniedziałek dostałem wiadomośc że nie wysłał ale wyśle jak będzie miał czas i siły . w między czasie oferował kupno swojego innego amortyzatora na forum wie ktoś pod jaki paragraf do podchodzi ?? amortyzator dzisiaj do mnie dotarł zarzuty co do użytkownika llancer WYCOFUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 rudy1986 - zdecydowanie bardzo polecam. Świetny kontakt, stan przedmiotu z giełdy zgodny z opisem w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlas Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 bandziorekalus - NIE POLECAM Konwersacja trwała z użytkownikiem ok. 2 tygodnie. Następnie dogadaliśmy się co do kwoty oraz wysyłki(za pobraniem). Rower spakowałem, zamówiłem kuriera. Bandziorekalus miała wysłać adres do wysyłki. Oczywiście go nie dostałem. Wysłałem dwie wiadomości, które forumowicz odczytał. Nie miał zamiaru mnie poinformować o tym że rezygnuje z zakupu. Dopiero po 2 dniach napisała że nie zgromadzi środków. Jeżeli chcecie robić interesy z tym użytkownikiem, nie zgadzajcie się na opcję za pobraniem. Najwidoczniej użytkownik nie dorósł jeszcze do zawierania transakcji. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniwiec Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Druid - pozytyw Transakcja bez zarzutów. Szybki kontakt, stan przedmiotu jak na fotkach, bardzo dobre przygotowanie przedmiotu do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Sznib - tradycyjnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 mrmorty, wzajemnie, pełny pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 kseru - Mega pozytyw ! Dostałem dokładnie to co opisał w ogłoszeniu a w dodatku wszystko ładnie spakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 KosteQ - pozytyw mateusz0595 - pozytyw domin34 - pozytyw Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jasinski21444, pozytywnie. Szybko, sprawnie i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 DrOetker szybka wpłata, dobry kontakt, pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 d8wid-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 bikergonia - FULL POSITIV - wszystko elegancko, na temat i szybciutko! Serdecznie polecam naszą forumowiczkę! BlackBox już ładnie zamontowany ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Szliri - FULL POSITIV - wszystko elegancko, na temat i szybciutko! Liczę na zadowolenie z nowego nabytku CMIK - FULL POSITIV - wszystko elegancko, na temat i szybciutko! Wierzę, że pompka jeszcze nieraz Ci posłuży, szczególnie po serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Beskidek - Pozytywny - polecam robić z nim interesy dobry kontakt, odpowiedź na każde pytanie,tanio - można targować się co do ceny Zdecydowanie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 grzechu2410 - POSITIV - szybka wpłata, miły kontakt, zrozumienie dla małych niedopatrzeń w działaniach mej skromnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) paznok - WIELKI POZYTYW, Polecam! Edytowane 13 Maja 2013 przez FiFiAk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi