Ciastkorz Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 Ja też chce, ja też chce:D. Może być pociąg ale nie ten co omen podałeś mi na gg
omen Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Panowie proponuje pociąg z Katowic w piątek (05.06) o godz 16:15 co Wy na to ? o 21:27 w Wałbrzychu i walimy na Orła taka nocna jazda co Wy na to ? chyba, że ktoś się autem wybiera z okolicy ?
kryszniok Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Jako że też czeka mnie prawdopodobnie transport kolejowy to proponuję pociąg z Gliwic do Wrocławia o godzinie 8.07, przyjazd do Wrocławia o godzinie 10.26 i następnie przesiadka do pociągu na Wałbrzych, który wyjeżdża o godzinie 11.39, a na miejsce dociera o godzinie 13.26. Oczywiście czasy przejazdu są podane szacunkowo przez PKP, a jak życie uczy to nie zawsze można im ufać. Myślę, że przy takiej trasie byłoby o wiele więcej czasu na przedogniskowe zapoznanie z ludźmi i okolicą schroniska
kryszniok Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 Tak wogóle to kto z Gliwic i okolic jeszcze się wybiera na zlot? Bo w grupie jechać ciuchcią zawsze raźniej
omen Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 wybiera się ktoś autem ? w sumie tak była by dużo lepiej i szybciej.. oczywiście dzielimy koszty na 2. Ja w piątek do 15 pracuję, ale już z pracy mogę mykać na zlot
Ciastkorz Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Też bym się pisał na transport autem, wtedy koszty dzielone na 3 ^^. Ja nawet nie dokonałem przedpłaty, także musiałbym ją zrobić, a nie mogę się zdecydować czy jadę czy nie. na pewno nie mam zamiaru się tłuc sam pociągiem;/
kryszniok Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Ja pojadę sam, z Gliwic tak jak pisałem wcześniej lub o trochę późniejszej godzinie niż 8 rano, więc jeśli byś sie zdecydował na pociąg z Gliwic to nie byłbyś sam. Chyba że ktoś ma jakiegoś dużego busa i wolne miejsca to też chętnie dołączę
Dornif Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Za namową krysznioka, bo okazało się, że nie znalazłbym nikogo na wspólny dojazd w czwartek, jadę w piątek rano. Brakuje mi 1 lub dwóch osobników do wypełnienia samochodu i zmniejszenia kosztów. Kto ze mną jedzie? Ew. kto w czwartek (jutro) po południu i spanie w namiocie u tobo na ogródku?
kryszniok Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Ja jadę na pewno, ale tak jak rozmawialiśmy mogę dopiero w piątek rano:)
Dornif Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 No nie powiem, przynajmniej 3 osoby to by się w aucie przydały, tyle wraz z rowerami wchodzi do środka. Ew. 4 też mogą być, bo bagażnik na dach też mam, choć wtedy więcej autko pali
Sonix Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam. Wiadomo już że zlot będzie 1-3.07.2011 w Głuchołazach więc postanowiłem odświeżyć temat i podpytać się kto jedzie na zlot z okolic Katowic, Bytomia, Piekar, Siemianowic, Gliwic
Sonix Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Czy naprawdę nikt ze śląska się nie wybiera na zlot?
Mordiz Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Jak uda mi się przepchnąć urlop na 1 lipca to pojadę
mrkura Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Jak uda mi się przepchnąć urlop na 1 lipca to pojadę Ja zobaczę jak mi się sprawy ułożą, nie obiecuję ale... . Ale nawet jeśli po jadę to na jeden dzień, czyli sobotę.
Sonix Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Panowie to jak już będziecie pewni dajcie znać na PW może uda nam się zorganizować wspólny wyjazd.
kamfan Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Panowie, ja proponuje jechac dzien wczesniej (lub ewentualnie w pierwszy dzien przyjechac pod wieczor). Z pociągu wyjść w Krapowicach i pojechac zobaczyć zamek w Mosznej - http://skroc.pl/moszna - uważany przez wielu za najpiękniejszy i na rowerku do Głuchołazów... jak znajdą się chętni na 100% to dajcie znać
marcinusz Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Ma ktoś wolny osoborower z Sosnowca, Katowic, DG lub okolic? Rad byłbym się podczepić - PW bitte.
roweras Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Proponuję zlot gdzieś w sierpniu,najlepiej koło zamku w Mirowie(to dotyczy rowerzystów z Zawiercia i okolic),sam mieszkam 32 km od Zawiercia,ale do Mirowa mam niedaleko A poza tym w sierpniu będzie ładna pogoda Jest ktuś zainteresowany?
A2i Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 ja bym się chętnie skusił jakby kto z okolic Bytomia, Rudy czy ościennych miast się wybierał to bym się doczepił
detonator Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Widzę kolega z okolic Lublińca Jak całe życie tam mieszkałem, to nie było z kim śmigać, a teraz jak już tam nie mieszkam, to pojawiają się rowerowe ziomki Ja może wpadnę na zlot, ale pewnie na jeden dzień tylko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.