Skocz do zawartości

[zlot] kto jedzie ze śląska

zgud

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie proponuje pociąg z Katowic w piątek (05.06) o godz 16:15 ;) co Wy na to ? o 21:27 w Wałbrzychu i walimy na Orła ;) taka nocna jazda co Wy na to ?

chyba, że ktoś się autem wybiera z okolicy ?

Napisano

Jako że też czeka mnie prawdopodobnie transport kolejowy to proponuję pociąg z Gliwic do Wrocławia o godzinie 8.07, przyjazd do Wrocławia o godzinie 10.26 i następnie przesiadka do pociągu na Wałbrzych, który wyjeżdża o godzinie 11.39, a na miejsce dociera o godzinie 13.26. Oczywiście czasy przejazdu są podane szacunkowo przez PKP, a jak życie uczy to nie zawsze można im ufać. Myślę, że przy takiej trasie byłoby o wiele więcej czasu na przedogniskowe zapoznanie z ludźmi i okolicą schroniska ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

wybiera się ktoś autem ? w sumie tak była by dużo lepiej i szybciej.. oczywiście dzielimy koszty na 2. Ja w piątek do 15 pracuję, ale już z pracy mogę mykać na zlot :)

Napisano

Też bym się pisał na transport autem, wtedy koszty dzielone na 3 ^^. Ja nawet nie dokonałem przedpłaty, także musiałbym ją zrobić, a nie mogę się zdecydować czy jadę czy nie. na pewno nie mam zamiaru się tłuc sam pociągiem;/

Napisano

Ja pojadę sam, z Gliwic tak jak pisałem wcześniej lub o trochę późniejszej godzinie niż 8 rano, więc jeśli byś sie zdecydował na pociąg z Gliwic to nie byłbyś sam.

Chyba że ktoś ma jakiegoś dużego busa i wolne miejsca to też chętnie dołączę :)

Napisano

Za namową krysznioka, bo okazało się, że nie znalazłbym nikogo na wspólny dojazd w czwartek, jadę w piątek rano. Brakuje mi 1 lub dwóch osobników do wypełnienia samochodu i zmniejszenia kosztów. Kto ze mną jedzie?

Ew. kto w czwartek (jutro) po południu i spanie w namiocie u tobo na ogródku? B)

Napisano

No nie powiem, przynajmniej 3 osoby to by się w aucie przydały, tyle wraz z rowerami wchodzi do środka. Ew. 4 też mogą być, bo bagażnik na dach też mam, choć wtedy więcej autko pali ;)

• 1 rok później...
Napisano

Witam.

Wiadomo już że zlot będzie 1-3.07.2011 w Głuchołazach więc postanowiłem odświeżyć temat i podpytać się kto jedzie na zlot z okolic Katowic, Bytomia, Piekar, Siemianowic, Gliwic :icon_question:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jak uda mi się przepchnąć urlop na 1 lipca to pojadę :)

Ja zobaczę jak mi się sprawy ułożą, nie obiecuję ale... :D . Ale nawet jeśli po jadę to na jeden dzień, czyli sobotę.

Napisano

Panowie to jak już będziecie pewni dajcie znać na PW może uda nam się zorganizować wspólny wyjazd.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Panowie, ja proponuje jechac dzien wczesniej (lub ewentualnie w pierwszy dzien przyjechac pod wieczor). Z pociągu wyjść w Krapowicach i pojechac zobaczyć zamek w Mosznej - http://skroc.pl/moszna - uważany przez wielu za najpiękniejszy i na rowerku do Głuchołazów... jak znajdą się chętni na 100% to dajcie znać

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Proponuję zlot gdzieś w sierpniu,najlepiej koło zamku w Mirowie(to dotyczy rowerzystów z Zawiercia i okolic),sam mieszkam 32 km od Zawiercia,ale do Mirowa mam niedaleko :) A poza tym w sierpniu będzie ładna pogoda :) Jest ktuś zainteresowany? :)

• 2 lata później...
Napisano

ja bym się chętnie skusił jakby kto z okolic Bytomia, Rudy czy ościennych miast się wybierał to bym się doczepił :)

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Widzę kolega z okolic Lublińca :thumbsup:

Jak całe życie tam mieszkałem, to nie było z kim śmigać, a teraz jak już tam nie mieszkam, to pojawiają się rowerowe ziomki :teehee:

Ja może wpadnę na zlot, ale pewnie na jeden dzień tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...