MonoVan Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 # Skąd:Brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No nie nie będę przeszukiwal calego Brzegu z łomem w poszukiwaniu roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucik1912 Napisano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 spoko dam znać jak z kingami , może dzisiaj coś pójde pośmigać bo pogoda ładna ,ale najpierw trza ziemniaki obrać No to krótko zwięźle i na temat : opony spisują się super, zarówno w błocie jak i na suchym , nie sprawiają żadnych problemów , przez chwilę myślałem że złapałem kapcia ale po prostu było zamarznięte błoto i opony wybierały sobie droge wraz z zawieszeniem , co do zapychalności jest z nią umiarkowanie tzn da sie je zapchać ale dość szybko się oczyszczają Testowałem je w warunkach miejsckich tj okoliczne parki , błotniste lasy przymiejskie, naprawde polecam chociaż bierzcie poprawke ze względu na subiektywizm mojej wypowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dzięki, a czy uszczelniały się w miarę łatwo ? Szukałbym jakiejś oponki ktora będzie w miarę uniwersalna na tył, po sezonie napisz jakiś długodystansowy test włącznie z tym czy po przebiciu mleczko nie tryska na wszystkie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Rower świetny! waga bardzo dobra. Kolorystyka rzecz gustu, mnie nie przekonuje zbyt duża rozbieżność. Tak jak napisał kolega wyżej na poprzedniej stronie - niebieskie akcenty, czerwone piasty, srebrne pancerze. Troszkę za dużo tego, tak mi się wydaje. Grunt, że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi