lele Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Mam pytanie o napinacz do ramy glory dh z 2008 roku mianowicie o: czy podchodzi napinacz race face??? jaki jest tam typ, jezeli ma to jakies znaczenie ISCG, czy ISCG05??? oraz pytanie ktory to napinacz e.13 srs podchodzi do tej ramy??? mam zmieniona korbe na diabolusa 38T, a napinacz zniszczylem, wiec prosze o szybaka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lele Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam widze ze nikt sie nie orietuje:( Jednak napisalem do gianta i otrzymalem odpwiedz: Ramy/Rowery Glory i Glory DH mają mocowanie napinacza ISCG „OLD”. Na pewno pasują do nich napinacze E13 z pająkiem WIDE oraz MRP G2, lecz ze specyfikacji technicznej wynika, że jest to wersja specjalna dla Gianta. Nie wiemy czy chodzi tylko o kolory czy są również jakieś zmiany techniczne. Nie wiadomo czy pasuje napinacz RaceFace. Nie sprawdzaliśmy tego. i TUTAJ MOJE PYTANIE MOZE KTOS WIDZIAL, ALBO SAM POSIADA NAPINACZ RACE FACE W TEJ RAMIE, GDYZ NIE WIEM CZY BEDZIE PASOWAL BEZ PROBLEMOW.Z GORY DZIEKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guerreiro Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 E.13 to bardzo dobra firma produkująca napinacze. Chyba nie powinno być dużych różnic w cenie między race face, a e.13. Wydaje mi się, że nie ma co kombinować z tym RF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lele Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 tutaj nie chodzi mi o cene, bo raczej w podobnych cenach bo e.13 calosc ponad 400 a rf sam napinacz diaboluse d2 360 i oslonka 150zl wiec drozej rf ale bardziej mi sie podoba rf a e.13 rozwalilem wiec tak sredno podchodze musialem korbe wymienic wiec mam nie evolve dh tylko diabolus dh i nie wiem czy tez to nie robi roznicy. a chcialem sprobowac napinaczy rf czy cos wartaja bo sa malo uzywane a ja mam sentyment do tej firmy, od zawsze jest ze mna jej korba w roznych modelach i nie zmienil bym na nic innego rf:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.