Skocz do zawartości

[rower] BMC trailfox 02 co myslicie?

przemekser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja myślę że za te 3900 to fajny sprzęt, no tyle że bez gwarancji :D Natomiast nigdy w życiu nie dał bym za niego 10000 zł. Rama nie jest na tyle wybitna żeby płacić za nia takie siano jakiego żąda producent, a reszta osprzętu spotykana jest w rowerach za 5 - 6 k, ale tak jak napisałem za te 3900 to jest ok.

Napisano

jeśli sprzedawca wyczarowal sobie sklepową cene 10 klockow to jest kłamcą.

jesli zrobila to firma bmc to są fantastami :D

waga 11.7 cos tez nie teges - do 13 kilo z pedalami to moze moze....

najfajniejsze w nim jest zawieszenie - sytem wirtualny.

Napisano

BMC raczej nie są fantastami ponieważ produkują rowery najwyzszej klasy , które nie są tanie .

Sprzedawca również nie kłamie.

BMC Jako jedna z nielicznych firm produkcje ma w Szwajcarii , a nie na wschodzie , dzięki temu mają bezposrednią kontrolę na procesem produkcji . Polska aktualnie raczej nie jest dobym rynkiem dla BMC. Cena roweru , o który pytasz to 2899 euro , cena detaliczna nie uwzgledniająca rabatów ani ewentualnych promocji. Cena tego roweru wynika głownie z ramy , która jest bardzo droga.

Jezeli rower jest w idealnym stanie to cena 3900 zł jest jak najbardziej atrakcyjna.

Napisano

nie ma papierów - poproś o numer ramy i sprawdź czy nie jest kradziony. Polska policja ma dostęp do bazy danych skradzionych rowerów w całej unii.

moim zdaniem nie wygląda na 100km przebiegu. chyba, że w bagażniku jakiegoś samochodu :-p

Napisano
nie ma papierów - poproś o numer ramy i sprawdź czy nie jest kradziony. Polska policja ma dostęp do bazy danych skradzionych rowerów w całej unii.

Mam numer ramy. Dzisiaj zaszedlem zeby zapytac czy nie pochodzi z kradziezy. Dyzurny powiedzial mi ze nie sprawdzi chyba ze kupie i z nim przyjde. Zapytalem czy wtedy zostane oskarzony za paserstwo na co on odpowiedzial ze tak :)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Widzę przemekser, że kupiłeś tego trailfoxa :-)

Powiedz mi jak się spisuje? może założyłeś jakiś temat na forum, w którym go opisujesz/testujesz? Byłem bardzo zainteresowany taką ramą gdy ceny dolca były sporo mniejsze a w sklepie zagranicznym znalazłem promocję i 50% upustu na tą ramę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...