Skocz do zawartości

[Zlot] Kto się wybiera ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nie wiem czy jade na pewno, ale wstepnie jestem zachecony :) A jesli tak, to pewnie sie zabiore autem. Jakos nie przepadam za kolejkami. Ciagle tylko slychac jak gdzies staja albo maja jakies opoznienia. No, chyba ze zbierze sie jakas fajna paczka osob do przedzialu. Powiedzmy sobie szczerze, nie wazne gdzie, wazne z kim :) to zostawie auto w domu.

No i jade z wawy ;)

Sluchajcie, takie male pytanie, co bedzie jak skoncza sie miejsca pod dachem?

Jest tam opcja pola namiotowego, i ile to by kosztowalo?

Czy generalnie wystarczy spiwor i cos pod tylek i bedziemy sie rozkladac w pokojach na podlodze jesli zajdzie potrzeba?

• 2 tygodnie później...

Jak by ktoś się wybierał samochodem z Warszawy i okolic na zlot to z chęcią bym się dołączył dzieląc się kosztami.

Jak by ktoś się wybierał pociągiem to proponuję się umówić i pojechać w grupie.

:(:) A i interesują mnie jedynie dni 11-13 czerwiec. Znam tamte rejony, spokojnie poprowadzę z Nowego Targu.

Na ten moment nie mogę stwierdzić na 100% czy będę jechał, choć prawdopodobnie się uda. Dojechać to się tam da pociągiem, gorzej z powrotem pociągiem-chyba trzeba przebijać się do Piwnicznej (chyba jest tam jakiś szlak rowerowy), bo z Nowego Targu pociąg jest bardzo drogi.

Z tego linka co podałeś to wynika, że opłaty obowiązkowe są tylko w wagonach sypialnych - "Wagony sypialne i z miejscami do leżenia – miejscówka obowiązkowa".

Tylko właśnie pytanie czy tam są tylko te wagony sypialne? Połowę ceny biletu jeszcze do tego dopłacać ;)

Tak ten do Nowego Targu jest nocny, jeszcze jest opcja aby wybrać sie autobusem,przykładowo:

http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/676646/676664

23:00 odjazd

Czas podróży: 7h 20min

Odległość: 387km

Kurs: Pospieszny [85]

06:20 na miejscu (następnego dnia)

Przewoźnik: PPKS Warszawa

Relacja: Warszawa Dworzec... - Zakopane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...