onelove Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Zastanawiam się czy 2.200 to będzie ta ostateczna cena. Amortyzacja nie jest najlepsza. Rower wyjdzie na 2009 rok. ale czy będzie dobry do dirtu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A może jakiś link do specyfikacji i zdjęc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onelove Napisano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://www.pinkbike.com/photo/2504236/ prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Szczerze to trochę za dużo jak na rower z duraczem i na srednich częściach (z tego co widzę). Trochę taniej jest ns holy, a nieco drożej ns central 2 czy metropolis 2, które wypadają o niebo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ziomek z kąd masz info o cenie butterflya? ja tak myślałem ze będzie bliżej 2k no duro to jedyny mankament... oprócz tego moim zdaniem całkiem niezły rower ja osobiście jaram sie ramą ciekawe czy będą na sprzedaż osobno acha no i rama testowana przej fujiego zwanego tez ijufem albo Maćkiem Ryndzewiczem (czy jakoś tak), który niezłe rzeczy wyczynia na rowerze, polska czołówka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onelove Napisano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 słuchaj jak co to nie ziomek tylko ziomala fujego znam cene wyczytałam ale czy jest ok jak na ten rower ?? hmmm eh ;/ czy tylko rama spoko ?? moze lepiej bendzie zainwestowac w NS Bikes - METROPOLIS 2 [2008] ?? http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/product_...roducts_id=1416 juz nie wiem nie chcem poprostu wydac kasy a potem sie dowiedziec ze za te pieniądze to sie nie opłacało i mogłam mniec coś lepszego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jak już pisałem - trochę za dużo jak na rower z duraczem. Do tego vuelty fr słyną z łatwego gięcia. Jedynie wersja do dh wyszła dobrze tej firmie. Rama może i wygląda dobrze, ale jeszcze nie jest sprawdzona (jedna osoba testujaca to trochę mało). Metro wypada o wiele lepiej i jest sprawdzony i to ten rower bym wybrał na Twoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dla mnie proste - Metropolis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 skoro cena serio ma być taka jak mówisz to chyba lepiej dołozyć do metro no i pewnie romety wyjda na wiosne dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onelove Napisano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 cos w tym stylu chyba tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.