Skocz do zawartości

[Pulsometr] Jaki do ok. 500zł z funkcjami licznika?

owen777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Potrzebuję pulsometr, który:

- kosztuje ok. 500zł

- ma sensor prędkości

- zapisuje dane z całego treningu tak, że można je później wgrać do komputera i zobaczyć wykres oraz dane z każdego momentu treningu

- z możliwością dokupienia sensora kadencji

Idealnym rozwiązaniem byłby Polar cs200 cad, ale nie wiem, czy zapisuje te wszystkie dane z każdego momentu, a chyba nie jest do niego dołączany Polar ProTrainer, więc myślę, że tej funkcji nie posiada. Jeśli faktycznie nie ma takiej funkcji to od którego Polara cs jest taka funkcja?

Mam nadzieję, że nie wymagam cudów jak na pulsometr za tę cenę.

Pozdrawiam :(

Napisano

siemka, mam cs 200

zapisuje 7 albo 10 treningow nie pamietam juz... ( licznik jest w piwnicy) zapisuje wszytsko co sie da :)

na kompa danych zrzucac nie ma jak, jedyne rozwiazanie to wpisywanie tych danych na stronke polara...

Napisano

Ale mi chodzi o zapisywanie danych np. co 5 sekund i później, na podstawie tych danych, wygenerowania wykresu w komputerze.

No to jeśli nie ma jak zrzucić danych, to raczej odpada. A cs300 ma taką możliwość?

Napisano

CS200 nie zapisuje danych co 5 sek. Możesz sobie skopiować tylko dane typu dystans, średnie tempo itp.

Jak ma spełniać Twoje wymagania to rozejrzyj się za używanym CS400 lub s720i, s710i lub s725. Miałem cs100, cs200, s520, cs400 i s720i i s725, zostałem przy s720i. Modele S mają tę zaletę ze we wszystkim co ma baterie, te baterie można wymienić. Nie widzi mi się dokupowanie czujnika za 150 zł jak padnie bateryjka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...