1415chris Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Mam zamiar kupic xtr shadow. Nie za bardzo wiem o co chodzi bo znajduje rozne ceny tej przerzutki rocznik 2008 i 2009 ta druga jak sie latwo domyslic jest drozsza. Cos wam wiadomo jaka jest roznica, oprocz ceny, pomiedzy xtr shadow sgs 2008 a 2009? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 shimano nie wypuściło grupy XTR na 2009r. na 2009 jest tylko SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksu Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jest jeszcze nowy LX i SAINT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Mam zamiar kupic xtr shadow powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wyglada na to ze niektore skeply wprowadzaja lekkie zamieszanie podajac rok 2009 i przy okazji max cene £135. Ta sama przerzutke mozna znalezc za £80!!! Roznica mowiac delikatnie spora. Stad tez bylo moje zapytanie. Dzieki za rozwianie watpliwosci. i za korekte tematu (Ecia) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Myślę, że nawet jakby były jakieś zmiany, to niewielkie, za które nie warto tyle dopłacać, a nie odczujesz tego w użytkowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bogus 92 pelna zgoda. Zakup dokonany £89. Po dlugich poszukiwaniach udalo mi sie znalezc przyzwoita cene. Niestety odczuwamy skutki slabnacego GBP. Z tego co rozmawialem z roznymi sklepami ktore mialy te przerzutke w ofercie w granicach £80 teraz po nowych dostawach cena ok 25% w gore!!! i to na cale Shimano. Ciezkie czasy nastaly dla bajkerow w uk pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Niestety dobrych wieści nie ma. Złe czasy są nie tylko dal bikerów z UK, ale też dla nas. Ostatnio rozmawiałem ze znajomym pracującym w rowerowym i powiedział, że wszystko pójdzie w góre w przyszłym sezonie, niezależnie od tego jak będzie stał dolar i euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rx400h Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam, podepnę się pod ten temat. Wcześniej była mowa o nowej przerzutce LX na 2009, i stąd moje pytanie: W opisach tej przerzutki napisane jest że przeznaczona jest ona do trekingu, używa może jej ktoś? Nadawała by się może do MTB ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.