Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kto się wybiera/planuje wybrać na zlot z naszych rejonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 My z Księciem Małżonkiem na pewno . Przelew pójdzie w pierwszym, a najdalej drugim tygodniu grudnia. Pozdrówko w gotowości PS. Nie pogardzimy jakimś wspólnym transportem - z naszej strony 2 osoborowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jaki zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No, jak to jaki - ten zlot Pozdrówko jak na dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mmmmm, takie klocki.... to nie dla mnie pzdr, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 To ja też się wybieram. Pewnie skoczy się pociągiem... Więc według mnie troche osób się znajdzie aby zawalić przedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No spoko, w razie czego będziemy się umawiać na dworcu Pozdrówko kolejowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek2 Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To jakiś zlot kolejarzy ? Wybieram się/planuję.I tak mi wychodzi ,że to tylko dwa dni jazdy z naszego pięknego miasta.No może trzy. Na razie jutro będę na Masie. Pozdrowienia. Gdzie i ile trzeba wpłacić bo nie mogę znależś.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Tutaj wszystko jest: http://www.forumrowerowe.org/Zlot-Pierwszy...ORG-t45438.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 29 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 jeszcze nie wiem ale chyba się wybiorę (pewnie pociągiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zawsze mozna zagadac w sprawie wagonu rowerowego. Czasem jak czytalem opisy wycieczek to ludzie mieli zapewniony wagon rowerowy na wylacznosc. Cza sie wywiedziec po ile to i jak to. Ps. Tez jade a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ponawiam pytanie: czy ktoś z Wawy lub okolic będzie się wybierał na zlot własnym transportem i miałby 2 miejsca wolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widzę, że i u was ruszyło się odnośnie zlotu i dojazdu. Niestety łódzka ekipa padła trupem i będziemy jak na tak duże miasto w absolutnej mniejszości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja też poszukuje transportu na zlot Jest jeszcze szansa, że może uda mi się załatwić własny samochód... Ale to nie jest jeszcze pewne i poszukuje alternatywy A jak nie to chyba pozostaje pociąg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Patryke: w razie czego to my z Księciem Małżonkiem chętni do podziału kosztów benzyny . No, ale póki co, pytanie nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobra, to samochód załatwiony, jak się dobrze upchnie to może z 4 osoborowery wejdą Rozumiem Ecia, że się zabierasz? Tylko są dwa myki... Bagażnik na rowery mam tylko z dwoma montażami więc przydałoby się jeszcze jeden przynajmniej załatwić. Samochód to Astra II kombi więc myślę, że i do bagażnika z jeden wejdzie Drugi to, że muszę się zbierać już w niedzielę, niestety 8 czerwca mam egzaminy... Kiedy myślisz wyjechać? Mi to w sumie w miarę obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Spoko, z powrotem sobie poradzimy; a gdybyś wracał po południu, zabralibyśmy się chętnie z tobą, bo w ciągu dnia fajnie by było machnąć sobie jeszcze krótką wycieczkę w mniejszym gronie . Zabierałabym się ja + Książę Małżonek - czyli 2 osoborowery. Najchętniej pojechalibyśmy o kilka dni wcześniej, jeśli miałbyś czas i ochotę - chyba, że nie da rady, to się dostosujemy. A z tym bagażnikiem: czy dobrze rozumiem, że dodatkowy trzeba kombinować, jeśli doszłaby 4. chętna osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dodatek nadzwyczajny: jednak nie będziemy mogli zostać w niedzielę na dłużej - obywatelski obowiązek wzywa nas do urn, więc przed 20:00 chcielibyśmy zawitać z powrotem w Wawie . Zatem chyba nie będzie problemu, bo z racji egzaminu pewnie też się będziesz zbierał raczej wcześniej niż później? A wyjechać można by np. 29.05., żeby na 30.05. zawitać na Enduro Trophy w Świeradowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zatem chyba nie będzie problemu, bo z racji egzaminu pewnie też się będziesz zbierał raczej wcześniej niż później? Dokładnie tak To się jeszcze na miejscu zobaczy jak tam wyjdzie wyjazd, sam nie wiem ile może podróż trwać... Co do daty wyjazdu to jeszcze dam znać, zobaczę jak tam mi się ułożą wykłady i czy przypadkiem nie będzie jakiś zerówek A z tym bagażnikiem: czy dobrze rozumiem, że dodatkowy trzeba kombinować, jeśli doszłaby 4. chętna osoba? Dokładnie, jeszcze popytam się znajomych. Pewnie to będzie najmniejszy problem, wiec na razie jak nie ma 4 osoby to nie ma co kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dobra... Mam już jasną sytuację. Niestety jestem wolny od popołudnia (ok 18:00) w czwartek 4.06. Na Enduro Trophy będzie cieżko Według mnie można ruszać jakoś pod wieczór, tak aby zajechać na rano i jeszcze trochę pośmigać Albo nawet można wystartować ok. 18:00 - 19:00 i jeszcze jak będzie możliwość trochę nad ranem się przekimać po podróży... Tylko pytanie gdzie Google wywala ok. 7h podróży, ale zawsze można to trochę nadrobić Jutro pewnie skoczę przetestować bagażnik na dach Jak coś to jest jeszcze wolne jedno miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ech, trochę późno... chcieliśmy wystartować najpóźniej 01.06. W takim razie damy niedługo odpowiedź, czy nadal reflektujemy na podróż "tam" - bo na powrót jak najbardziej się piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie ma problemu Akurat tak mi się złożyło, że mam sporo zerówek w pierwszym tygodniu czerwca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Spoko - też zawsze wolałam zaliczać w zerówkach ... a potem luzackie wakacje przez całe 3 miesiące --- Jednak decyzja zapadła: decydujemy się na wyjazd 04.06. - więc z przyjemnością dosiądziemy się do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No to czad Teraz tylko ustalmy o której ruszamy tego dnia i gdzie się w Warszawie ustawiamy... Ale to już raczej na priv'a i niekoniecznie wymagające pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No spoko - to już będą szczegóły, więc się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.