kapsell Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 @Spider @Wojtuś Udane transakcje, bezproblemowo i szybko. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Też kupiłem uszczelki do Reby od kolegi tobike. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soku Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 polecam użytkownika ZAHAS - opony zgodne z opisem, a sama transakcja i kontakt bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 lukcio, kupiłem u Niego używanego R7 Elite Absolute. Stan zgodny z opisem, oddany do autoryzowanego serwisu na wszelki wypadek, potwierdzili, że w środku igła i wszystko sprawne. Kontakt bardzo dobry. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Transakcje z użytkownikiem radomir82 to czysta przyjemność Bezproblemowo i zgodnie z opisem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Spider - kupowałem od niego amortyzator, rzetelny kontakt, wszystko ok Kawior - też polecam, kupowałem pastę ATE, tutaj też wszystko OK Andrew - kupiłem od niego oliwkę do skrócenia przewodu, również wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Kupiłem od aizbaM zacisk BB7. Kontakt bezproblemowy, można się dogadać. Ogólnie rzecz biorąc - polecam transakcje z tym użytkownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana87 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Polecam transakcje z użytkownikiem KrzysztofKrakow. Kupiona przerzutka bez zarzutu, bezproblemowy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Osobiście odradzam jakiekolwiek transakcje z użytkownikiem KRETSCHMER na przesyłkę czekałem dwa tygodnie bez efektu, dopiero zastraszenie policją pomogło i doprosiłem się o swoją rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Transakcja z kolegą olek123 bezproblemowa !! Kupione rogi w niedziele dzisiaj dotarły. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam! Szczerze polecam Wam handel z użytkownikiem tobike - http://www.forumrowe.../112626-tobike/ . Zakupiłem u tego forumowicza uszczelki do Reby, dostępne w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/105822-oringido-serwisu-reby-kit/page__hl__%2Bzestaw+%2Buszczelek__fromsearch__1 Użytkownikowi zapłaciłem za towar i przesyłkę z góry, towar wysłany, niestety prawdopodobnie Poczta Polska dała ciała i paczka do mnie nie dojechała. Użytkownik tobike wysłał mi drugi zestaw uszczelek do reby na własny koszt. Uczciwy i pomocny człowiek - po uszczelki dla mnie jechał specjalnie 40km... Jeszcze raz polecam. Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Polecam transakcje z użytkownikiem Wojtuś. Kupiłem od niego tarcze. Kontakt w porządku, można się bez problemu dogadać. A wysyłka... nawet się nie zdążyłem obrócić, a paczka już u mnie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Chciałem pochwalić użytkownika tiomek. Przy okazji zakupów jakie robił w CRC zamówił dla mnie pokrętła do amortyzatora Manitou. Po otrzymaniu paczki części dla mnie szybko przesłał dalej, bezproblemowy kontakt. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dopisuję się do listy zadowolonych z uszczelek oferowanych użytkownika tobike ->: [Oringi]Do serwisu Reby KIT . Uszczelki są bardzo dobre, wymiary dokładnie takie jak trzeba. Dziękuję i polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe91 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 ja polecam użytkownika zibra. bardzo dobry kontakt i części zgodne z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakervip Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jestem kolejnym zadowolonym klientem użytkownika tobike Uszczelki z tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/105822-oringido-serwisu-reby-kit/page__hl__%2Bzestaw+%2Buszczelek__fromsearch__1 doszły szybko i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt i wysyłka. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A Ja z kolei mogę coś powiedzieć o używtkowniku aizbaM - 100% super kontaktu, 100% zapakowania piękne, ciekawe zapakowanie - dosłownie Szybko,zgrabnie robi się z nim interesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Znowu zakupy u użytkownika aizbaM i znowu świetna transakcja. Bezproblemowy kontakt, miła atmosfera i super zapakowanie. Jak najbardziej polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 polecam transakcje z kolegą morfish; dobry kontakt, szybka wysyłka... jednym słowem bez najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrax84pl Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja mogę z czystym sumieniem polecić użytkownika Fludi Bezproblemowy kontakt i szybka wysyłka towaru. Lampka którą od niego kupiłem zgodna z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Polcam użytkowniczkę bandziorekalus , transakcja sfinalizowana sprawnie szybko i w miłej atmosferze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moczarex Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jestem kolejnym zadowolonym klientem użytkownika tobike.. Tarcze shimano w super stanie + dorzucone śrubeczki. Bardzo dobry kontakt i wysyłka. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Również kupiłem uszczelki od użytkownika tobike. Szybko dotarły i oczywiście wszystko działa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kupiłem klucze od M333 szybka przesyłka świetny kontakt, tak że wszystkim polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gixeer Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Polecam użytkownika xMekpx, towar od niego pierwsza klasa, dobry kontakt, szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi