Sel Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wrzuciłem spinkeę SRAMA, wyczyściłem kółka, zakładam napęd z powrotem po czym puff, wózek na 1-1, 1-2 haczy wózek o kasetę - próbowałem zwiększyć naciąg linki, oddalić śrubą która opiera się o hak ramy - nic ! Nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych, dosłownie ręce opadają ;-) Albo moja niewiedza się daje we znaki albo mam cholernego pecha Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić ? Może skrócić łańcuch o 1 ogniwo ? Po 1,5kk + wrzuconej spince mógł się "rozciągnąć" ciut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jesli srubka od ramy nie pomaga to strendz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Pomaga tyle że nie wystarczająco ;P Wewnętrzna część wodzika wchodzi pomiędzy kasetę. "Solved", skróciłem ciut łańcuch, naciągnąłem trochę bardziej linkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.