przemekser Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Witam. Znalazlem taki rower http://allegro.pl/item485939561_rower_o_wa...za_39_ceny.html Pisalem do sprzedajacego czy posiada jakies papiery, odpisal ze nie ma i ze rower ma ok 100km przebiegu. Co myslicie? I wyslal mi wiecej zdjec http://picasaweb.google.pl/przemek.pac/Bike#
radomir82 Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 Ja myślę że za te 3900 to fajny sprzęt, no tyle że bez gwarancji Natomiast nigdy w życiu nie dał bym za niego 10000 zł. Rama nie jest na tyle wybitna żeby płacić za nia takie siano jakiego żąda producent, a reszta osprzętu spotykana jest w rowerach za 5 - 6 k, ale tak jak napisałem za te 3900 to jest ok.
tobo Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 jeśli sprzedawca wyczarowal sobie sklepową cene 10 klockow to jest kłamcą. jesli zrobila to firma bmc to są fantastami waga 11.7 cos tez nie teges - do 13 kilo z pedalami to moze moze.... najfajniejsze w nim jest zawieszenie - sytem wirtualny.
mwegrzyn Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 BMC raczej nie są fantastami ponieważ produkują rowery najwyzszej klasy , które nie są tanie . Sprzedawca również nie kłamie. BMC Jako jedna z nielicznych firm produkcje ma w Szwajcarii , a nie na wschodzie , dzięki temu mają bezposrednią kontrolę na procesem produkcji . Polska aktualnie raczej nie jest dobym rynkiem dla BMC. Cena roweru , o który pytasz to 2899 euro , cena detaliczna nie uwzgledniająca rabatów ani ewentualnych promocji. Cena tego roweru wynika głownie z ramy , która jest bardzo droga. Jezeli rower jest w idealnym stanie to cena 3900 zł jest jak najbardziej atrakcyjna.
dobry Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 nie ma papierów - poproś o numer ramy i sprawdź czy nie jest kradziony. Polska policja ma dostęp do bazy danych skradzionych rowerów w całej unii. moim zdaniem nie wygląda na 100km przebiegu. chyba, że w bagażniku jakiegoś samochodu :-p
Andref Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 Może jestem zboczony, ale bez jakichkolwiek papierów bym nie kupił.
przemekser Napisano 26 Listopada 2008 Autor Napisano 26 Listopada 2008 Jak by mial kwity to bym sie nie zastanawial. A tak sie waham bo sprzet jakby ok
przemekser Napisano 27 Listopada 2008 Autor Napisano 27 Listopada 2008 nie ma papierów - poproś o numer ramy i sprawdź czy nie jest kradziony. Polska policja ma dostęp do bazy danych skradzionych rowerów w całej unii. Mam numer ramy. Dzisiaj zaszedlem zeby zapytac czy nie pochodzi z kradziezy. Dyzurny powiedzial mi ze nie sprawdzi chyba ze kupie i z nim przyjde. Zapytalem czy wtedy zostane oskarzony za paserstwo na co on odpowiedzial ze tak
Schwefel Napisano 27 Listopada 2008 Napisano 27 Listopada 2008 Było zażądać imienia, nazwiska i numeru służbowego. Jakby po tym nie zmiękł to składasz skargę do przełożonego i gość ma po premii. Policja ma obowiązek udzielać takich informacji.
przemekser Napisano 27 Listopada 2008 Autor Napisano 27 Listopada 2008 Ale chyba wiadomo kto byl dyzurnym o 17, a jutro dzwonie do wojewodzkiej zapytam co i jak.
dobry Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Widzę przemekser, że kupiłeś tego trailfoxa :-) Powiedz mi jak się spisuje? może założyłeś jakiś temat na forum, w którym go opisujesz/testujesz? Byłem bardzo zainteresowany taką ramą gdy ceny dolca były sporo mniejsze a w sklepie zagranicznym znalazłem promocję i 50% upustu na tą ramę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.