zgud Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 witam, jw, kto wybiera się na zlot?? najlepiej z okolic Gliwic, Zabrza, Bytomia... można by się ugadać na jakiś wspólny ewentualny transport... pozdrawiam, Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ja jadę na pewno i też szukam transportu.. :/ najprawdopodobniej pojadę pociągiem wraz z kuzynką. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 zobaczymy jak to będzie w czerwcu... możliwe, że zakupi się bagażnik na rowerki - wtedy się zabierzemy inaczej, ale na razie cicho sza... czaimy na okazję jak nie to ciapąg pozdrawiam, Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 się okaże z okazją ja mam Partnera a w nim zmieści się szafa i lodówka jednocześnie a tak poważnie to myślę że 5 osób mogłoby pojechać trzeba poczekać do czerwca jest za wcześnie żeby się wiążąco umawiać pozdrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 też mam ochotę pojechać, ale do czerwca daleko, więc zobaczymy jakby coś, to chętnie zabiorę się z kimś samochodem i oczywiście zrzucę na benzynę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 się okaże z okazją ja mam Partnera a w nim zmieści się szafa i lodówka jednocześnie a tak poważnie to myślę że 5 osób mogłoby pojechać trzeba poczekać do czerwca jest za wcześnie żeby się wiążąco umawiać pozdrr jak coś to można by u Ciebie 2 miejsca już zarezerwować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jeśli byłby transport to z chęcią bym sobie śmignął też a jeśli nie to nie wiem, może do tego czasu zakupie bagażnik rowerowy do auta braciszka i on mnie zawiezie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja się chętnie wybiorę na zlot. Jeśli ktoś znalazłby miejsce w autku to byłby luksus (w zamian zapraszam na piwko(albo 2 ) i oczywiście zwrócę część kosztów za paliwo ) , jeśli nie, to przynajmniej poszukuje towarzysza do PKP co by samemu nie jechać... Pozdrawiam! Jeśli ktoś miałby wolne miejsce to piszcie na priv albo gg 3244155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Bagażnik rowerowy to nie problem - ja mam i w zamian za ciepłe miejsce w samochodzie mogę bez problemu udostępnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja sie na tym nie znam, ale z tego co brat mówił to w grę wchodzi tylko ten na hak xD Do czerwca myśle, że uzbieram hajs na to Dogadamy się, mamy czasu jak marasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ja pewnię pojade z ekipą, jak będzie jakieś wolne miejsce to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Akurat tak się składa, że mam taki na hak jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A jak coś to wiecie, pociągiem zawsze raźniej jechać większą grupką Mój tata też wspominał, że może będzie mnie mógł podwieźć, więc wtedy mam jeszcze miejsce na 3 osoby. Ale to jest taka ostateczność. Wolałbym nie kłopotać go tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pewnie, że raźniej znowu nie trzeba tam być tak wcześnie rano, więc każdy dopasuja cug pod siebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hah. w sumie grupowy napad na pociąg pewnie bedzie masakryczny i ten pomysł mi sie bardzo podoba ja wole być rano i spokojnie sobie jeszcze pojeździć po okolicznych górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja watpie ze pojade ale zawsze mam jakas mała nadzieje:) Jest jeszcze bardzo duzo czasu ... jak by sie udało załatwić jakis transport samochodem to by byłas świetna sprawa ( Oczywiscie koszty dziele z kierowca ) a jak nie to pociag tez dobry transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jak coś to łódzka grupa będzie szukała wsparcia (usiąść komuś na kole) na odcinku od Wrocławia, Wałbrzycha do samego schroniska. Także myślę, że możemy liczyć na waszą pomoc dla strudzonych wędrowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 I jak, postanowił ktoś coś ciekawego ? Omen, jak śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja postanowiłem, że jadę albo autem, albo pociągiem, albo na rowerze :} Zależy ile osób i jak skutecznie będzie mnie namawiać do którejś z w.w. opcji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Siema, Ja chyba pojade tylko jeszcze nie wiem , bo w czerwcu planuje dalszą wyprawe. A co wy? macie rowery a chcecie pociągiem jechać? Ja bym jechał rowerem ile tam jest km? z200? Utworzyło by sie jakiś mały peletonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiader Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam. A jakieś informacje na temat zlotu gdzie znajde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Baner na glownej stronie (na prawej stronie) http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=45438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kurcze, ale w sumie byłby niezły czad tak się w Katowicach 20 osobową grupą spotkać i integrować przez 3-4h jazdy pociągiem ;] A potem peletonik z dworca do schroniska :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ok ja juz mowie : jade z Gliwic do Wrocławia pociagiem....a we Wrocławiu przesiadka i prosto na zlot Tak wiec szukam kompana do jazdy pociagiem z Gliwic, Zabrza..... Jak cos to pisac na gg : 3608013 Razem zawsze raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Panowie to jak lecimy na zlocik ? został nam miesiąc na organizację ja ciągle proponuję pociąg )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.