Nawrotek Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nie zmienia to faktu, że waży trochę, ale nadrabia to totalnie pracą. R7 bardziej do starego sida można było porównać, do Reby to albo Black, Fox, albo Corsa marcoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nawrot, nie powiedziałem że jest lekka raczej chodziło o sprostowanie informacji o wadze mojej Reby Waga kusi, ale jednak wole kanapy i łózka wodne ale znowu nie na tyle żeby mieć fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja waży hmm ( nie pamiętam dokładnie ) jakoś tak pod 1800 (bliżej) z manetką i przyciętą rurą sterową , bez gwiazdki bieżni , rocznik 2007 Sl disc . Waga producenta ni jak ma się do prawdy . Jak dla mnie to i tak leki amor , zważając na to co potrafi znieść . Możliwości regulacji ogromne i sztywność , nie słuchaj np że różnicy w sztywności nie poczujesz bo mało ważysz , owszem poczujesz jeśli tylko mocniej przyciśniesz na zjeździe Nawrotek dokładnie , R7 to można porównywać ale z sid nie z rebą one mają z grubsza inne przeznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Spoko, po prostu w rozpisce tak było ;p Heheh jakbym miał kasę sam bym se rebcie kupił lepsza od r7 jest, definitywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demiu Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 kolega ma rebe i ostatnio fulla mu sie zachcialo nawiazujac do postu nawrotka cos w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 http://picasaweb.google.pl/mdargacz.pl2007...108063513308610 1635 z niedocieta rura sterowa i gwiazdka, czyli bez gwiazdki mniej jeszcze. Moim zdaniem nie jest to wcale duzo Wersja SL disc 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 http://picasaweb.google.pl/mdargacz.pl2007...108063513308610 1635 z niedocieta rura sterowa i gwiazdka, czyli bez gwiazdki mniej jeszcze. Moim zdaniem nie jest to wcale duzo Wersja SL disc 2008 ~100g więcej niż R7 - dla jednych dużo, dla innych różnica bez znaczenia Mój R7 TPC 100mm, sterówka 17.5cm, wersja z pivotami (+ manetka, gwiazdka, bieżnia sterów, masywniejszy plastik w lewej goleni) - 1541g. Jeździłem ostatnio na Rebie (ustawionej pod osobnika ważącego 10kg mniej ode mnie) i wrażenia pozytywne - co prawda wielkiej różnicy R7 vs Reba nie ma, ale jest ona wyczuwalna, zwłaszcza w przypadku mniejszych nierówności - Reba działa po prostu płynniej. W moim przypadku wybór był podyktowany kwestią finansową - kilka setek, które różniły oba amory, wolałem przeznaczyć na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.