Skocz do zawartości

[zlot] Kto się ze zDolnego śląska wybiera? :)

Nawrotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Napisano

we wrocku na pksie nikt nie sprawdza czy masz bagaz czy nie. autobus podjeżdża, ty otwierasz sobie sam kufer, ładujesz walizy i wsiadasz. kierowca nawet nie raczy wyjsc z kapsuły. Swoja droga, ja tez planuje wyruszyc na zlot obowiazkowo. Nie wiem tylko jak moj rower, ktory stoi juz 3 rok w PL nieuzywany... nawet go na oczy nie widzialem, ale postaram sie zarezerowac specjalny bilecik do wro :)

Napisano

We Wrocku dworce są naprzeciw siebie, busy Guliwer nieopodal 100m dalej. PKP radze omijać, chyba że udasz się na Wałbrzych a potem innym środkiem transportu do celu.

Marcin, tak dokładnie to ten singielek, jechałem tamtędy pierwszy raz i przypadł mi do gustu :)

Przewodnikiem mogę być ale jedynie na trasach objeżdzonych/znanych przeze mnie.

Napisano

Hmm coś mnie ominęło. Jaki zlot? Jakie czerwiec o co biega? Co za plany? Noclegi w orle? To ja też się na to piszę :)

I jak coś to u mnie miejsce też jest więc nie ma problemu :)

Ale napiszcie coś więcej bo ja coś nic nie wiem o żadnym zlocie, ale koncepcja mi się podoba

Napisano
we wrocku na pksie nikt nie sprawdza czy masz bagaz czy nie. autobus podjeżdża, ty otwierasz sobie sam kufer, ładujesz walizy i wsiadasz. kierowca nawet nie raczy wyjsc z kapsuły. Swoja droga, ja tez planuje wyruszyc na zlot obowiazkowo. Nie wiem tylko jak moj rower, ktory stoi juz 3 rok w PL nieuzywany... nawet go na oczy nie widzialem, ale postaram sie zarezerowac specjalny bilecik do wro :)

proponuje niech rodzina zrobi ci zdjęcie stanu obecnego - w razie czego przyjedziesz wczesnej zeby go odgruzowac albo bedziesz mial czas zeby kupic nowy :)

Napisano

Nie no, całkiem poważnie (: Pakujesz w Guliwerka co chcesz, o której chcesz (bo kiedyś zależnie od godziny mieli różne ceny) za 7 zł jedziesz.

Tylko nie wsiadaj w PKS Świdnica. Te mają tendencję do płonięcia na trasie.

Stanowisko 15 zdaje się (;

A całe rowery nie raz i nie dwa widziałam w bagażniku. Tylko czasem się stawiają na pedały (; ale to odkręcić wystarczy.

Napisano
Hmm coś mnie ominęło. Jaki zlot? Jakie czerwiec o co biega? Co za plany? Noclegi w orle? To ja też się na to piszę :)

I jak coś to u mnie miejsce też jest więc nie ma problemu :)

Ale napiszcie coś więcej bo ja coś nic nie wiem o żadnym zlocie, ale koncepcja mi się podoba

temat numer jeden

http://www.forumrowerowe.org/Zlot-Pierwszy...ORG-t45438.html

i numer dwa

http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...t=0&start=0

Napisano

No tak jakoś przyklejonych tematów nie czytam to mnie ominęło :P

Kurcze taka impreza 20km ode mnie - no nie da się przegapić :rolleyes:

• Root Admin
Napisano
proponuje niech rodzina zrobi ci zdjęcie stanu obecnego - w razie czego przyjedziesz wczesnej zeby go odgruzowac albo bedziesz mial czas zeby kupic nowy :P

rower stoi u znajomych w garażu, którzy nie mają pojęcia o gg, skypie a co dopiero przesyłaniu zdjęć :rolleyes:

Napisano

Pewnie trzeba go będzie "tylko" odkurzyć przesmarować ;-) Wątpię żeby koła się odkształciły od stania.

• Root Admin
Napisano

z tego co pamietam 3 lata temu zrzuciłem z przodu na najmniejszą zębatkę i z tyłu też, zeby łańcuch się nie naciągnął, ale zostawiłem go uwalonego w błocie... potem starzy go przeniesli do znajomych i tyle go widzialem. Martwię się raczej o opony niż resztę, bo nawet jeżeli zaśniedzieje to i tak po jednym przejeździe wszystko odpadnie i będzie błyszczące :)

Napisano

co się martwisz, co się smucisz :P

kocha-zaczeka. Opony... zrobisz szybki napad na decathlon i tyli :P (btw, Twój avatar mnie rozwala xD)

wracając do tematu zlotu :P Ode mnie przelew już poszedł (;

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hey dolnoslazacy/czki ja tez juz wplacilem. Co do tego jak dore to jeszcze sie zastanawiam, ale raczej samochodem. W koncu te pare piwek do rana wywietrzeje, a upic sie nie trzeba, zeby sie dobrze bawic. Pogadam jeszcze z moimi ziomami z Twardej moze jeszcze ktos dolaczy. Ja to raczej lajtowa wersje trasy wybiore.

Pozdro.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Wszystko wskazuje na to, ze i ja sie pojawie na zlocie. W sobote zrobilem sobie pierwsze 20 km od ponad 7 miesiecy jakie minely od wypadku i nie jest zle. Reka zniosla to bez protestow, wiec powoli zaczynam sezon :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...