Xanagaz Napisano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Chwyty (chwyty+kapsle do kiery): Iridium Dętki: 133g+144g Hamulce Formula ORO K18 - klamki+kable+hamulce+płyn: - tarcze: 200mm - adaptery: - śrubki: Kierownica: Truvativ Holzfeller (31.8) 680 mm, 25 mm wznios Koło przednie: - szprychy - Mach1 Pro 2.0/1.8/2.0 Srebrne - nyple - Mach1 (Light, Standard albo Alu - nie wiem ) - piasta - SUNringlé Demon QR 20mm - opaska - Schwalbe - obręcz - SUNringlé Equalizer 29 Koło tylne: - szprychy - DT Swiss Champion 2.0 Czarne - nyple - Dartmoor czerwone - piasta - SUNringlé Demon QR 12/135mm - opaska - Schwalbe - obręcz - SUNringlé Equalizer 29 Korba (tarcze+ramiona): Truvativ Hussefelt 2.2 + tarcza Alivio + podkładki Łańcuch 105 ogniw (+spinka): Shimano Deore (CN HG-53) 267g Kaseta: Shimano Deore (CS-HG50-9) Manetki (manetki+linki): Shimano Deore XT (SL-M770) Mostek: Truvativ Hussefelt (31.8) 168g -śrubki 42g Opona przednia: Speed King Supersonic 2.1 404g Opona tylna: Kenda Karma 2.0 484g Ośki (ośki+dystanse): RockShox Maxle - przód - - tył - Pancerze: No-Name Pedały: Shimano PD-M540 353g P. przednia: Shimano XT E-Type (FD-M760-E) P. tylna: Shimano XT Shadow (RD-M772) Podkładki : Nie wiem Rama: Canyon FR 160mm Siodło: Velo Plush 448g Stery (stery+czapka+śrubka): Cane Creek zintegrowane + Iridium 19g Suport: Truvativ Howitzer 380g Sztyca: Truvative XR Double Clamp 275g - śrubki i podkładki 24g Tłumik: FOX DHX 4.0 - śruby - tuleje - sprężyna - 450g - tłumik - podkładki Widelec (+gwiazdka): RockShox Domain 318 IS U-Turn 115-160 Zacisk: Canyon Może kiedyś wszystko zważę, zdjęcia niebawem i waga całkowita również niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i fotki... Zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Zacisk: Canyon 38g Sztyca: Truvative XR Double Clamp 31.6mm/350mm 275g - śrubki i podkładki 24g Siodło: Velo Plush 448g łooooo Poproszę o edycję pierwszego posta, dzięki Pedały: Shimano PD-M540 353g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jak w takim tempie będziesz robić zmiany to ja poproszę zbiorczego maila raz na miesiąc Ps dla nie wtajemniczonych zmiany już z były :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kilka zdjęć, niech bedzie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Bardzo fajny Najlepsze są opony na zdjęciu Chętnie zobaczę w akcji fotkę, bo tu taki powykręcany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 matko boska, okaleczyłes tego fulla oponkami na szosę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Daj spokój, od razu okaleczyłeś. 1.25 jeszcze nikomu nie zaszkodziło, są wstępne plany, aby z Łodzi na Zlot przyjechać na tym rowerze i na tych oponach Tutaj jest trochę akcji kilka tygodni po zakupie: http://www.vimeo.com/1134228 http://www.vimeo.com/1134239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nadal uwazam ze to okaleczenie takiego roweru. ja bez wzgledu na to gdzie bym jezdzil i tak pozostawilbym opony terenowe, zeby nawet w miescie nie byc skazanym na jazde po asfalcie. oczywiscie kazdy robi to co mu pasi, w koncu jego wlasnosc i wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Rozumiem Twoje zbulwersowanie ale ja podchodzę do tego inaczej, rozumiesz konwenanse nie istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ehh, przecie ja nie oczekiwalem zadnego potwierdzenia czegokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Oj fotki po prostu Nie no, myślałem, że te opony, to prowizorka, jestem zaskoczony.. Duży full, duże tarcze etc, czyli z założenia ostre użycie, a oponki małe, to się nawet w płaski las nie nadaje do porządnej jazdy Fajny, zadbany ten tor na zdjęciu, co to ? Jakiś 4x?! SlopeStyle? Bo taki wyprofilowany aż dziwnie, ale szeroki i płaski.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Tor 4X nam zrobili w parku, zaprojektowali, utwardzili i w tej chwili ludzie sobie śmigają. Ciekawe tylko kiedy ktoś się na tym zabije. Nono nawet na zdjęciach się załapałem, a z drugiej strony nie rozpowiadaj wszystkim, że chłopaki z nizin to takie koksy i chcą jechać na zlot rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Wizualnie to mi się nie podoba kolor ramy, a tak to to fajny bike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jak dla mnie rowerek klasa! Mam nadzieje, że będziesz na Zlocie i dasz sprobowac jak dziala to zawieszenie. Macałem ostatnio Astro z tym samym zawieszeniem - piękna sprawa. Co do slickow to mi się podobają . Właśnie do swojego założyłem SchwalbeKojak . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 oponki małe, to się nawet w płaski las nie nadaje do porządnej jazdy Jak zakładałem Mej na miasto 1,75 to już się bałem Sam rower ciekawy, ale gdyby używać go zgodnie z przeznaczeniem to opony dopiero o cal większe niż założyłeś byłyby w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Tym razem na 2.35 w postaci Duro Leopard 1.2kg sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dużo lepiej A te opony naprawdę tyle ważą? Sądziłem, że tyle w wersji 3.0, a 2.3 powinny być lżejsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jedna waży 1244g, drugiej nie ważyłem bo nie było po co, i tak są ciężkie jak skur... w porównaniu do poprzednich 380g 1.25 czy Karmy 480coś g, ale jak na opony do DH ważą normalnie raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.