MarcinGoluch Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 Witam! Zakupiłem CarnkBrosy SL w których niestety do wymiany jest jedna sprężyna. Z zakupem sprężyny nie ma problemu bo 7Anna ma na stanie. Zastanawia mnie jednak czy będe w stanie je sam rozłożyć czy będą potrzebne jakieś specjalne narzędzia? Już widzę że plastikowej śrubki/korka który przychodzi z boku raczej nie odzyskam. Co mnie czeka dalej, czy będzie można bez problemu je rozłożyć i złożyć? Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam! Marcin P.S. Jeżeli ktoś posiada ubijaki w wersji SL proszę o pilny kontakt pod gg3682135 ! ! !
lukashs Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 ciężko.... klatka jest przyspawana lub zgrzana z reszta korpusu pedałow... przed chwila dokonałem oględzin moich CB beater c... w sl zapewne jest to tak samo zrobione... jedyne wyjdzie to odciac te spawy... rozlozyc pedal i wymienic sprezyne... tak mi sie przynajmniej wydaje, ale nigdy nie wymieniałem sprezyny.
gerus Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?...highlight=crank Pozdrowienia:)
MarcinGoluch Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 No dobra powiem wprost : JEŚLI KTOŚ MA CRANKI SL NA GWARANCJI PROSZĘ O KONTAKT ! ! !
Artro Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Gdzies widzialem, ze jak masz na gwarancji, to full serwis jest absolutnie za darmo Ponosisz tylko koszt wysylki, za to masz pewnosc, ze nie stracisz gwarancji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.