niggaz02 Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam! Prosze o wycene takiego roweru.... Rama: Octane One Void 2008(czarna) Amortyzator: Santour Duro 130mm Korba: Truvativ Ruktion Suport: Truvativ Howtizer Pedały: NS Pancake Siodło: EW Couch Mostek: Dartmoot Crusader Kierownica: NS Bad Mama (przycinana) Gripy: Dartmoor Flyer Kapsel: Octane One Korki: Dartmoor Hamulec: Avid BB5 + klamka Avid FR5 Stery: Octane One Warp 1 Koło przód: Obrecz: Sun Rims S-Type 24' Szprychy: DT Champion Piasta: Dartmoor X-rolls Opona: Kenda K-Rad Koło tył: Obrecz: Sun Rims BFR 24' Szprychy: DT CHampion Piasta: Dartmoor Free Force + reduktor DaBomb 15z Opona: Kenda K-Rad Napinacz koła na haki: Dartmoor Rower stan +db drobne rysy na ramie Lekko skrzywiony blat korby Chce wiedziec ile dac aby nie przeplacic.... Droga ADMINISTRACJO prosze o wyrozumiałość FORUM JEST DLA LUDZI ZEBY ROZWIAZYWAC PROVLEMY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 zależy jak jest ten rower wyeksploatowany ale koło 1400 mozna dać tak na moje oko. albo nie... chyba jest mniej wart. z jakiego roku duro? zobacz na allegro po ile zchodzą podobne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matias Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Na moje oko to rower jest warty jakieś około 1600zł, nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niggaz02 Napisano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A więc nowa żebatka w korbie Avid bb5 i klamka Deore To rower moze wartac 1700 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 30 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 no nie wiem czy warto partsy są na gwarancji chociaż częściowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niggaz02 Napisano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 gwarancje sa na wszytsko, ale juz go kupiłem za trochce mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.