Nawrotek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jak w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja mam w planach jak sesja nie przeszkodzi... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Co za dziwne pytanie Obowiązek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hyhy piwaaa będzie trzeba zakupić, kupimy heinekeny te 5l seee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ponoć złocisty trunek ma być, ale od przybytku głowa nie boli, ino od pijaństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 widzem , co jedna beczka to chiba cosik mało będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dużo za mało licząc ze 40 osób będzie a beczka ma 20l to wychodzi po pół litra Taka dawka piwa to nei w naszym stylu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Są beczki 50l ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 100 l piwa kupić..... Widok moich marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ty nie mysl sobie ze bedziesz cokolwiek procentowego pil niepelnoletni czlowieku moja belfrowska dusza na to nie pozwoli heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to Nawrotek popił ...hah ! Dam Ci łyka...ale wody na trasie ;P Do matematyki, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja jak tylko naprawie sobie reke to tez sie zjawie. Noclegu chyba nie bede sobie zaklepywal, bo jak sie upre to ze Swidnicy do Orla dojade na rowerze Ale pewnie skonczy sie na tym, ze podjade do Rzeczki autem i potem rozgrzewka na podjezdzie do Orla. Tobo, bedziemy Nawrotka na zmiane pilnowac, coby nam sie chlopak nie rozpil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Oj nie mówcie tak bo zrobimy Wam konkurencyjny zlot Młodzi piwni vs starzy chmielni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja się wybieram O ile nic nie stanie na przeszkodzie, ale juz ja sie o to postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ty nie mysl sobie ze bedziesz cokolwiek procentowego pil niepelnoletni czlowieku moja belfrowska dusza na to nie pozwoli heh Umarłem Panowie widze żeście młode pokolenie skoro tylko do 20L beczek siadaliście . Tylko żeby nie było że z planowanej godziny startu np 9:00 wyjdzie 12 . W info o zlocie pojawi się dopisek o zgodzie rodziców na udział w zgromadzeniu i pobieraniu złotego trunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 heheh z przyczajki w kibelku będę musiał pić Nie e e no uwalić się jak świnia to trochę wstyd by był, ja tylko mówię że chciałbym zobaczyć 100l złocistego świętego z resztą trunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja chyba też pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 być, to pewnie będę, tylko na ile, kiedy, to jeszcze nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To to w końcu zjazd piwoszy będzie ? Panowie oktoberfest w innym terminie będzie ;-) P.S. Nie lepiej kupić piwo w puszkach/butelkach ? Wcale o wiele drożej nie wyjdzie a i nie będzie problemu z kuflami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Po pierwsze rower, po drugie ludzie, po trzecie impreza. Piwo to tylko dodatek do tego ostatniego. Po za tym nie każdy spożywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Sluszna uwaga Z reszta nie dla kazdego jazda na kacu jest przyjemnoscia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Z kubków piwo jest smaczniejsze, a jak się zassiesz z butelki i kiełbaska do środka wpłynie to co? Eksponat muzealny się zrobi a tak to kulturka pełna, najlepszym pomyslem byłaby jedna beczka 50l na cały zlocik bo 20l z mało stanowczo będzie Emmm a trasa już jakaś obmyślona gdzie by przeciągnać peleton czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nawrotek do czewrca to nam mogą góry wyprasować i ne będzie gdzie jezdzic . Trasa zostanie zaplanowana z odpowiednim wyprzedzeniem ale chcemy zobaczyć jaki bedzie stan i co się zmieni na szlakach po zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 po za tym piwo jest planowane dla pełnoletnich i w ilości symbolicznej wiec prosimy nie stawiać go na piedestale zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Trase można objechać przed zlotem, mogę się stawić jako chętny Dowody będą sprawdzane ? Jurasek, sęk w tym że najgorsze co się może przytrafić podczas wieczornych rozmów to właśnie brak piwa i nikt tu wcale nie mówi o lejących się hektolitrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.