Skocz do zawartości

[zlot] kto jedzie ze śląska

zgud

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

jw, kto wybiera się na zlot?? najlepiej z okolic Gliwic, Zabrza, Bytomia...

można by się ugadać na jakiś wspólny ewentualny transport...

pozdrawiam,

Bartosz

Napisano

zobaczymy jak to będzie w czerwcu...

możliwe, że zakupi się bagażnik na rowerki - wtedy się zabierzemy inaczej, ale na razie cicho sza... czaimy na okazję :)

jak nie to ciapąg ;)

pozdrawiam,

Bartosz

Napisano

się okaże z okazją :D

ja mam Partnera a w nim zmieści się szafa i lodówka jednocześnie :P

a tak poważnie to myślę że 5 osób mogłoby pojechać :P

trzeba poczekać do czerwca jest za wcześnie żeby się wiążąco umawiać :icon_wink:

pozdrr

Napisano

też mam ochotę pojechać, ale do czerwca daleko, więc zobaczymy :icon_mrgreen:

jakby coś, to chętnie zabiorę się z kimś samochodem i oczywiście zrzucę na benzynę ;]

Napisano
się okaże z okazją :icon_mrgreen:

ja mam Partnera a w nim zmieści się szafa i lodówka jednocześnie :P

a tak poważnie to myślę że 5 osób mogłoby pojechać :D

trzeba poczekać do czerwca jest za wcześnie żeby się wiążąco umawiać :icon_mrgreen:

pozdrr

jak coś to można by u Ciebie 2 miejsca już zarezerwować ?

Napisano

jeśli byłby transport to z chęcią bym sobie śmignął też :icon_mrgreen: a jeśli nie to nie wiem, może do tego czasu zakupie bagażnik rowerowy do auta braciszka i on mnie zawiezie ^^

Napisano

Ja się chętnie wybiorę na zlot. Jeśli ktoś znalazłby miejsce w autku to byłby luksus (w zamian zapraszam na piwko(albo 2 :P ) i oczywiście zwrócę część kosztów za paliwo ) :), jeśli nie, to przynajmniej poszukuje towarzysza do PKP co by samemu nie jechać... Pozdrawiam! Jeśli ktoś miałby wolne miejsce to piszcie na priv albo gg 3244155 ;)

Napisano

Bagażnik rowerowy to nie problem - ja mam i w zamian za ciepłe miejsce w samochodzie mogę bez problemu udostępnić :)

Napisano

Ja sie na tym nie znam, ale z tego co brat mówił to w grę wchodzi tylko ten na hak xD Do czerwca myśle, że uzbieram hajs na to :) Dogadamy się, mamy czasu jak marasu.

Napisano

A jak coś to wiecie, pociągiem zawsze raźniej jechać większą grupką ;) Mój tata też wspominał, że może będzie mnie mógł podwieźć, więc wtedy mam jeszcze miejsce na 3 osoby. Ale to jest taka ostateczność. Wolałbym nie kłopotać go tak bardzo :)

Napisano

hah. w sumie grupowy napad na pociąg pewnie bedzie masakryczny i ten pomysł mi sie bardzo podoba :( ja wole być rano i spokojnie sobie jeszcze pojeździć po okolicznych górach :)

Napisano

ja watpie ze pojade ale zawsze mam jakas mała nadzieje:) Jest jeszcze bardzo duzo czasu ... jak by sie udało załatwić jakis transport samochodem to by byłas świetna sprawa ( Oczywiscie koszty dziele z kierowca ) a jak nie to pociag tez dobry transport :)

• Mod Team
Napisano

Jak coś to łódzka grupa będzie szukała wsparcia (usiąść komuś na kole) na odcinku od Wrocławia, Wałbrzycha do samego schroniska. Także myślę, że możemy liczyć na waszą pomoc dla strudzonych wędrowców.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja postanowiłem, że jadę albo autem, albo pociągiem, albo na rowerze :} Zależy ile osób i jak skutecznie będzie mnie namawiać do którejś z w.w. opcji ;p

Napisano

Siema,

Ja chyba pojade tylko jeszcze nie wiem , bo w czerwcu planuje dalszą wyprawe.

A co wy? macie rowery a chcecie pociągiem jechać? Ja bym jechał rowerem ile tam jest km? z200? Utworzyło by sie jakiś mały peletonik ;)

Napisano

Kurcze, ale w sumie byłby niezły czad tak się w Katowicach 20 osobową grupą spotkać i integrować przez 3-4h jazdy pociągiem ;] A potem peletonik z dworca do schroniska :]

Napisano

ok ja juz mowie : jade z Gliwic do Wrocławia pociagiem....a we Wrocławiu przesiadka i prosto na zlot :thanks:

Tak wiec szukam kompana do jazdy pociagiem z Gliwic, Zabrza.....

Jak cos to pisac na gg : 3608013

Razem zawsze raźniej :002:

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...