kyloziom Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A ktoś z wolnym miejscem przez Radom by nie przejeżdżał? to może bym się zapisał na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeszcze nie wiem czy jade na pewno, ale wstepnie jestem zachecony A jesli tak, to pewnie sie zabiore autem. Jakos nie przepadam za kolejkami. Ciagle tylko slychac jak gdzies staja albo maja jakies opoznienia. No, chyba ze zbierze sie jakas fajna paczka osob do przedzialu. Powiedzmy sobie szczerze, nie wazne gdzie, wazne z kim to zostawie auto w domu. No i jade z wawy Sluchajcie, takie male pytanie, co bedzie jak skoncza sie miejsca pod dachem? Jest tam opcja pola namiotowego, i ile to by kosztowalo? Czy generalnie wystarczy spiwor i cos pod tylek i bedziemy sie rozkladac w pokojach na podlodze jesli zajdzie potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Co do pola namiotowego to nie mam pojęcia, najlepiej zadzwonić do nich. W sumie to jest schronisko i często korzysta się z wolnego miejsca gdzieś na parkiecie za zdecydowanie mniejszą opłatą, na ostatnim zlocie spało tak parę osób na korytarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Jak by ktoś się wybierał samochodem z Warszawy i okolic na zlot to z chęcią bym się dołączył dzieląc się kosztami. Jak by ktoś się wybierał pociągiem to proponuję się umówić i pojechać w grupie. A i interesują mnie jedynie dni 11-13 czerwiec. Znam tamte rejony, spokojnie poprowadzę z Nowego Targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Michale spadasz mi z nieba słuchaj 3 znajomych szefa wycieczki lookas'a tez startuje ze stolicy, pytanie jest w jakim terminie i czym, niebawem poproszę szefa o namiary na któregoś to uzgodnimy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Na ten moment nie mogę stwierdzić na 100% czy będę jechał, choć prawdopodobnie się uda. Dojechać to się tam da pociągiem, gorzej z powrotem pociągiem-chyba trzeba przebijać się do Piwnicznej (chyba jest tam jakiś szlak rowerowy), bo z Nowego Targu pociąg jest bardzo drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Z tego co widzę w rozkładzie PKP cena biletu w jedną stronę wynosi 58zł + za rower (TLK), bez przesiadek, czas jazdy ok 9h, w niedziele z Nowego Targu ten skład odjeżdża o 20:23 Link: http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=5&ident=oc.0130429.1273784305&OK#focus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To nawet niezłą ekipę pociągiem można zebrać Ogólnie to chcecie tam ruszać gdzieś 10.06 aby być na piątek rano? Czy jakoś wcześniej? Przykładowo można zawinąć dzień wcześniej, z tego co słychać trochę osób będzie znacznie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mam plan taki żeby wyjechać w srode w nocy a na miejscu być w czwartek rano, ew. zostać dzień po zlocie ale to zależy od możliwości innych. Patryku a Ty jak ? jedziesz ? Edit: Zapisany widzę jesteś i to już dawno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Jade, jade tylko tak zastanawiam się jak z dojazdem dokładnie wszystko sobie ogarnąć. Jeśli sesję zakończę dość wcześnie to powinienem spokojnie wybrać się ten dzień wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A rzeczywiście, nie dostrzegłem tego pociągu o 20:23. Z tym, że jeszcze dochodzą takie opłaty za miejscówkę. Trzeba wykupić za cconajmniej 25 zł. Wyjechać TLK o 00:41, a wrócić 20:23. A i jeszcze raz: u mnie wchodzi w grę tylko 11-13 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Z tego linka co podałeś to wynika, że opłaty obowiązkowe są tylko w wagonach sypialnych - "Wagony sypialne i z miejscami do leżenia – miejscówka obowiązkowa". Tylko właśnie pytanie czy tam są tylko te wagony sypialne? Połowę ceny biletu jeszcze do tego dopłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Chyba ten do Nowego Targu jest nocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Tak ten do Nowego Targu jest nocny, jeszcze jest opcja aby wybrać sie autobusem,przykładowo: http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/676646/676664 23:00 odjazd Czas podróży: 7h 20min Odległość: 387km Kurs: Pospieszny [85] 06:20 na miejscu (następnego dnia) Przewoźnik: PPKS Warszawa Relacja: Warszawa Dworzec... - Zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Eeeeeeeeeeeeee.. To ja wolę dopłacić 25zł i pojechać pociągiem w miarę komfortowych warunkach. W dodatku mogą być problemy z przewozem kilku rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Racja, autobusiarze bardzo niechętnie traktują rowery. Do tego nie chciałbym wpychać roweru do tego luku bez jakiegoś dobrego pokrowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja (oraz 2 moich kumpli) jadę na 99% pociągiem EIC13413 w poniedziałek 7czerwca do Nowego Targu tyle, że ja wsiadam w Krakowie (kumple jadą z wawy centralnej ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.